icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
2. dub 2021

@marcicek84 zákony lze vykládat různě. A některé jsou nadřazené jiným. To zase nechápeš ty. Navíc jsou situace, kdy se porušení zákona dá pochopit. A sory, ale život člověka je stále nad školní docházkou. Žít se totiž dá i bez školy. Naopak to moc fungovat nebude.

marcicek84
2. dub 2021

@marketa11112 ja to mam jiny nazor nez ty...

marketa11112
2. dub 2021

@marcicek84 u tebe jde prostě o to,že nechceš mít dítě doma. Nezvládneš se mu věnovat, učit ho a otravuje tě. A kdyby jsi náhodou měla přijít o prachy a uskromnit se, to by byla tvá smrt. Prostě dokonalá matka.

Že máš jiný názor je ok. To beru v pohodě.

marcicek84
2. dub 2021

@hojda 😴😴😴 nic lepsiho tam nemas?

marcicek84
2. dub 2021

@marketa11112 🤣🤣🤣 aha,takze ty sis neco vymyslela,nevis jak to je a uz mi tady pises pribeh o tom co jak mam doma...jinak jsi ok,zadne psychofarmaka na to neberes?Market takova forma diskuze fakt nema cenu,na to si najdi nekoho jineho...

ilonne
2. dub 2021

@marcicek84 Naštěstí většinová veřejnost je rozumná a normalne myslící. Těch pár "rvounu" opravdu není většina. Pořád ti to nedochází?

hojda
2. dub 2021

@marcicek84 Mám, ale ty to zase použiješ, protože sama nic nevyslíš😂😴😴😴

marcicek84
2. dub 2021

@ilonne myslim,ze spise neco zasadniho nedochazi tobe...proste to u toho soudu skonci a pak uvidime 😉 a jestli myslis,ze kdyz se nekteri nejsou schopni ozvat,ze jim to nevadi,to se pletes,vadi jim to,ale nekterym nic jineho nezbyva,aby se jim deti aspon na chvili podivaly do skoly,takze de facto jsou pritlaceni ke zdi a druzi si to libit nenechaji a budou bojovat a treti radeji uz nechaji deti doma,nejhur z toho zase vyjdou ty 1 a 2. tridy,protoze potrebuji do skoly a rodice deti doma proste nechat nemuzou...

ilonne
2. dub 2021

@marcicek84 Hele, pár jecounu opravdu není většinova veřejnost. Asi by sis měla zopakovat matematiku že ZŠ 🤣🤣🤣.

marcicek84
2. dub 2021

@ilonne mas zkreslenou statistiku a to dost...🙃

gramar
2. dub 2021

@marketa11112 Nemá to cenu, protože jediný kdo ví jak to mají doma ostatní je tady někdo jiný ne ty a to že máš jiný názor je špatně, ale chraň ruka páně když by to bylo naopak. Pak se dozvíš věcí víc než o tobě ví i ta největší drbna v obci... Souhlasím s tím že zde je diskuse marná a to jsem si myslela že počasí je neutrální téma u kterého se nedá hádat... 😉

marcicek84
2. dub 2021

Tak hlavne je zajimave,jak nektere osoby tady vystvaly kazdeho s jinym nazorem zaclo to babanci,blondynka400,alcar,dokonce uz ani marketka_m nema zajem se nechat tady nektery neustale vlacet kanaly.Tak si holky muzete pogratulovat...A na vsechny bylo skupinove utoceno,stale temi stejnymi nicky...Tak si rikam jestli ta skupinka vos utocnych ma nejaky osobni problem,nebo je pricinou te nesnasenlivosti a netolerance vuci nazoru druhych.

hojda
2. dub 2021

@marcicek84 Nějak docházejí hoaxy a dezinformace mi poslední dobou přijde. Nové deštníke s ochranou vrstvou z ostravských dolů vyřeší všechny tvé problémy.... a ty se ani nepochlubíš, že tam máte takový zázrak.

https://www.youtube.com/watch?v=YC5KTHyJBI0
marge_s
2. dub 2021

He, ja nechtela rusit, ale jak muze mit nekdo jiny nazor na tvrzeni “zivot muze existovat bez skoly, ale naopak to nejde”. 🤣

Destnike 🤣

hojda
2. dub 2021

@marge_s Deštníke mají výbornej marketing😂 Pročti FAQ https://www.czc.cz/czc-destnike/clanek?utm_sour...

marge_s
2. dub 2021

@hojda sikulove 😀

marcicek84
2. dub 2021

@hojda ty ses docista pomatla,jestli to roztahujes po Praze,tak ted jsem dost veci kolem tve osoby pochopila...🤣hoaxy hadra 🤣🤣🤣

hojda
2. dub 2021

@marcicek84 Zase špatně čteš, to je pro lidi, co věří na čipy a Billa Gatese, to jedeš ty😘,ale jinak s tebou s tím, že to potřebují lidí, kteří se dočista pomátli, plně souhlasím👏👏👏 a necpi mě pořád do Prahy, je to jiný okres😉

marketa11112
2. dub 2021

@marcicek84 🙂. Jsem se přizpůsobila. Každopádně dlouhodobě tak vystupujes. Škoda .

marcicek84
2. dub 2021

@hojda ale ja nic o tom,ze tam zijes nepsala,nekolikrate ses tady rozpakovala jak casto tam jezdis,tak prave jak vsude pises jak zijes v tom liliove cistem ziv.prostredi,tak si docela dobre dokazu predstavit,ze to mas doma a beres si to na ty cesty po Praze ... 😀

hojda
2. dub 2021

@marcicek84 Jezdila jsem tam, teď už nejezdím😘

hojda
2. dub 2021

@marcicek84 Jiný okres😉

marcicek84
3. dub 2021

@hojda do prace a z prace muzes pres okres a navic po skoceni NS se rozvolni,tak chapu,ze se chces pripravit...😀

ilonne
3. dub 2021

@marcicek84 Marcelo, na rozdíl od tebe jsem s rodiči školních dětí v denním kontaktu. Takže si troufám říci, že vím, jak se k tomu staví většina. Na rozdíl od tvého "jedna paní povídala"....a ještě nesmyslných skupin na Fb. Vlastně promiň, ještě těch pár tisíc, co podepíšou zvláštně formulovanou petici. To teda vážně není většina...

marcicek84
3. dub 2021

@ilonne Ilono spi dal,ale nemas pravdu,mlceni z donuceni nerovna se souhlas 😉 Ve vlade jsou psychopati a dle toho vymysleji narizeni,jestli jim nekdo tleska tak musi byt tez psychicky naruseny.Vymysleny koncept otevirani na me spise pusobi jako dalsi experiment, do ktereho se maji zapojit nase deti. Vsak uvidime, kdo to da k soudu a jaky bude vysledek....

ilonne
3. dub 2021

@marcicek84 Samozřejmě, že to někdo k soudu dá, to je každého právo. Ale rozhodně to není většina....

marcicek84
3. dub 2021

@ilonne tak vetsina se soudit nebude,jestli jsi to pochopila tak,ze pisu,ze to vetsina lidi posle k soudu,tak jsem to nemysla,vetsina co nesouhlasi totiz bude nadavat v hospode u piva.Nekteri to ani otevrene nereknou ucitelum ve skole ze strachu ze se pak pomsti ucitele jeho diteti.A nakonec plno vymyslu rotacni vyuky na prvnim stupni mi prijde jako nesmysl,vc. testovani ve skole a na jednu stranu tam nemuze verejnost vstoupit a na druhou stranu muzou byt rodice (verejnost)u testu deti,no u tech mensich jestli se neco stane,zas ma pruser skola,ze nedohledla,ze neproskolila osoby...Proste mi to prijde jako nepovedeny experiment,hele ani ty skolky nevedi co s tim testovanim,informace neproudi a nejsou a budou se sladovat slupiny treba tak aby vice deti z jedne domacnosti chodilo do skoly ve stejne tydny,nebo kazdy bude chodit jinak?A jak se vrati do skol ucitele,kterym se pro deti neotevrou skolky?nebo budou mit co druhy tyden vlastni deti z I.stupne doma? Nebo to zase mrsknou deti k prarodicum,ktere muzou ohrozit covidem?A rodice co druhy tyden nechaji deti tez u prarodicu,aby uz mohli do prace a neprisli o misto?Musim se docela smat tem vladnim nesmyslum,tak experimentum zdar.

ilonne
3. dub 2021

@marcicek84 Nevrátí, půjdou na OCR. Já jsem se třeba ve škole domluvila, že budu rotovat stejně jako dcera, která je na jiné škole. Ale mám štěstí na vedení a kolegyně. Jinak bych také musela na OCR.ale pořád je to lepší než plná DV.

marcicek84
3. dub 2021

@ilonne tak se nakonec muze i stat,ze budou chybet ucitele.Vsak uvidime co usaci v utery vymysli,aby jejich plan navratu byl realny. Kockopes hadra.

Strana