Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marge_s z logiky věci, ano, nebudeš očkovaná a nechceš od září nastoupit do práce, proč tedy, když se teda nebojíš, tak to neřeš a počkej až na tebe přijde čas..
no tak s těmi rouškami mi vláda dala po roce za pravdu, že předtím ten hadr byl o ničem, ale tak ty se asi potřebuješ dneska na někom vybít, tak jsem ráda, že tvé frustraci můžu posloužit, snad ti bude lépe...
@marcicek84 Treba proto, ze nechci ohrozit svoji rodinu zbytecne? Kdyz nemusim? Ale to tezko pochopis. Nesnaz se o to.
A vysvetlovala jsem ti, ze nejde konkretne o me, ale ze je to celkovy bordel a chaos. A vsichni bychom meli mit moznost se zaridit, podle nejakeho planu.
@marcicek84 jezis uz zas, asi tak v 50% se s tebou uz dalo mluvit a uz zase jedes....Cus
@marge_s jenže víš ty co, ono to můžeš chytit ani nevíš kde a to se můžeš doma izolovat i ve sklepě, ale prostě pokud to přijde, tak to přijde, jak se chceš ubránit viru, ten jde i vzduchem, to byste museli všichni sedět jenom doma a ani tak to není jistota, že korona nepřijde na návštěvu...
@marge_s víš mám úplně ten samý pocit z tebe, dneska máš asi nějaký osobní naprdlajz den. Prostě není pro tebe očkování a svět se tím pádem zhroutil...kašli na to, stejně to nevyřešíš...
@marge_s no to chceme 😃, ale kdyz je ted vsem nadmiru jasne, ze skoly se uz letos neotevrou, tak proc jit touto cestou. A stejne by se mely naockovat nejdrive skolkove ucitelky, protoze deti ve skolkach nenosi rousky (a sand to tak i zustane 🙏). V tech skolach ano, na strednich budou dokonce mit zaci i respiratory. Takze pokud ockovat, tak nejdrive ucitele mš a pak ten zbytek, ktety stejne pujde az v zari. Je to proste nesystematicke.
@hojda to je z vašeho kraje z KHSky? nebo to máš zase od Flégra?
@marcicek84 najdi si to😉
@hojda tak dala jsi graf KHS a nic k tomu, nebudu hledat každou Flégrovinu, co sem dáš 😉
@marcicek84 Nevím, co bych ti měla dohledávat, vše je v grafu s brýlema ti fakt nepomůžu.....
@hojda víš co, běž si své frustrace léčit na někom jiném, třeba někde jinde tvé rozmazané obrázky ocení...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nakazy-u-d... tak ono je dobre rict,ze ty nakazy rostou deti uplne stejne rostou mezi detmi ve skole/skolce a detmi doma,takze tak...
@marcicek84 Buď nove brýle, nebo umýt displej a problém máš vyřešen, rozmazané to není.
@marcicek84 Ono je to jedno, můžeme nechat klidně školy otevřené, protože u nás je taky škola otevřená, ale skoro všichni jsou na distanční výuce, díky pozitivním v kolektivu, s touto virovou náloží a vyšší nakažlivostí je to otázka týdnu, než se školy zavřou jedna po druhé.
@marcicek84 Hint: malá písmenka pod grafem. 😉
Nejsem ekonom, ale toto je snad jednoduchá matematika:
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/pokud-v...
Tak říkal Blatný, že plánují rozšíření péče o nestátní zdravotnická zařízení, která mají vybavení vhodná pro covid pacienty a disponují vhodným personálem, aby se mohli postarat o covid pacienty. Šmucler chystá Asklepion🙂.
Tyhle testy vypadají také zajímavě: https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/veda/k...
@pratensis no ty jsou na PC úplně nečitelné, takže asi tak...
@marcicek84 Tak si to zkus rozklinout, víc už ti fakt nikdo nepomůže a opravdu máš něco s očima.
@hojda no vidíš, a jak nakonec za toho Šmuclera a Asklepion budete tam v Praze rádi, jen kdybyste se u něj objevili, tak mu asi neřekneš, jak jsi jeho názory pohrdala, hlavně aby bylo místo, že...🙈🙉🙊

@marcicek84 jasne . Desne se bojim, okusuju si tu hruzou nehty, akorat o tom nevim.
Kdybych chtela komunikovat na tve urovni, tak ty se bojis rousek, ockovani utahovani sroubu,....panika, chteji nas ovladat. ...tohle je pak debata uplne o nicem. Nestojim o osobni uroven. Strc si to nekam. (Nevim proc, ale mam pocit, ze se chces ujistit, jaky jsi king tim, ze se ostatnim vysmivas, jaky jsou poserove, ale takhle to nefunguje)