Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Není napustena ničím. Vytres si nos, tyčinku položís a pokapes roztokem. Pak protlačit obal a čekáš jestli ti vyjede 1 čárka nebo 2. 1 je neg., 2 je pozitivní. Manžel se testuje už 3 týdny. Chce to nejdříve vidět o čem mluvíš.
@ilonne tak si to najdi, ty testovací sady jsou různé
@marcicek84 A ty už teď víš, ze budou napustena neschvalenym roztokem..... 🙈🙈🙈
@ilonne když pocházejí z číny, myslíš, že jsou schválené? 😂 když ani ty respirátory KN95 nejsou schválené pro evropský trh, no tak to si nemyslím, když neměli koncem roku ani schválené ty testovací tyčinky z číny pro výtěry z nosohltanu, to je opravdu naivita...
@marcicek84 Taky se zamysli nad umělými nehty, to je také rizikové. 😉https://www.bety.cz/krasa-a-moda/clanky/26650/N...
@hojda zas sem davas neco o cem vis prd,musis se ptat s cim ktera manikerka dela a nechodit k vietnamcum 😉
Jsme v lázních. Rozhodli jsme se jet. Synovi to velmi pomůže. Moje děti absolvovaly test včera. Syn v pohodě, dcerka se bála. Teď už budu chodit po týdnu jen já, děti nemusí. A syn se hlásil, že klidně půjde také, že to nic nebylo. Překvapil mě. Boji se totiž všeho nového. Děti často překvapí a z těchto věcí nemají velký problém, natož újmu, narozdíl od bláznivých, přecitlivělých , uknouranych rodičů. Nikdy bych svým dětem neublížila, patřím mezi přecitlivělé matky, děti mám vybojované a jedno z dětí není zdravé. Vše kolem děti řeším víc, než ostatní rodiče. Ale test prostě nic není. Děti to dají. Pokud díky tomu budou moci chodit do škol a školek, jet zase na výlet a pod. , tak přežijeme i ty respiky a testy. Je to lepší, než jen drěpět doma. A to říkám z pohledu té, která má velkou zahradu, velký dům a prostor pro děti, bazén, zvířata i dětské hřiště. Jsme na tom o moc lépe než v paneláku. Těch lidí fakt lituji. To musí být peklo.
@marcicek84 nejlepší je nechodit nikam 🙂.
@ilonne Co blbnes? No jasne, ze to je napustene. A vis cim? Novym organismem s nazvem “Nanobots”. Pokud mas zajem, mam link i screenshot pro pripad, ze to smazou z internetu 😉 Jo, a kontejnerova lod, co blokovala Suez, je plna deti nadace Gatesovych, kteri budou pokusnymi kraliky v ramci celeho covid silenstvi s testy a ockovanim.
A pokud vas holky zajima jeste vic, tak si najdete iniciativu “nesahejte nam na deti - probuzeni”. Tam se dozvite nejen to vyse zminovane ale i spoustu veci o testovacich sadach ve skolach, o tom, ze kazda skola se uz radi s pravniky a dava za pravdu teto iniciative. Sice nekteri pravnici asi budou z Plzne, protoze ani nevedi, jak spravne napsat zalobu ale to se casem douci, pac jim ty zaloby smetavaji ze stolu jednu za druhou. Jo, a iniciativa sdruzuje lidi z CR i ze SR, akorat na SR ty deti z prvniho stupne do skoly uz dlouho chodi, takze spravne organy na SR jsou ponekud zmatene, proc maji na stole zaloby kvuli uzavrenym skolam prvniho stupne. Svedci covidovi at tam ani nelezou, jsou tam zminovani mnohokrat a jejich FB stranky obsahuji ohromne mnozstvi utajovanych informaci.
Dala jsem si deset dni bez covidovych zprav a ted objevim tohle, no nestacim zirat, co se zjistilo za tech deset dnu 😉.
@marcicek84 Já k nim nechodím😂 jen mi přijde směšné ta tvoje posedlost zdravím, která je zaměřená jen jedním směrem, všechno ostatní je ok. Štětičky špatné, dýchat smog ok😂.
@jelenice_zavodnice to musí být zábavné cteni

Jelenum dnska sploucha na majak?nebo moc vina? 🙈🙉🙊
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nezakonne-...
Ja nevim ale vidim,ze soud smetava jedno opatreni za druhym a verim tomu,ze u povinne skolni dochazky to nebude jen o ochrane zdravi, ale o pravu na vzdelani,ktere nema byt nicim podmineno.
@ilonne Jj, studnice tajnych informaci. Ja myslim, ze se tady postupne doctes o dalsich vecech, ty tycinky jsou jen zacatek 😀
@jelenice_zavodnice Asi nepotřebuji, dneska mě smetla včerejší druhá dávka Pfizer, tak ležím jak lazar a mám na tyhle blbiny čas.
@hojda tak smogu se v Praze nadychate dost,vsak jsem tady tu vasi smogovou situaci vkladala,co se tyce steticek,tak jako certifikaci a povoleni SUKLu by to melo mit,kdyz se pouziva a ma se to pouzivat u deti.Spis se ptej,proc to dosud neni schvaleno,ze by nevyhovovaly?Ja nevim,jen se ptam.A prijde ti pak normal tim testovat ty nejzranitelbejsi - deti? Ze ty steticky divne smrdi se tez vi,tak by me zajimalo proc,kdyz tam dle nekterych nic napustene neni,bezna vata takto nezapacha.
@marketa11112 vsak te nikdo nenuti
@marcicek84 Ale já jsem nikdy netvrdila, že v Praze je ovzduší ok. Navíc v Praze nebydlíme, za humny máme dětskou ozdravovnu na dýchací potíže. Klimatická léčba
Olivovna se nachází v mírně zvlněné a dosud hojně zalesněné krajině (ze západu) za pásmem Brdských hřebenů, kde (z jihu) Středočeská pahorkatina přechází (na severu) do Středolabské tabule. Jsme pásmu mírného klimatu v nadmořské výšce kolem 400 m, v těsné blízkosti prameniště říčky Rokytky. Přes blízkost pražské metropole leží v prostředí s relativně nenarušeným životním prostředím s celoročně nízkými hodnotami škodlivin v ovzduší.
Mě přijdou komické ty tvoje tyátry s rouškama, testováním, očkováním a přitom s každým nadechnutím, do sebe dostáváš extra dávky škodlivin, takže pokud by ten tvůj zájem o zdraví nebylo jen pokrytecké divadlo, tak nebydlíš, tam kde bydlíš😉. Jako vysokoškolák jsi měla možnost toto snadno změnit, ale tvé rozhodnutí bylo zůstat doma u rodičů v této oblasti, takže se nediv, že tvoje argumentace zdravím opravdu není uvěřitelná.
@ilonne Ja myslim, ze ti budou postupne naservirovane od jinych 😉 bez ohledu na to, jestli chces nebo ne. Tak hodne zdravi, at netrpis dlouho a jsi brzo fit.
@marcicek84 čím ty štětičky smrdí? 😨 Jsem žádný smradlavý zatím v ruce nikdy neměla. A že jsem jich měla v ruce docela dost 😀 Naopak je v nose divný právě to, že je suchá. Kdyby byla napuštěná nějakým aloe, tak by to byla jiná písnička 😀 Ale reálně nemá být čím napuštěná, k ničemu by to nebylo. Buffer se přidává až pak.
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/ant...
Vybrali tohle. Znevyhodnili pcr. Je to na prd.
@jelenice_zavodnice diky
@hojda prosim tebe,uz nevis co bys vytahla?vzdyt uz je to smesne,mela by ses starat o sve veci ne o osobni veci ostatnich,asi asi nuda na netu,tak zkus to zase na nekoho jineho,treba se chytne...
@werumka ty samotestovaci fakt smrdi
@marcicek84 A které přesně smrdí? Já jsem zatím žádné samotestovací smrdící neměla. Ale nutně to nemusí být ničím napuštěné možná je to spíš smrad z toho obalu, ne?
@marcicek84 aj... došly argumenty, že? Tak teď už nastupují jen urážky....
@marcicek84 A které jsi měla v ruce?

@marcicek84 Já netvrdila, že to nemůže být únik z laboratoře😉. Pleteš si osoby. Jen vím, že se díky Číně hodně těžko nějaké pravdy někdo dopátrá.