Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 chudak Larry Brilliant :( L.B je člověk, přední epidemiolog, který pomohl eradikovat pravý neštovice, celej svuj život se věnuje prevenci a boji proti epidemiim a pandemiim. Četla jsem s ním několik rozhovorů, viděla nějaký videa. Co ve skutečnosti říká je, ze COVID 19 je "nový", tj. lidský imunitní systém se s ním ještě nesetkal. Nikdo nemá imunitu. A nejde eradikovat (protože se přenáší od zvířat - jako třeba ebola), takže dřív nebo později se jim nakazí velký podíl populace na zemi. Opatření která se dělají jsou tu proto, aby se nakaza rozprostrela - a tudíž nenapachala tak velký škody, ne aby se zastavila. Protože zastavit ji nejde (kvůli původu ). Takže nakaza se musí zpomalit, rozprostrit do dlouhý časový linii, v podstatě dokud nebude nalezena vakcína. Společně s tím , tedy s vakcinaci A nevyhnutelným -ale co nejpomalejším pokud možno- promorenim populace, bude dosaženo ty 100x omilany "herd immunity". Jinak -schvaluje všechna opatření proti šíření vc izolace a tvrdí ze hromadný testování je naprosto nezbytný. Tolik k tomu, co OPRAVDU tvrdí Larry Brilliant. @hojda
@marcicek84 Tak tahle teorie je ve hře od začátku, ale prokázat nejde, takže se ani nemůže provalit. Holt si to budou všichni myslet, ale vědět to bude jen pár jedinců.
@llluckaaa provalílo by se to, až by bylo po hrozbě nebo bylo by trvale vymýceno, do té doby není šance.
@marcicek84 Podle mě nikdy nepřiznají pochybení, aby neztratili tvář ☹
@llluckaaa tak pokud za to muze Cina prip.USA tak tyto dve velmoci urcite ne...
@marcicek84 jediná možnost, aby se to provalilo, by byla změna režimu, aby se to mělo na koho hodit. Za předpokladu, že to tam je, jaké je, nikdy s pravdou nikdo nevyleze. Ti, co by u toho pochybení (nebo rozkazu) byli, těch se zbavili hned jako prvních. Bez svědků jakoby nikdy nic nebylo. Tohle za mě určo není přírodního charakteru... Taky souhlasím s tou doktorkou.
Ale popravdě jsem ráda, že se objevují zde různé konspirační teorie, jedny vir a vše kolem zlehčují, druhé zveličují. A pravda snad je někde jinde.
Nicméně je taky fakt to, že Ti, co bojují za ekologii a za přírodu si jsou vědomi, že je přelidnění a že tohle není dlouhodobě únosné a ten svincik, co se pouští do ovzduší, pokud by mohli a měli něco takového v ruce (klidně i horšího), bez váhání by to použili. Protože je to pro ně oběť pro budoucnost... Takže tato konspirační teorie je za mě určitě ve hře, ať ten článek byl z jakéhokoliv zdroje
😔7😔
@marcicek84 je až komické, jak tyto dvě velmoci to na sebe vzájemně hážou 😉
Anonymni - ale odnekud tam to bude bude z jedne nebo z druhe strany nebo by to jeste mohlo byt Rusko kdo vi...
@marcicek84 nebo eko fanatici 😉
😔 8 a 9 😔
já myslím že za tím stojí ilumináti 👽👽👽 (😆😆)
@marcicek84 Na USA to budou házet všichni jejich nepřátelé, hází to i Írán. Všechny indicie vedou do Číny, ale tam určitě byli i tajní agenti USA i Ruska, takže fakt těžko říct, kdo za to může, budou to na sebe házet navzájem.
@odula pokud je cilem vyhubit lidstvo a po prodelani budeme neplodni,tak by to na ty iluminaty mohlo sedet 😂
@odula zrovna na idnes https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/svedsko-...
@odula 😂😂😂
@odula ilumináti, to bylo myslím v tom pokračování Šifry mistra Leonarda, ne?
Ve Francii zemřela 16ti letá dívka 😔😢😔
Trump mluvil s čínským prezidentem. "Čínský prezident dokonce nabídl opatření ke stabilizovaní globálního trhu v době pandemie". Zdroj : aftonbladet. Kdo to psal o posilování čínský pozice? Jo vlastně. Já 🙈🙊
https://video.aktualne.cz/dvtv/svoboda-koronavi... peknej rozhovor. Prvních osm minut je hodně výživných 🙂 koukám ze to tu pěkně tapetuju 🙈
@odula vsak to je plan .... "cina ted bude zachranovat"
nemluve o tom ze cina vyhrozivala USA..ze pokud reknou ze za to muze Cina..tak zastavi vyvoz paracetamolu...ha
@odula to jsem taky viděla, hlavně to "je to šité přímo na člověka"...teď je otázkou jestli je ještě ve hře teorie náhodného úniku, nebo se přesouváme k teorii chtěného úniku...
@odula zajímavé video 😉
@marcicek84 to šité na člověka, že to je tak brilantní, že nevěří, že to udělal člověk, že by musel být génius. Mno... Za mě to je výtvor člověka, nikoli přírody

@llluckaaa ano,ona je velmi věrohodná a jelikož si od samého začátku myslím to samé, že to je nějaký unik z wuchanské labiny, tak čekám, kdy že se to provalí i světově