icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

gramar
31. bře 2021

https://www.facebook.com/clarisa.macova/posts/4...
@ilonne tady to máš jasný, stručný a ještě se ti po tom očkování udělá lépe, na to vsadím boty 😉😎

marcicek84
31. bře 2021

@hojda fakta,porad se nekomu ryjes cumakem v soukromi a vymyslis pohadky o kterych nic nevis,to uz je fakt uchylka hodna odbornika,jak muzes hodnotit neci zivot,kdyz o nem de fscto nic nevis,ty si jen myslis a na zaklade vymyslu pises o lidech nesmysly,no a pak se nelze divit,ze to nikoho nabavi cist,ne to s tebou stale dokola,tak dneska to zkus jinde holka,treba zkus oslovit Flegra,at si vysvetli tu svou hypotezu uniku z labiny 😉

ilonne
31. bře 2021

@gramar bvouci a baterie....ne, ne 🤣🤣🤣. Fakt díky.

marcicek84
31. bře 2021

@werumka
@ilonne
Ja chapu,ze se po prodelani covidu ztraci cich,ale fakt ty tycinky smrdi,ja v ruce zadne nemela,my to ruky nechytame dela to testovaci laborator vc. vyteru z nosu,komu to nevyjde,tomu na miste vezmou vzorek na PCR,kazdopadne smrdi to a nejsem jedina,ktera to takto hodnoti...

gramar
31. bře 2021

@ilonne Jo já se málem strhala, jsem věděla že ti bude hnedle lépe. Je to prostě génius 😂

hojda
31. bře 2021

@marcicek84 Ty ses nechala testovat tyčinkou do nosu? Když máš tolik argumentů, že tě nemohou k ničemu nutit?

ilonne
31. bře 2021

@marcicek84 Já Covid neprodelala, ani manžel, který se testuje. Brácha sice jo, ale čich neztratil. Kamarád, který se testuje, také neprodělal. Nikdo neříká, že by něco smrdelo. Ale psychika je mocná, chápu, že někomu podvědomě smrdět můžou.

marcicek84
31. bře 2021

@hojda opet vis prd 😉 a velmi rada to tak necham a budu sledovat jak zase vyplodis nejakou nepodlozenou dedukci

werumka
31. bře 2021

@marcicek84 Ale děkuju za jedopich 🙂 Já podruhý čich neztratila, žádný strach 🙂 Proto se ptám. Myslím, že těch testů jsem měla v ruce víc než Ty. Proto se ptám - které smrdí?
P.S. Ani ty antigenní testy, které se dělají na odběrových místech nesmrdí.

marulu
31. bře 2021

@marcicek84 Marci, víš co. Jdi už s těma svejma pseudoprávama někam. Když ti tak záleží na právech, tak se radši zamysli nad tím, že tisíce lidí, kteří měli právo žít, tak o něj přišli a umřeli na Covid. Někdo o rok, někdo o deset, někdo možná i o 40 let. A proč? Kvůli našim "právům" a našemu sobectví a hledání jen svého vlastního prospěchu. Já vím, že tobě to je jedno, ale já se fakt nesmířím s tím, že tohle naše vyspělá západní společnost dopustila. Takže všechny tyhle sobecké řeči o právech, jen abych se JÁ nemusela ani trochu omezit, mě opravdu vytáčí.

hojda
31. bře 2021

@marcicek84 Tak proč to píšeš? ,my to ruky nechytame dela to testovaci laborator vc. vyteru z nosu,

marcicek84
31. bře 2021

@marulu zase ta nase stara pisen a rekni mi,to se maji vsichni kvuli mensine zavrit do sklepa,znicit zivoty sve,svych deti,znicit budoucnost svou a svych deti, aby si dokazali svuj humanismus,no tak po roce stalych restrikci stacilo,zase pouzivas to vyderacske hrani na city,jestli na toto chces hrat,tak si to hrej,ale proc k tomu potrebujes nutit i ostatni?bylo by fajn s tim prestat,koukni dalsi protipravni vec,asi to prijde v norme,mne proste ne...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nouzovy-stav...

marcicek84
31. bře 2021

@hojda ja se pouze nijak nevyjadrila k tvym doplnujicim dotazum,nezjistis odpoved ani timto zpusobem ani tim predchozim,bez si rypat nekam jinam...proste nevis,smir se s tim 😘

werumka
31. bře 2021

Ten "problém" tak nějak spočívá ve faktu, že děti mají právo na vzdělání. Ale taky mají právo na ochranu zdraví. Což je tak trochu prekérka, aby se to tou docházkou nějak nevylučovalo, že jo 😀 Když je to jakože na stejný rovině....

marcicek84
31. bře 2021

@werumka vyjadrila jsem svuj subjektivni pocit na ktery mam pravo,ty mas na to nazor jiny ja take a kazdy z nas to muze vnimat jinak a ma na to sve svate pravo a prece kvuli toho nemusi byt stirany,no ne?

werumka
31. bře 2021

@marcicek84 Subjektivní pocit se dá vyjádřit, pokud s tím máš subjektivně zkušenost. Což podle svých slov nemáš. Tak úplně nevím, co pak řešíme. Já jsem Tě nestírala. Nedělala jsem žádné narážky na "ztrátu čichu" jako Ty 🙂 Řekla jsem zcela otevřeně, že testů jsem v ruce měla více a stejně tak jsem na odběrových místech byla víckrát a žádná z tyčinek nesmrděla. Proto mě zajímalo, jaký konkrétní test smrdí a je tedy něčím napuštěný a zdali tedy tento test bude používaný i pro testování dětí? Pokud je test něčím napuštěný, nejedná se o nic subjektivního a toho se chci dobrat.

hojda
31. bře 2021

@marcicek84 Jasně, takže ty ses nenechala otestovat, jak jsi tu stále tvrdila, že se nikdy testovat do nosu nenecháš a tvůj subjektivní pocit z toho netestování je, že ta tyčinka smrdí😂

marulu
31. bře 2021

@marcicek84 hrani na city? To není hraní na city, těch cca 30 tisíc mrtvých (a reálně mnohem víc) je realita. A to, že ty možná nikoho neznáš, neznamená, že neexistují. Ale chápu, že tobě hodnota lidského života nic neříká a jde ti jen o vlastní pohodlí a už celkem neřešíš, jestli kvůli tvému sobectví někomu uskodiš. A ono to je i o dalších aspektech. Tím sobectvím poškodís i třeba kadernici, hospodskyho, umělce atd, protože ti všichni se díky tomu nebudou moct vrátit ke své práci. Ty stále nechápeš, že to je všechno provázané?

marcicek84
31. bře 2021

@hojda bla bla bla abys pocitila zapach tycinky musis podstoupot test? 🤔 zkus patrat jinak,nevis nevis a nebudes vedet

marcicek84
31. bře 2021

@marulu ja ty opatreni nevyhlasuju,nikoho neposkozuju a ani neoznasim nakazlibou nemoc,presto mam urcite domaci vezeni po velkou cast roku,takze ano je to hrani na city,lide na napalvxe ukazali,ze to maji v pazi,tak co si myslis,ze bude dale,nikdo venku hadr na hube nosit nebude,rozvolujeme,blatny at si vyhrozuje jak chce

marulu
31. bře 2021

@hojda jsi naivní, abys pocítila zápach tyčinky nemusíš podstupovat žádný test. Stačí si pouze přečíst ty správné stránky na fb a tak se do těch zaručených informací vcítit, že tomu uveris 😀. To úplně stačí. Testy podstupuji zaslepené ovce bez čichu 😀😂.

gramar
31. bře 2021

@marulu Nebo si musíš poplést odběrové otvory, pak může tyčinka zcela jistě zapáchat... 👽 zvláště pokud se tou samou tyčinkou pokusí napravit původní omyl...

werumka
31. bře 2021

@gramar Nene 😀 😀

marulu
31. bře 2021

@marcicek84 hele, nevím co roznasis či neroznasis a pokud nejsi ockovaná nebo se pravidelně netestujes, tak to nevíš ani ty. Ale i kdybys seděla zabarikadovana doma, tak už tím, že o tom píšeš na MK a bůhví kde ještě, tak k tomu přispíváš. Možná tím, že někoho utvrdíš v názoru

marcicek84
31. bře 2021

@werumka ja jsem odmitla odpovedet hojde na jeji otazku nerekla jsem ani to ani ono,protoze zase strourala do veci po kterych ji je prd a promin,ale zn.testu nesleduji uz jen to,ze nektere smrdi a jine zrejme ne mi prijde podivne,ale to bych fakt musela skoupit testy ruznych znacek abych rekla,ze smrdi jen nektere nebo to byl tento konkretne a ja to nemam s cim srovnat bohuzel,tak me ani nenapdlo,ze jine by smrdet treba nemusely...

hojda
31. bře 2021

@marcicek84 aha, takže ty jdeš na odběrové místo a řekneš, že test nechceš, že jdeš jen očichat tyčinky, tak jestli ti můžou dát čichnout😂. Bez testu tě na pracoviště nepustí, takže máš jen možnost být na HO, aby ses testování vyhla....

marcicek84
31. bře 2021

@gramar nova uchylka? Tak na fekal kazdy neni,to chce odvahu 💩

marcicek84
31. bře 2021

@hojda ja nerikam nic a ty nepatrej,nevypatras,jak jsem rekla cloveku,ktery stoura,odmitam poskytovat o sobe informace,tak si nech zajit chut 😉

werumka
31. bře 2021

@marcicek84 Víš co, já cítím "zápach" i když čuchnu k injekční stříkačce nebo kanyle. Ale to není tím, že by to bylo něčím napuštěné, ale tím, že je to uzavřené v obalu a pak to má určitý odér plastu, protože v tom pytlíku/obalu není žádné vakuum. Ale dost by mě zajímalo, pokud by se odběrové tyčinky něčím napouštěly, protože tohle už se podle mě vyvracelo. Dnes konkrétně zkušenost s LEPU testy, které by se měly užívat u dětí ve škole a taky žádný zápach ani jakýkoli pocit, že by to bylo něčím napuštěné dopředu.

marcicek84
31. bře 2021

@marulu tak rok nebo pul roku prece nemuze nikdo koronu roznaset,tak proc jsme teda vladou trestani a za co?Vsude mas tajne kadernictvi,nalejvarny,zivot pred koronou se uklidil do sklepu,do domacnosti,na naplavce davy,lidi bez rousek chteji dychat cerstvy vzduch,apatie,ano toto je vysledek neuvazlivych vladnich restrikci a Blatny jedine co zmuze vyhrozovat,ze lide kdyz se utrhnou s nebudou poslouchat,tak neotevre skoly,borec fakt...a mame svobodu slova, s tim se tez musis smirit 😉

Strana