icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
31. bře 2021

@marcicek84 ono je to jedno, protože obě varianty znamenají, že kecáš. Bud víš, že smrdí, protože jsi byla na testu a to se dost vylučuje s tvým výrokem, že se výtěrem z nosu nikdy testovat nenecháš, sama jsi říkala, že budeš požadovat certifikát, takže musíš vědět, jaký tyčinka to byla. Druhá varianta je, že jsi se testovat nenechala a v tom případě tedy vyprávíš bludy o tom, že tyčinka smrdí.😉

marulu
31. bře 2021

@marcicek84 no jo, ty si proste pojedeš to svoje já, já, já a ostatní jsou mi ukradený. No nic. Pokud se ti s tím dobře žije, tak je to asi ok.

marcicek84
1. dub 2021

@hojda mysli si co chces, psala jsem vzdy o tom,ze me nikdo k tomu nutit nebude,kdyby ano nevis neznas okolnosti a tapes,ano, to me bavi...pozadavek na certifikat a pamatovani nazvu tycinky je mimo,pro nekoho to je postatne,pro jineho je ten nazev nepodstatny,takze ti do toho opet prsi a hlavne vlastne nevis to hlavni,zda ano nebo ne,jenom tady trepes sve domele pribehy a delas nepodlozene zavery,jako vzdy,tak si tapej dal 😉

marcicek84
1. dub 2021

@marulu no,praveze mi prijde,ze ty si jedes svoje hrani na city,ktere je davno za hranici,opravdu se nemam za co stydet,kdyz chci zit,abychom se z tech opatreni sami neznicili,ty tvoje reci je psedohumanita,jsi proste pokrytec,ktery sleduje svuj vlastni zajem (rady se nechrani ale rizene promoruje a jeste se zaviraji lidi pod zamek) a vubec si neuvedomuje,ze znicil a vzal relativne pohodovou budoucnost nejen sobe,ale i svym detem,az budes brecet jak je draho a ze se bude platit to a ono a budes ryt drzkou v zemi,protoze to nepujde utahnout,tak podekuj hlavne sama sobe a podobnym silencum.
A jestli nejsi slepa,tak se podivej kolem sebe,kdo nosi rousky venku,kolik lidi chodi na naplavku nebo sedi v parku bez rousek,to mas pruzkum verejneho mineni v primem prenosu,lidi nepotrebuji otevrit skoly za neprijatelnych podminek,protoze stejne mnozi budou resit,co dal,navic pokud vime jaka je polehlivost tech testu,tak vime,ze si na tom nekdo potrebuje nahrabat a nekomu to prodat,takze penize danovych poplatniku jsou utraceny neucelne,l kdyby zvolili spolehlivou metodu,dali detem benefit po testech nemusite mit rousku v kombinaci s oockovanymi kantory,by to bylo prijatelne,takto 2 nespolehlive testy tydne a rousky,tak to mi fakt hlava nebere.Proc si berou rukojmi nase deti?Navic ve skolce stejne vime,ze kdyz spi a jedi bez rousek a porad na to patlaji,ze to bude zcela kontraproduktivni a je to nesmysl,ktery stejne fungovat nebude...pokud pojedou skolky pro predskolaky jen pul dne,jen na povinnou cast,pro hodne rodicu ani toto nebude dostatecne prijatelne...
@werumka i to je mozne,proto jsem se tady ptala jestli nekdo vi cim je to napustene,ze to smrdi,protoze to nevim,ale smrdi mi to,u deti ty certifikovane tycinky jsou zaklad,tak fakt bez pardonu.

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Ano, určitá skupina lidí, rozvolňuje. A zase kvůli tomu budeme pro smích celému světu. Víš, kdo je na tom nejlépe? Např. Austrálie. A víš proč? Protože tam drží tvrdá opatření od začátku a nikdo tyhle blbiny. Už přes 20 let tam žije můj švagr. Oni totiž už dávno pochopili princip demokracie, tedy, že "svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého". To, co tady prezentujes ty, je anarchie a sobectví.

marcicek84
1. dub 2021

@ilonne co je anarchie a sobectvi,chtit dychat cerstvy vzduch?🤣🤣🤣 V australii maji trvale zavrene hranice a odchytali si to tam,proto jim to funguje 😉
Nicneme socu je evidentne vetsina,kdyz vidim,ze venku to nikdo nosit nehodla a ani nebude,za me ti lidi pouzivaji selsky rozum...

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Jak ti to může smrdět, když jsi se, dle svých slov, nenechala testovat? A znovu, učitelů je očkovaná pouze 1/3, ne všichni učitelé. Jen 1/3. Kdybys to potřebovala zopakovat, tak pouze 1/3 z celkové počtu učitelů. Tak přestaň říkat, že učitele jsou očkování.

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Nemá trvale zavřené hranice, to se zase pleteš. Jen tam smíš vstoupit za velmi přísných podmínek a to platí i pro návraty jejich občanů do země. Ano, odchytali, protože tam lidi karanténu s roušky od počátku částku dodržovali a dodržují. Protože tam jsou vysoké pokuty za porušení a hlavně vysoká míra uvědomělosti lidí.

marcicek84
1. dub 2021

@ilonne ale ono taky vsichni nesli a nechteji na to jit,tak zase tady nebrecte,ze jste ti nejvetsi chudacci a prestante nam buzerovat deti nesmysly,protoze tohle je od dospelych cire sobectvi obetovat deti nebo po nich chtit ta nejhorsi nesmyslna opatreni na svete.Ty hranice maji v AU uzavrene dlouhodobe,turismus neni ucel,asi tak...

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 nemají uzavřené hranice, normálně tam můžeš cestovat, jen mají své podmínky. A představ si, že tam můžeš posílat i balíky a poštu a taky odtamtud balíky a pošta chodí. Jo a taky můžou normálně telefonovat. Neboj to není Korea.
Jediný, kdo tu brečí a to kontinuálně, jsi ty. Jaka jsi chudinka, porad nevim omezována.
A že jsou učitele v první linii, no to jsou.

marge_s
1. dub 2021

Chteji, prihlasilo se 213000 ze zhruba 300 000. Polovina stale ceka a do nastupu se naockovat nestihne.

marcicek84
1. dub 2021

Taky se najednou nebudou otevirat vsechny skoly,takze ti co cekaji pockaji...

marulu
1. dub 2021

@marcicek84 nevím jak hraju na city za hranicí, když prostě napíšu, že zemřelo spoustu lidí, kteří ještě mohli žít. To je holý fakt, žádné city. A že jsem pokrytec, co sleduje vlastní záměr? To píšeš ty, která se tu pořád ohání svými právy a nenechá se testovat, roušku si nevezme.....Jo sleduju vlastní zájem, chci chodit normálně do práce, chci pro své děti normálně školu, kroužky, kamarády, tábory....taky chci aby normálně fungovalo zdravotnictví, aby lidí neumirali zbytečně. A taky chci aby normalne fungovala ekonomika, aby lidi nestradali a nebyli na dně a díky tomu tu pak nezvolili nějakou pošahanou extremistickou stranu. Chci aby fungovala kadeřnictví- jo tu už potřebuju jako sůl a do divadla a do restaurace se už taky těším. A fakt nechci, abysme jeli nějakou další vlnu, protože díky tomu zaplatíme opět mnohem víc než za testy. A ano, jsem pro to ochotná mnohé udělat a nejen řvát, že si berou jako rukojmí naše děti a jen hledat hloupé argumenty a ohánět se vlastními "právy". Ono prostě občas je potřeba vidět dál než na špičku vlastního nosu. A to já, pokrytec, co si hájí jen vlastní zajmy, vnímám.

marcicek84
1. dub 2021

@ilonne co tu pletes postu a baliky a telefony 🤦🏻‍♀️...ono kdyz omezeni nefunguji,tak je lide logicky prestanou akceptovat,k cemu bude vlade narizovani,kdyz na bude 💩 bily tesak...Breceni vypada jinak,hoodne jinak,asi neumis rozlisit od kritiky...

ilonne
1. dub 2021

@marge_s A další nedostali vůbec registrační kód. Ale Marcele to nevysvětlila, u te platí jedine pravidlo. Pravdu jedine Marcela, pokud nema, platí pravidlo číslo 1.

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Hm, kdyby to alespoň byla konstruktivní kritika ....

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Jenže ten kód nedostali ani ti, kteří do těch škol teď půjdou. Nebo třeba dostali, ale pořád čekají na termín. Nebo prodělali Covid a teď jim teprve konci těch 90 dní, takže se ještě nemohou nechat očkovat a zase musí čekat. Mnich,ten Covid ve valné většině chytli ve škole. Ty si to pořád představuješ, jak Hurvínek válku ....

marulu
1. dub 2021

@marcicek84 a pořád se tu ohanet naplavkou a lidmi co neposlouchají. No jsou to prostě sobci a je dobré, když tam policie zasáhne. Jako když se chci nadychat čerstvého vzduchu, tak nelezu do centra města, tomu my se rok už vyhýbáme a chodíme tam jen v nutných případech a pokud možno bez dětí. My byli včera v lese a bylo tam parádně. A když jsme zašli trochu dál, tak jsme našli místa, kde jsme byli úplně sami, takže ono je to o tom chtít a ne blbě provokovat a dokazovat si, jakej jsem nebojácnej king a žádná ovce.

marulu
1. dub 2021

@marcicek84 jojo, stále čekají učitelé 1.st, učitelé v ZUŠ, a to jsou všichni, co do školy půjdou. A termín zatím v nedohlednu.

marcicek84
1. dub 2021

@marulu jenze vse o cem pises,ze nechces se proste deje i pres ta opatreni,zamysli se proc,neni umeni zahnat lidi do kouta a zavrit doma,vysledkem ne totiz absolutni znechuceni a ignorace a to se deje u nas.A jakekoliv opatreni,ktere pak je zvoleno extremne a je zase smerivano proti detem,navic jsou to hole nesmysly,tak se nediv,ze tady nebudou lide pokladat vence a tleskat...v cem hrajes na city?v tom,ze se lidem nesouhlasicim s tim co se deje,snazis dat pocit viny za to,ze chteji normalne zit a vidi tu asurditu a nefunkcnost systemu a vc.nefunkciho testovani nespolehlivymi testy a vc. nefunkciho trasovani...Sorry,nejsem vinna za tento stav a ani se nemam sebemensi duvod takto citit a pojud mas potrebu psat nekomu,ze je sobec za to,ze s tvym extremismem nesouzni,tak se jdi vyliskat.Ty lidi v te Praze jsou zavreni,ty okresy jeste nikdo neotevrel,ukaz mi,kam ti lidi muzou?Fakt se uz musim smat...

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Prosím tě, Praha je naše největší město. Věř tomu, že se dá jít na daleko jiná místa než je náplavka a park v Riegrových sadech. A ty tady brečíš při každých zamýšlených opatřeních, nelíbí se ti žádná, chtěla bys jen "normálně žít bez podmínek". Jenže to bohužel nejde nikde ve světě. Čím dříve si to uvědomíš, tím dříve se ti uleví.

ilonne
1. dub 2021

Každopádně mně už je dneska lépe, což musím zaklepat, takže tady končím a jdu raději s dětmi ven.

marcicek84
1. dub 2021

@marulu
@ilonne
A kdo to ma na starost? Rikali,ze otevrou az proockuji,ne?Na deti fakt at nam vlada nesaha,jestli tam je nejaky psychicky nemocny clovek,at ho odvolaji...A pokud je zde rodic,ktery tohle dovoli na svych detech,tak se tesim az ty deti jednou a teptaji se,mami,tati,proc jste to dovolili?

marcicek84
1. dub 2021

@ilonne mne se ulevovat nemusi,kazdy se musi zaridit dle sveho 😉

marulu
1. dub 2021

@marcicek84 tak se koukni jaký máme čísla, stále tisícové přírůstky, takže my si teď opravdu zcela rozvolnit dovolit nemůžeme. A pokud se chceme začít vracet k normě, tak za cenu rousek a testů, Jinak se to tu zase rozjede. Myslím, že i v Praze se dá najít spoustu míst lepších než naplavka.....a pokud tohle někdo nechápe, tak má buď IQ velmi nízké a nebo to je prostě arogantní blb. Jedinej kdo se tu snaží hrát na city jsi ty, protože se oháníš obetovanim dětí atd. A přitom deti zvládnou všechno a v pohodě.

ilonne
1. dub 2021

@marulu Děti ano, ale jak vidíš matky ne. Přitom kdyby to raději nechaly na učitelích, myslím ty matky. Já třeba plánuju maximum času s dětmi trávit venku.

ilonne
1. dub 2021

@marcicek84 Ale vždyť se vám nelíbí zavřené školy a čast politiku na to slyší. A na otevření jsou obrovské politické tlaky, i když jiné země v tom počtu, co tady denně přibývá, zavírají. Tak co mají dělat? To si nejdřív musíte rozmyslet, co chcete. Pak tady holt opatření přichází tzv. s křížkem po funuse a trvají mnohem déle než jinde. Je to jednoduchá matematika.
Ale neboj, učitele to zvládnou, poradi, vždy jsme si poradili.

marulu
1. dub 2021

@ilonne no jo, rozumní učitelé, a že jich je většina, se budou snažit a dětem tu školu udělají hezkou i tak. Děti budou spokojené, že jsou ve škole, se spolužáky. Ale upřímně, řešit tyhle problémové rodiče v pozici učitele, to vám fakt nezávidím a obdivuju za to všechny pedagogy. Sama bych to asi nedala.

hojda
1. dub 2021

@marcicek84 ty to nechapes, ja to vedet nepotrebuju, to je zase tvuj konstrukt, ja resim tve vyhadreni ve stylu : pane soudce, zadny uplatek jsem nikdy nevzal a nebylo to 10 tisic, ale jenom 5 tisic.😂

hojda
1. dub 2021

@marcicek84 marci, pokud by ti tolik slo o dychani cerstveho vzduchu, jak tu prezentujes, tak nedychas ten vzduch, co mas kolem🤭. Ty to fakt porad nechapes, jak je tento argument v tvem podani deravy a smesny?

Strana