icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
26. bře 2020

@llluckaaa ano,ona je velmi věrohodná a jelikož si od samého začátku myslím to samé, že to je nějaký unik z wuchanské labiny, tak čekám, kdy že se to provalí i světově

odula
26. bře 2020

@marcicek84 chudak Larry Brilliant :( L.B je člověk, přední epidemiolog, který pomohl eradikovat pravý neštovice, celej svuj život se věnuje prevenci a boji proti epidemiim a pandemiim. Četla jsem s ním několik rozhovorů, viděla nějaký videa. Co ve skutečnosti říká je, ze COVID 19 je "nový", tj. lidský imunitní systém se s ním ještě nesetkal. Nikdo nemá imunitu. A nejde eradikovat (protože se přenáší od zvířat - jako třeba ebola), takže dřív nebo později se jim nakazí velký podíl populace na zemi. Opatření která se dělají jsou tu proto, aby se nakaza rozprostrela - a tudíž nenapachala tak velký škody, ne aby se zastavila. Protože zastavit ji nejde (kvůli původu ). Takže nakaza se musí zpomalit, rozprostrit do dlouhý časový linii, v podstatě dokud nebude nalezena vakcína. Společně s tím , tedy s vakcinaci A nevyhnutelným -ale co nejpomalejším pokud možno- promorenim populace, bude dosaženo ty 100x omilany "herd immunity". Jinak -schvaluje všechna opatření proti šíření vc izolace a tvrdí ze hromadný testování je naprosto nezbytný. Tolik k tomu, co OPRAVDU tvrdí Larry Brilliant. @hojda

llluckaaa
26. bře 2020

@marcicek84 Tak tahle teorie je ve hře od začátku, ale prokázat nejde, takže se ani nemůže provalit. Holt si to budou všichni myslet, ale vědět to bude jen pár jedinců.

marcicek84
26. bře 2020

@llluckaaa provalílo by se to, až by bylo po hrozbě nebo bylo by trvale vymýceno, do té doby není šance.

llluckaaa
26. bře 2020

@marcicek84 Podle mě nikdy nepřiznají pochybení, aby neztratili tvář ☹

marcicek84
26. bře 2020

@llluckaaa tak pokud za to muze Cina prip.USA tak tyto dve velmoci urcite ne...

autor
26. bře 2020

@marcicek84 jediná možnost, aby se to provalilo, by byla změna režimu, aby se to mělo na koho hodit. Za předpokladu, že to tam je, jaké je, nikdy s pravdou nikdo nevyleze. Ti, co by u toho pochybení (nebo rozkazu) byli, těch se zbavili hned jako prvních. Bez svědků jakoby nikdy nic nebylo. Tohle za mě určo není přírodního charakteru... Taky souhlasím s tou doktorkou.

Ale popravdě jsem ráda, že se objevují zde různé konspirační teorie, jedny vir a vše kolem zlehčují, druhé zveličují. A pravda snad je někde jinde.

Nicméně je taky fakt to, že Ti, co bojují za ekologii a za přírodu si jsou vědomi, že je přelidnění a že tohle není dlouhodobě únosné a ten svincik, co se pouští do ovzduší, pokud by mohli a měli něco takového v ruce (klidně i horšího), bez váhání by to použili. Protože je to pro ně oběť pro budoucnost... Takže tato konspirační teorie je za mě určitě ve hře, ať ten článek byl z jakéhokoliv zdroje

autor
26. bře 2020

😔7😔

autor
26. bře 2020

@marcicek84 je až komické, jak tyto dvě velmoci to na sebe vzájemně hážou 😉

marcicek84
26. bře 2020

Anonymni - ale odnekud tam to bude bude z jedne nebo z druhe strany nebo by to jeste mohlo byt Rusko kdo vi...

autor
26. bře 2020

@marcicek84 nebo eko fanatici 😉

autor
26. bře 2020

😔 8 a 9 😔

odula
26. bře 2020

Anonymni jako... Tihle ? 🙊 ;)

odula
26. bře 2020

já myslím že za tím stojí ilumináti 👽👽👽 (😆😆)

llluckaaa
26. bře 2020

@marcicek84 Na USA to budou házet všichni jejich nepřátelé, hází to i Írán. Všechny indicie vedou do Číny, ale tam určitě byli i tajní agenti USA i Ruska, takže fakt těžko říct, kdo za to může, budou to na sebe házet navzájem.

marcicek84
26. bře 2020

@odula pokud je cilem vyhubit lidstvo a po prodelani budeme neplodni,tak by to na ty iluminaty mohlo sedet 😂

autor
26. bře 2020

@odula 😂😂😂

autor
26. bře 2020

@odula ilumináti, to bylo myslím v tom pokračování Šifry mistra Leonarda, ne?

autor
26. bře 2020

Ve Francii zemřela 16ti letá dívka 😔😢😔

odula
26. bře 2020

@hojda bary nefungujou ;) asi napíšu nějakej update na muj profil

odula
26. bře 2020

@hojda díky za odkaz 👍

odula
27. bře 2020

Trump mluvil s čínským prezidentem. "Čínský prezident dokonce nabídl opatření ke stabilizovaní globálního trhu v době pandemie". Zdroj : aftonbladet. Kdo to psal o posilování čínský pozice? Jo vlastně. Já 🙈🙊

odula
27. bře 2020

https://video.aktualne.cz/dvtv/svoboda-koronavi... peknej rozhovor. Prvních osm minut je hodně výživných 🙂 koukám ze to tu pěkně tapetuju 🙈

marketka_m
27. bře 2020

@odula vsak to je plan .... "cina ted bude zachranovat"
nemluve o tom ze cina vyhrozivala USA..ze pokud reknou ze za to muze Cina..tak zastavi vyvoz paracetamolu...ha

kejt29
27. bře 2020

@odula ja si taky docela dlouho myslim, ze Cina dopadne ze vsech nejlip a to teda zasadne. A mam trosku pochyby o tom, ze jim to uniklo “nahodou”

marcicek84
27. bře 2020

@odula to jsem taky viděla, hlavně to "je to šité přímo na člověka"...teď je otázkou jestli je ještě ve hře teorie náhodného úniku, nebo se přesouváme k teorii chtěného úniku...

autor
27. bře 2020

@odula zajímavé video 😉

autor
27. bře 2020

@marcicek84 to šité na člověka, že to je tak brilantní, že nevěří, že to udělal člověk, že by musel být génius. Mno... Za mě to je výtvor člověka, nikoli přírody

Strana