icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
21. únor 2021

@marcicek84 a já si myslím že nic nepříjde, že oni prostě jenom nechtějí pustit školy :D

marcicek84
21. únor 2021

@marketka_m nemaji testy a i kdyby je meli,tak nestihnou distribuci...

marge_s
21. únor 2021

@marcicek84 on bohuzel v dvtv tvrdil, ze tcrdy lockdown vubec nikdy nepripada v uvahu 🤷🏾‍♂️
Ten rozhovor fakt doporucuju, ale jen se silnou medikaci

marketka_m
21. únor 2021

@marge_s kollik k tomu budu potřebovat vína? 😀

marge_s
21. únor 2021

@marketka_m asi tak litr (ma to 1,5h), ale musis si k tomu dat lexaurin a potom panaka

marketka_m
21. únor 2021

@marge_s litr vína lexaurin a panak, tak to stihnu tak polovinu videa 😀 ne pardon. že to tady trochu zlehčuji... nebo dělám si srandu.. já už totž nevím co na vše říct :(

hojda
21. únor 2021

Můžete mi někdo vysvětlit toho Landu??? Prosazuje toto desatero a bod 2 jsou 4 R. Proč tedy pořádá demonstrace, kde nikdo nemá roušku, žádné rozestupy????
:
DESATERO DOPORUČENÍ PODLE ZDRAVÉHO ROZUMU NAŠIM POLITIKŮM A OBČANŮM PRO NÁVRAT Z COVIDOVÉ KRIZE
1. Soustředit zdravotní péči a očkování (dobrovolné) na všechny ohrožené skupiny obyvatelstva stanovené infekcionisty, epidemiology, imunology, případně dalšími lékařskými profesemi.
2. Dodržovat osobní ochranná preventivní opatření 4R: Ruce – Rozestup – Rouška (ve vybraných rizikových prostorách) – Rozum a užívat vitamín C a D a zinek.
3. V případě onemocnění co nejdříve zahájit samoléčbu a dodržet její principy (acylpyrin/aspirin, vitamin D a C, zinek, pravidelné větrání společných prostor, dostatek tekutin, erdomed, příp. sinupret či bromhexin).
4. Okamžitě uvolnit prezenční formu výuky na všech typech škol (naprosto zásadní požadavek pro obnovu návyků dětí a mládeže, pro obnovu imunity, pro obnovu sociálních kontaktů, k zamezení psychických a psychosomatických problémů).
5. Uvolnit okamžitě veškeré volnočasové aktivity ve venkovních prostorech včetně lyžařských středisek pro všechny skupiny obyvatelstva za striktního dodržování bodu č. 2. (omezeními se velmi silně a rychle snižuje přirozená imunita).
6. Uvolnit všechny volnočasové sportovní aktivity ve vnitřních prostorech za striktního dodržování bodu č. 2 a stanovit počet osob na metr čtvereční, např. 1 osoba na 10 až 15 m2.
7. Zvýšit podíl přirozeného pohybu (chůze do schodů, běh a další) ve venkovních prostorách bez roušky pro zvýšení přirozené imunity.
8. Otevřít všechny maloobchodní prodejny, prodejny v nákupních střediscích a provozovny služeb za striktního dodržování bodu č. 2., např. 1 osoba na 10 m2.
9. Otevřít všechna ubytovací, lázeňská, restaurační a gastronomická zařízení při dodržování určitého počtu osob u stolu, respektive počet osob na metr čtvereční.
10. Otevřít všechna divadla a kina a povolit pořádání koncertů, plesů a dalších společenských akcí s tím, že jejich kapacita bude první měsíc snížena za striktního dodržování bodu č. 2.

marcicek84
21. únor 2021

@marge_s ja mu neverim ani nos mezi ocima,ted vyhrozuje drakonickymi opatrimi,to je kolik 2 dny pote? Treba byl predtim sjety...ja fakt nevim...

@hojda na Landu 💩 bily Tesak a i Babis nakonec

marge_s
21. únor 2021

@marketka_m no to je fakt 🤣 musis si to zobat postupne 🤣 musis si z toho delat srandu, protoze jinak by to bylo fakt na vetev 😡

marge_s
21. únor 2021

@marcicek84 no vsak se uvedl hned zezacatku lzi 😡 mas recht. Preju si, aby byl minule sjety a ted uz zavrel kram ( i ten svuj) 😡 To jsem fakt zvedava...
@hojda vidis, to me ani nenapadlo. 😮 je to cvok

hojda
21. únor 2021

@marge_s Já to pozoruju u víc lidí, třeba Tarabová tvrdí, že Covid neexistuje, ale prosazuje prevenci a léčit ho isoprinosine aj.....

marge_s
21. únor 2021

@hojda asi jim hrabe nebo chteji vypadat ucene 🤷🏾‍♂️ Nebo vrstvi dezinfo a konspirace...fakt magori 🤔

flyhigh
Autor odpověď smazal
gramar
22. únor 2021

@hojda psychologa externího a zřejmě to neřeším jediná, ale všichni se veřejně boji a mlčí. Je to vesnická škola a každý každého zná a všichni mají strach že by to mohlo být ještě horší, takže spoléhat na to že by se někdo přidal je spíše nereálné, navíc když jsou rodiče kteří tě rychle potopí... Taková vesnická drbarna 🤣

Jinak jsem se málem usmála, od tohoto týdne máme nabídnuté individuální konzultace... Trpět stíhou, řeknu že nás sledují 🤣🤣

ilonne
22. únor 2021

@hojda Landa je debil. Ten už to taky nemá v hlavě v pořádku.

marcicek84
22. únor 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ustavni-so... tak aby to lip na vlade zduvodnili,jinak teda nevim

marketka_m
22. únor 2021

@marcicek84 já nerozumím tomu že to soud zruší ale nemůžou otevřít...

marcicek84
22. únor 2021

@marketka_m protože je nově vyhlášený NS a můžou upravit zdůvodnění proč mít zavříno a kde...ale že to předtím bylo protiústavní, no to mají problém, lidi se budou dožadovat velkého odškodnění...položí to stát finančně, asi se máme ještě na co těšit....

marketka_m
22. únor 2021

zdražování pomalu ale jistě, základní suroviny samozřejmostí
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/mouka-z...
komu patří agrofert😒

hojda
22. únor 2021

@marketka_m Tak nám přece Babiš všem přidal (snížení daní), tak si to nějak vybrat musí....

hojda
22. únor 2021

@gramar Tak to ještě zkusit přes psychologa, že ti doma brečí kvůli škole online, ale konzultace dobrý, ne?

hojda
22. únor 2021

Od března by očkování nemuseli do karantény.

marcicek84
22. únor 2021

@marketka_m no to se dalo čekat a bude hůř...

marcicek84
22. únor 2021

@hojda Babiš nemusel už teď, jenom aby to pak neroznášeli mezi ostatní lidi, tak to by byl gól...

jelenice_zavodnice
22. únor 2021

@hojda A jsme v loji. A ja si rikala, proc se ta AstraZeneca sysli a neockuje se ni... 😉 Rozeberou si ji hejmani, reditele a par celebrit treba i z tribuny od Tvrdika at muzou v klidu pendlovat po svete. Jo, cas dovolenych se blizi 🤔

hojda
22. únor 2021

@jelenice_zavodnice Včera o tom byla reportáž v TV, že oni vlastně nevědí, kde se to brzdí....nakonec mi z toho vyšlo, že u praktiků, protože nevyplňují včas hlášení o očkování, ale kolik toho ti praktici naočkovali....minimum...

marcicek84
22. únor 2021

Ale holky, no tak, přece jim to nebudete závidět, v létě prý bude tolik vakcíny, že nebudeme vědět co s ní 😂 A klidně vám svou dávku přenechám 😉

jelenice_zavodnice
22. únor 2021

@hojda Praktici? A koho maji ockovat ty praktici? Kdo si zaplati nebo koho vylosuji?Vdyt pristi tyden ma byt spusteny rezer. system pro ludi 70+ ale jim Astru dat nemuzou. Tchan na to ceka jak na bozi odpusteni a pak opousti CR protoze uz ho to nebavi byt zavreny a nevidet svetlo na konci tunelu.

hojda
22. únor 2021

@jelenice_zavodnice Někteří 80+ nechtějí do těch očkovacích center, tak čekají až bude mít vakcínu praktik.

jelenice_zavodnice
22. únor 2021

@hojda Aha, ale s Astrou si nepomuzou, budou celat dal pokud ji jim nepovoli.

Strana