Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marge_s zkus si o tom neco najit,docela se divim,ze mas na to zaludek po tech zverstvech co delali,to pouzivat,me to prijde fakt nevhodne,jeste kdyz s tim zacnes na Velikonoce a oni vybijeli hlavne krestany,tak o to vic te nechapu...
@marge_s pro usnadneni tveho hledani https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/islamsky...
@marcicek84 výprask. 🙂. Kde to žiješ.
Ty máš zase náladičku, viď. Copak se ti zase nepovedlo, že jsi tak jedovatá?
@marcicek84 z tebe je už i xenofob?
@marketa11112 spis se snazi prudit 😉 hledat v tomhle souvislost muze opravdu jen blazen. Proste to zkousi....nudi se a prudi. A hleda, kdo se chytne 😉 Uplne OT
@marketa11112 jaky xenofob,ty souhlasis s radiklanim islamem,bombovymi utoky,utiskem zen a deti ci vrazdenim krestanu? Fakt nektere znaky by mel clovek pouzivat s rozumem a toto jsem marge_s uz jednou psala,asi zapomnela,ale ze to vytahne zrovna na Velikonoce,to jsem necekala...jak vidim tve neuvazlive reakce,asi je na case te opet odignorovat...😉
@marge_s a ze jsou tady OT lide i ohledne zivotniho prostredi ci dalsich svych prekroucenych bolistek,pocasi a nevim ceho,to nevadi,ze?🤷🏻♀️Ja vim dvoji metr,takze porad stejna,vid.Kazdopadne me to vadi a na ty Velikonocni svatky to bylo dost mimo,navic mit nutkani v tom pokracovat i pres upozorneni je velmi neohleduplne 🤦🏻♀️
Doučovací kempy https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ministerstvo...
@hojda tak to vis, asi nemela do ceho nebo do koho pichnout 🙂
Ad ty kempy, mne se zda, ze maji hodne predcasny pocit, ze s letem pojedeme v normalu, kdyz vidim co vsechno planuji (a petricek uz zase mluvi i o mooori). Kez by to vyslo. (I kdyz pro tech asi
deset tisic problematickych deti by to nakonec mohlo klapnout za jkychkoliv podminek. Docela bych jim to prala 🤔)
Jj,porad ty stejne blbe reci od jednech a tech samych 💃
@hojda uvidime s cim prijdou. Obavam se, aby ucitelstvo nechteli dozdimat s tim, ze je to jejich moralni povinnost. Za mohutneho povzbuzovani spolecnosti, ze sedeli doma, tak at makaj. 🤔 (moje zkusenost je, ze i pro kolegy je to horsi nez prezencni vyuka, ted ty rotace atd...vsichni toho budou mit na konci sk roku plny brejle 🤔 inu uvidime, uvidime
@marcicek84 🙂. A že ty tak víš s čím souhlasím. Já zapoměla, že ty to vlastně víš lépe, než já. Za mě je každé náboženství na ho ...
O křesťanství a jeho zvěrstvech, si také myslím své. Ano, jsem bezvěrec. Amen.
@gramar no jo 🤔 mne ten odstavec “ulit” (na telefonu raz dva). Minimum 8h/denne je masakr. Ale mozna je to tak, ze tam tech osm hodin jsou deti pritomne, nez ze by se ucily? Jako na primestskem tabore? Rano odevzdam, odpo vyzvednu?
Tak to je jasny, ze je nezajima, kdo to bude ucit, ani to neni zadna zasadni pocin ani koncepce MŠ. Proste: kdyz si neco takovyho zorganizujete, pridame vam kus penez. 🤷🏾♂️
@marge_s ale pak by to mělo být příměstský tábor s doučováním a nejsem si jistá zda v takovém případě na to lze vynaložit ty evropské dotace... I když v tomto státě lze dotace na vzdělání vrazit klidně na linku toustoveho chleba 🤣
A kdo tam bude učit je otázka sama pro sebe, myslím že většina učitelů už se k prázdninam modlí a vůbec se jim nedivím (já taky, nebudu lhát 🤪🤣), navíc těžko učitelům zakážou čerpat zakonou dovolenou, když si ji jindy prakticky nesmí vybrat... Takže studenti v rámci brigády? Ale tam je otázka zda nebudou dohánět zkoušky, nebo se to nabídne rodičům kteří za ten rok měli rekvalifikační rychlo kurz "učitel" a teď díky těm slátaninám dostanou chudáci výpověď... Čím víc se to řeší, tím méně se zdá že to někdo domyslel...
@gramar to je jasné, povolají učitelé z rodičáku, aby měli přivýdělek :D jinak se obývám, že kdo to vezme, tak to bude jeho osobní sebevražda, protože i další školní rok je docela ve hvězdách...
Tak nevím, mluvila jsem se známou a prý jí nabízejí očkování AstraZenecou, ale ona se léčí se žílami, trombózy, hrozila jí operace žil (věk 65+), neměla by třeba tohle být zrovna skupina, která by měla být z té AstraZeneci vyjmuta???
to je dost mazec ta tromboza ☹
@marketka_m Tak z toho chápu, že vlastně nic nechápu 😂 Musí to tedy fungovat minimálně pět dní po sobě v minimálním rozsahu 40 hodin, které lze nerovnoměrně rozdělit. Plyne z toho že to tedy nemusí být nutně výuka v pravém slova smyslu, takže můžou jít do muzea (pokud bude něco otevřeného) 😎 Ale je to velmi individuální, takže to opravdu bude jako příměstský tábor kdy jedni budou zasekaný x hodin nad učením a jiní to pojmou jakou učení hrou... Inu bude to srandy kopec 🤐
@hojda Podle toho co jsem měla možnost zjistit, tak astra je u praktiků, pokud by chtěla pfizer, je potřeba se objednat do nemocnice, tak ať se zkusí domluvit s praktikem který jí zná...
@marketka_m jj,mazec to je,i laik si te souvisloati vsiml a presto tak dlouho zatloukali,opravdu je na miste aby ty vakciny mely hotovou dlouhodobou studii bezpecnosti,protoze zatim nevime co se muze vyklubat u ostatnich...
Nejvic me pobavilo jak tady holky davaly clanky,ze ee to neprokazalo a je to bezpecne....a klidne by na to poslali nekoho z rodiny a ejhle nemuselo by to dopadnout zrovna nejlip...
@gramar To vím, bylo jí nabídnuto očkování právě od praktika, nikde zatím registrovaná není, protože skupina 65+ se ještě neočkuje. Jen mi tedy přijde divné, pokud mají podezření u AstraZenecy na ty trombózy a její ošetřující lékař to ví, že jí Astru vůbec nabízí? Není zrovna toto, ta skupina, které to může vadit nejvíc????
@hojda za me je to spatne,ne kazda vakcina je vhodna pro kazdeho a proto by mel mit clovek rozum a trochu si overovat,zda to ci ono je ci neni pro nej vhodne...jinak je to dalsi selhani ministerstva zdravotnictvi,ze tim ockuji lidi bez rozdilu a neudelali nejake nevhodne skupiny,ktere by touto vakcinou nemely byt ockovany

@marketa11112 Marketko,prosim te,neplacej hlouposti,tvoje myslenkove pochody nejdou pochopit a jak tak koukam ani dnesni vyprask nepomohl...no jo,ztraceny pripad,co nadelame 😂