Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@jelenice_zavodnice z Keni? 😮 no to jsou teda veci. (Tak dobry kafe tam pestuji a poslou sem takovy sajrajt :: )
Vsem preji brzke uzdraveni bez nasledku, chjo
@marge_s Prave vidim na CT24 dolu na te liste, ze v Brne ve skolce potvrdili tu jihoafrickou mutaci. Jak se tam dostala???
Vidim to uz jen na komunitni prenos, ktery uz nevytrasuji a to jsme v pekne r..i. Protoze pochybuji, ze nekdo z nich byl na Zanzibaru. No nic, jdu hledat informace, co ta mutace dokaze..,
@jelenice_zavodnice odpoledne rikali, ze nikdo z nich ani blizkych nikde necestoval. Je to komunitni. Jsme presne tam, kde zminujes
Tohle by vyresil jen ten opravdu drsny lockdown, aby to kleslo tak, aby se pak stihalo trasovat. Ale je to asi sci.fi
@marge_s Jo, a mohu potvrdit, ze vsichni nasi nakazeni si to privezli z prace, z jejich podniku a roznesli po rodinach. Nemocne je rocni dite, sourozenci, rodice a bohuzel jelikoz spolecny vicegeneracni dum, tak je nemocny i jejich deda, zatim nema vysledky. Rodina je v karantene jiz treti tyden 😩
no super, další mutace.. a příjde další a další.. koronavirusi vítej u nás.. hele holky příjde mi že to je naše budoucnost že se toho už nezbavíme..
@marketka_m ale je to nase volba, zadna konspirae. Vic nakazenych, vic mutaci :/
@jelenice_zavodnice to je fakt des. Moc drzim palce :/
@marge_s ja psala neco o konspiraci?ja psala ze koronavirua jiz s nama bude zit dal..ze se ho nezbavime..zaradi se mezi "dalsi nemoci"
@marge_s aha takže tu britskou a jihoafrickou mutaci jsme si v ČR vyrobili, to je naše volba? heh, tak pokud to jde z afriky, tak spíš proto, že tam se nic neřeší, to prostě neovlivníš, můžeš se snažit jak chceš...
@marketka_m Jenomze ty mutace jsou asi agresivnejsi a to nedame. Ja vidim porad reseni v tom i tebou nepopularnim ockovani a to nemyslim nijako spatne vuci tobe. Zatim svet nema zadne reseni. Tedy ano, tvarit se, ze covid neexistuje jako napr. Zanzibar nebo Tanzanie a misto prumerneho medianoveho veku cca 48 let muzeme mit jako tyto dve zeme, cca 15 let. To pak ale to skolstvi asi nebudeme moc potrebovat...😕
Hááá čekám na tiskovku a pak jdu pařit, nebo pít, ještě nevím 😎
@gramar jdou nám přistřihnout křidélka...
@gramar Ja cetla, ze jdes varit misto parit. Tak si rikam, holka odvazna v tuto nocni hodinu, copak dobreho si uvari? 😉
@jelenice_zavodnice svet se upjal na reseni "ockovani"..protoze nic jineho nema..i kdyz nevi zda to pomuze..i kdyz nevi co to udela s lidmi..i kdyz nevi na jak dlouho vakcina bude fungovat...stale jsme v donnenkach o vakcinach...nevime
@marketka_m No, to tvrdi jedna cast odborniku, ta druha tvrdi opak 🤔.
@marketka_m Taky léky už se nějaké objevují, třeba bude vakcína jen přechodné řešení.
@jelenice_zavodnice Co ten ivermektinem, jsou k tomu nějaké informace? Nevíš?
@jelenice_zavodnice ale všichni se jenom domnívají..
Tak je to v prdeli, já si nedojedu ani pro ten objednaný nákup, protože to je mimo okres (pět kilometrů)...
@gramar uzavřeli okresy?? 😀 haha
@marketka_m jo
@hojda Nevim, nic jsem k tomu nehledala, mohu se podivat po necem. A co teda vime v CR? Ja vim jen to, ze to je pro kone, ze to vynalezli v Japonsku a ze si to nakoupili Slovaci i bez schvaleni a to je tak vsechno. Ale mrknu na to..,
@gramar aha, takže ted za mamkou nemůžu protože jsem ob obec která spadá pod jiný okres, absurd ne??? 😀 takže ji nenakoupím? aha.. oukej... traparna
@jelenice_zavodnice myslím, že to zkoušeli v nemocnici v Brně, jestli si to dobře pamatuju.
@marketka_m Hele u nás je ulice, kde vede prostředkem hranice 3 katastrů a za nima je jen pole, takže ty lidi budou běhat do polí🙂.
@hojda Hm, diky, takze Slovaci ho budou mit v lekarnach na predpis...
a ted by mě zajímalo.. máš mít pozvrzení o tom že jedeš do práce.. a co GDPR?? to už je tabu 😀
@marketka_m Manželovi už to odpoledne z práce přišlo, poslali to všem zamcům předem.
@jelenice_zavodnice Já to pochopila, že je varianta pro lidi a pro koně, jako třeba kolagen, kolegyně v práci bere ten koňský, prý po něm běhá jak hříbátko🙂.

@marge_s Deti se ted nakazi casteji, protoze britska mutace. Tato mutace je i specificka tim, ze krome klas. priznaku hlavniho viru maji lidi casto navic strevni potize, zvraceni, prujmy = dehydratace. Vsichni pozitivni z nasi rodiny maji presne tyto strevni potize navic.😩
Mmch, vite ze britska mutace je britska proto, ze ji Britove poprve identifikovali ale ve skutecnosti pochazi z Keni, takze je to vlastne kenska mutace.