icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
24. únor 2021

@hojda tak hlavne aby jim nevypadli pri tom zavirani skol a skolek zdravotnici,nehlede na to,ze pokud se neudela nic v prumyslu,tak to stejne nepomuze...

hojda
24. únor 2021

@marcicek84 spis to vypada, ze se nedomluvi na nicem....

marketka_m
24. únor 2021

jsme zvědavá co z nich vypadne.. :D tipuji tiskovku kolem 23 hodiny :D typu... čaute lidi, omezení 40 km :D prosíme budte na home office, zkuste více být doma, zakazuje se navštěvovat.. atot vše.. neboli tvrdý lockdown v česku.. nebo že by překvapili a zavřeli celé školství? a taky omezili na 5 km :Duvidíme.

marcicek84
24. únor 2021

@marketka_m tak abychom se dneska dockali rozuzleni...rano si prectu zpravy zda skolka pojede nebo ne 🤦🏻‍♀️

marketka_m
24. únor 2021

@marcicek84 ráno nás všechny čeká studená sprcha :D

ilonne
24. únor 2021

@marketka_m Přesně, čekám lockdown ve smyslu "vlk se nažral a koza zůstala celá"...

hojda
24. únor 2021

@marketka_m a jnjeejaka tiskovka dnes nahlasena? Nebude to az zitra?

marketka_m
24. únor 2021

@hojda nevim ..psali v noci.. ale ja si mylsim ze bude rano..necekam.jdunspat

marge_s
24. únor 2021

@hojda dneska, pokud by se to prothlo, tak zitra

marcicek84
25. únor 2021

Cetli jste,tak jak to je s temi matematickymi modely? No jestli je to pravda,tak je to fakt do nebe volajici https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?...

marcicek84
25. únor 2021

Takze co teda?Nic krome omezeni cestovani do nekterych zemi?Tak jsem zvedava co bude a kdy chteji resit ten NS?

marketka_m
25. únor 2021

@marcicek84 zadne restrikce podle mne nebudou...ani se nevi kdy bude tiskovka..

gramar
25. únor 2021

No uvidíme teď jsem mluvila se školou a taky čekají co bude, jestli se po prázdninách vrátí nebo ne 🤷

marcicek84
25. únor 2021

@gramar naše školka taky čeká, tak my též čekáme. Upřímně, už jsem v takovém stavu, že mi to je úplně buřt, se nebudu rozčilovat, však ono to nějak dopadne...

gramar
25. únor 2021

@marcicek84 asi tak, i když se rozčilovat budeme, tak nám to hovno pomůže, teď už jen čekat a doufat...

marcicek84
25. únor 2021

začíná to být síla v některých zemích, po informaci, že bez očkovaní v británii člověk nesežene práci je tady Izraelské obtěžování... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/izrae...

marcicek84
25. únor 2021

a tak to vypadá, že jsou ve hře školy i školky https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prehledne-...

alcar
25. únor 2021

@marcicek84 davam nejake screeny. Myslim, ze by te to mohlo zajimat. 😉

marketka_m
25. únor 2021

@alcar je pořád zajimavé proč potřebují aby čísla rostla, pokud tedy nikdo nevěří a jsou smyšlená.. co myslíš? bude to něco o penězích, dotací? nebo o čem? o větším zadlužení? kde je smysl toho?

marcicek84
25. únor 2021

@alcar taky jsem už četla a taky tomu nevěřím těm číslům, jak jsem psala, všichni všechno dodržují, musí v tom být duplicity a pak bych teprve vyděleno dvěma tomu i uvěřila, viz má osobní zkušenost s pohotovosti, všichni v klidu, prostě tady něco nesedí...

marketka_m
25. únor 2021

@marcicek84
@alcar holky existuje u nás něco jako právo na informace jako v polsku? jsem dávala tady foto.. že si vyžádali ty umrti na covid...
možná bychom se divili...

marcicek84
25. únor 2021

@marketka_m no je na to zákon o svobodném přístupu k informacím, musejí ti pak odpovědět, ale taky musíš za to zaplatit poplatek

marge_s
25. únor 2021

@alcar no dyk, to rikam furt, ze v tech zpravach jsou v nemocnicich herci a pujcuji si kulisy z ruzovky. Proto to taky jako serial konci, potrebuji ty kulisy vyuzivat vic a nestihali by tocit nove dily

marketka_m
25. únor 2021

@marcicek84 jooo? takže to není zdarma... aha.. jsem nevěděla...
jinak @marge_s nekoukej už na ruzovku...

marcicek84
25. únor 2021

@marge_s tady nikdo nezpochybňoval lidi na JIP, ale jde o ty přírustky pozitivních, jak to počítají, ty nově nakažené, že máme takové šílené čísla, musejí tam mít duplicity

marketka_m
25. únor 2021

@marcicek84 přesně, mi taky nepříjde že by lidé chodili, kolem nás všechny rodiny se zdržují, nikdo se nefláká po obchodem a ani nemá kam... jinak to vypadá v jiných státech ale my máme nejvíce čísel? divné strašně divné...

marge_s
25. únor 2021

@marcicek84 a kde se asi berou ty hrozive prirustky na JIP - je to z tech vysokych pozitivnich prirustku. To je snad logicke, ne?

marge_s
25. únor 2021

@marketka_m na tom neni nic divneho, vsude, kde se dostali na ta ctvrtinova cisla nasich prirustku, tak udelali opravdu tvrda a vymahana opatreni. Bylo jasne receno, ze ty veci funguji, kdyz se udelaji vcas. My na dvojnasobnych cislech od tech, pri kterych jini zprisnovali, otvirali. Nic zahadneho v tom neni. Stat ridi idioti. Nic vic za tim hledat netreba.

marcicek84
25. únor 2021

@marge_s víc než o počtech to je o struktuře těch pozitivních, kteří můžou mít vážnější průběh

hojda
25. únor 2021

@marge_s jo dost špatně se lidem v zahraničí věří tomu, kam jsme to s covidem dopracovali.....

Strana