Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda Otázkou je zda to věděl, ta souvislost je potvrzena relativně krátce a ještě to není 100%, jsou to nějaké předběžné informace, tak uvidíme... Moje babička má taky problém píchá si heparin a je taková porouchaná a astru dostala v březnu a až na na to že jí dva dny bylo na prd a měla zimnici je v pohodě, tak uvidíme jak to bude dál má jít ještě na druhou dávku
@hojda co jsem slysela, tak to riziko je u mladsich rocniku, jednalo se typicky o zeny mladsi 40 (?) let. 65+ by melo byt ok. Je to podobne jako rizika i techto zen pri tehotenstvi, jde o nektere trombofilni mutace. Taky proto ted - tusim, ze Nemci - ockuji Astrou jen 60+
Je to tezke rozhodovani, taky by me zajimalo, jaka jsou po tomto typu trombozy rizika, jak se to da osetrit.
Ten vyskyt byl asi 36/12 000 000 davek, to se pak tezko souvislost dokazuje.
Ale i ted, pred minutou, rikal Grubhoffer, ze ta pochybnosti panuji po rozcleneni NU do vekovych skupin, takze se zda, ze to ma navaznost na nizsi vek..
"u techto zen" "ty pochybnosti" ...jsem myslela---kruci :D
@gramar tak mě to příjde jako dobrý biznys ty letní tábory.
@marketka_m No nepůsobí to úplně převratně, čekám kolik pořadatelů příměstských táborů se toho chytne a pak ještě bude vybírat za běžný režim 😂 Chalupa to jistí... 😎
Tak a je to všechno jinak, zítra má končit Blatný i Plaga... 🤪🤣
@gramar i Plaga??? no jo... nevoní Babišovi... nj, to bude zajimavé 🙂
@marketka_m https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-ma-v... jo i Plagu... Tak tohle je ukázka jak se nedělá politika v demokratické zemi... Já se podělám 😂
😂😂😂 to maso,tak oba dva nakonec,ale uprimne budu rada,kdyz uz je tam neuvidim,Plaga alibista my nic to epidemiologove a Blatnicek di koledoval uz dlouho....
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-pondeli-... pro pitomce, chápu ten poslední odstavec tak že 12. do školy nikdo nepůjde a teprve v to pondělí se o tom bude jednat?
@hojda ja myslim,zes nepochopila co jsem kt tomu psala,ten NU nebyl u te vakciny uvaden,uz to je varovanim pred prehnanym optimismem a o to tady jde celou dobu,zda chceme byt ti pokusni...
Holky jestli se otviraji obchody,tak se zaroven nemuzou otevrit skoly
Takze bud obchody nebo skoly...skoly mozna za 14 dnu,ja myslim,ze ani nemaji dost testu...a pokud skonci NS,tak nebudou mit jak zrychlene nastupovat,testy meli jen na tyden...
@gramar tez si myslim,ze termin bude pozdejsi
https://twitter.com/KarelHavlicek_/status/13794... já nevím ale dle toho tweetu od Havlíčka - ministra na vše, to nějak působí že děti do škol nepůjdou, pokud jim tímto dává šanci si v klidu nakoupit potřeby... Nebo nevím asi jsem pitomá a špatně to chápu...
Ano z toho tweetu Havlicka to tak pusobi a ocekavam,ze deti budou nastupovat nejdriv 19.4.

@marcicek84 Nepochopila jsi ty články, nikdo nepsal, že je to zcela bezpečné, jen se srovnávala ta dvě rizika (očkování vs. komplikace u covidu). Je to stejné jako s léky, ne každý lék je vhodný pro každého člověka a je třeba vždy vybrat ten nejvhodnější, protože někomu ten samý lék pomůže a jinému uškodí.