Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda tak ony by se nejdriv melo pockst na final a ja se vsadim,ze cekaji az se prezene nejcetsi ockovani vlna aby rekli no je treba se na podzim ockocat znovu a siri to i ockovani pokud budou mit pozitivni test a priznak,y a bylo by divne kdyby tomu tak nebylo,ze jo.Takze priste zkus jeste tu o cerveny karkulce 🙂
@ilonne pletes si dobu.Ted je vakcina nepovinna,muzu se rozhodnout jakkoli,jsem svobodny clovek.A povinna muze byt az bude mit plne schvaleni a to az po predlozeni dlouhodobe studie bezpecnosti.Pokud nekdo se dobrovolne chce ockovat,at to udela,ale proc to chces pak vnutit druhym,na to fakt nemas pravo.Ani ty studie ochrany a nesireni ockovanymi nejsou u konce,tak to co pises,vubec ale vubec nemusi byt pravda.
Budete mit ve skolach i neockovane deti i ted je mate,nekteri odmitaji jakkoli dite ockovat povinnymi vakcinami a nejancite a nechce po nich 2 x tydne testy,jestli nemuzou nekoho ohrozovat zloutenkou,cernym kaslem,spalnickami apod. .Proste se dopoustite covid diskriminace a kdo si stale mysli,ze to je ok a v poradku,tak neumi zit demokraticky,ty zaloby prijdou a soudy to resit budou.
Ani ve firmach neprosadili testovani 2 x tydne,tak sli zase buzerovat decka do skol,ktere se muzou branit nejmin,je to fakt hnus a jeste kdyz to chteji delat tim cinskym paskvilem,tak jsem zvedavs zda to bude mit to schvaleni SUKL,pac pokud ne, a pokud tam nebude proskoleny zdravotnik u toho,tak nebude prekazka na me strane,ale na strane skoly,protoze ja se testovat muzu chtit,ale skola si nezajistila potrebne veci k tomu,pak budete mit povinnost zajistit online v plnem rozsahu a to treba i v pripade,kdyz se rozhodne velka cast rodicu do skoly dite za techto podminek neposlat. A to nemluvim o tom,kde se ty testy budou provadet,kde budou moct byt rodice s detmi kde budou cekat na vysledky a jak budete nakladat s GDPR,aby nikdo jiny krome ditete a rodice nevdel zda dite je ci neni pozitivni,protoze to nemate sanci naplnit,po zahajeni vyucovani se pozna kdo tam chybi a pokud ty osoby byly u testovani tak to detem dojde. Tak se uz rozhodni na ci strane jsi,jestli na strane vladniho paskvilu nebo na strane deti,na obou stranach byt nejde. Ted visi ve vduchu opatreni,ktere bude porusovat celou radu zakonu a kdo rika,ze ne,tak si lze do kapsy,oparreni Blatneho neni vic nez zakon,testovani deti neni ani v pandemickem zakone,takze po skonceni NS a zakona o ochrane zdravi mluvi o tom,ze ten detem se musi prokazat,ze byli v kontaktnu s nakazenym,aby se nekdo mohl testovat,takze to co je na stole je de facto pravne na detech absolutne nevymahatelne.Az vypadne Blatouch z kola ven,snad tam bude nekdo kdo bude schopny narizovat veci v souladu s pravem...
@marcicek84 Jistě, že je nepovinná, ale nevyuzijes-li možností nechat se naočkovat, je dost možné, že se roste budeš muset vzdát nějakých aktivit. A můžeš být v klidu, nechystá se to jen v ČR, ale i jinde a jinde jsou dokonce se zamýšleným plánem dále nez ČR. Takže vlastne můžeš byt ráda, že žiješ, kde žiješ 😉. A kopírováním blbiny z různých skupin Fb toho moc nezměnila 🤣🤣🤣.
@ilonne az na to,ze dokud je neco nepovinne,tak musi existovat alternativa k ockovani 🙂 Takze plany vime snad rok,jen nektere to oznacovaly za hoaxy vc. tebe a koukej,pred pul rokem jsi vylitla jak certik z krabicky kdyz jsem ti rekla,ze se budes muset nechat naockovat a buch netrvalo to ani rok a mas to v sobe,ale predtim ses malem urazila...🙈🙉🙊docela paradox 😂
@marcicek84 Jenže rozdíl je v tom, že tys psala, že se budu muset nechat naočkovat a já nevylítla jako čertík z krabičky, ale napsala jsem ti, že jako alergik to musím zkonzumovat se svojí doktorkou, což se stalo. Ta mi očkování doporučila. Ale neboj, blíží se doba, kdy se budeš moci i ty nechat naočkovat. Nemusíš mi závidět 😉
@marcicek84 Marcelo, učitelé se ale nemusí nechat naočkovat. Oni mohou. Mají možnost volby. Neprekrucuj opět fakta.
@ilonne netřeba závidět...Ilono, až to bude povinné, tak to bude otestované na těch postrašených dobrovolnících, jako jsi ty, tak to už pak budeme v klidu 😉
@marketa11112 zatím, pokud bude nějaká povinnost u určitých profesí, tak jsou po zdravotních a soc. službách hned na ráně. Jsem však ráda, že tato diskuze otevřela holkám oči, že očkovat se budou muset samy na své vlastní riziko, že to nelze chtít po ostatních, aby to podstoupili místo nich, když u zdravých jedinců benefit nepřevažuje nad riziky. Primárním cílem toho očkování je totiž ochránit rizikové skupiny, ale samo o sobě to není všehospásné, jak se nám tady snaží namluvit, musí se to kombinovat s preventivními programy a s účinnými léky.
Tak “holky”, super, ze vam to otevrelo oci jooo 🤣🤣🤣 ja se fakt bavim 🤣
@marge_s i tobe samozrejme,uz mas termin,nebo stale cekas? 🙃💃
"Ten koho povazujeme na za blbce,povazuje za blbce nas" 😉
@marcicek84 teda, teď jsi to rozsekla.
🤣
Já bych jen ráda poznamenala, že slovo "jedopich" je čistě autorské a bylo vymyšleno asi deset vteřin před publikací. Protože je to takové holátko, tak prosím, abyste si nebrali jeho jméno do úst.
Ještě na publicitu není zvyklé a mohlo by ho to zahanbit 😊 dekuji 😊
@marcicek84 Nešlo by to napsat česky? Já fakt nechápu, co jsi tím chtěla říct.
@hojda vzhledem k tomu,ze tobe tady v jinych diskuzich lide nerozumi dlouhodobe,nerozumis ani vyznamu slov a pises o uplne necem jinem,tak si myslim,ze to pochopeni bohuzel ve tvem pripade narazi na tve limity a vysvetlovat ti to jak malemu diteti je pro dospeleho docela unavne...
@werumka vsak i knikani ucitelu je docela dobre chytlo... 😂😉
@marge_s ty nezlob se na me,ale ten zvednuty prst☝️ pouzivaji islamisti v Syrii,nevedela jsem,ze s nimi sympatizujes 😳🙊🙉🙈
@marcicek84 Takže dle tebe, je toto naprosto srozumitelný text??? 😂😂😂 a přesťaň si říkat lidé😂
tak ony by se nejdriv melo pockst na final a ja se vsadim,ze cekaji az se prezene nejcetsi ockovani vlna aby rekli no je treba se na podzim ockocat znovu a siri to i ockovani pokud budou mit pozitivni test a priznak,y a bylo by divne kdyby tomu tak nebylo,ze jo.Takze priste zkus jeste tu o cerveny karkulce 🙂
@hojda to staci nejaky ten preklep,aby ti to nedoslo,ale no tak mas na vic,nehlede na to ze me absolutne nezajima co mas porad za problem,stejne vis,ze te zase za kazdy tvuj jedopich odignoruju,tak brou
@marcicek84 Marcelko, proč o sobě mluvíš v množném čísle? Kolik vás tam sedí? Nebo máš pocit,že jsi hlas lidu? Já zapoměla, ty jsi většina. Jenom to ne. Oóooooo bóže, bóže...
@marcicek84 a jedopich je označení konkrétního člověka, ne jeho hlášky.

@marcicek84 Tak podle jde i o to, že jako očkovaná nebudeš tolik zatěžovat zdravotní systém, neboť se ti vyhne těžký průběh. Nemůžeš pořád profitovat z toho, že se někdo nechá očkovat a tyy ne, být k tomu nemáš vážný zdravotní důvod. Jednoduché počty. Kolektivní proockovanost. Tím, že bude očkovaná ty, chrániče ty další, kteří z vážných zdravotních důvodů očkování být nemohou.