Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@ilonne vis to,ze ta steticka je tensi nez prst a pak ti dojde,ze tam kam se dostanes prstem a uz te to nepusti a kam az zajedes tou tenkou stetickou,ze to je rozdilne misto? Premyslej,mas na to 😉
A nemá náhodou rodič možnost zvolit pro své dítě jakýkoli z dostupných testů? Jen si ho pak tedy bude muset zaplatit, no. Nevím, přiznám se, že s jarem moje informovanost klesá, skáču kolem zahrady a užíváme života. 🙂 Ale jak tu teď pročítám to dohadování, říkám si, že není přece nic jednoduššího, bez si teda zaplatit plivací nebo jiný test, který vyhovuje mým představám.
@pratensis kazda skola/skolka to zatim neumoznuje,v manualu to neni a ministerstvo dava rozlisne informace...reditele cekaji az o tuto moznost bude doplnen manual,do te doby to je pry jejich vlastni riziko...🤷🏻♀️
@marcicek84 Ok, díky za upřesnění.
@marcicek84 Marci to nejsou představy, to je tvoje sebeprezentace. 😉. Takto o sobě mluvíš ty😂
@hojda moje sebeprezentace ve tvem pojeti 🤣🤣🤣 to urciteeeee a jeste nejaky blabol??? 🤣🤣🤣

@marcicek84 bohuzel jsi se dost projevila, kdyz grammar rekla, ze uvazuje, ze se prestehuji, takto se totiz chova ten, kdo je schopen vzit zodpovednost za svuj zivot a ne jen nezstale knimat😉
@hojda 🤣🤣🤣 jo,povime si na podzim,jestli bude prestehovana...hele,nikdo tady nikoho nedrzi,muzes odjet i ty 😉
@hojda jinak na hadky si najdi nekoho jineho,tok informaci ti skoncil,musis se s tim nejak vyrovat,uz bylo dost hojdy a prihlouplych osobnich dotazu,aby zase mohla poskladat smysleny pribeh...mozna bys nemela chovat k lidem tolik zasti,ulevi se ti. 😉
@marcicek84 bud v klidu, oni to zase zavřou do ty doby... 🤣
Ja jsem moc zvedava, jak jim to bude vychazet a kolik deti bude jvuli tomu v karanténě...
@netopejr a nerikali,ze chteji otvirat udrzitelne? 🤔
@marcicek84 to je stary
@marcicek84 no chteli by, ale dost to zalezi na lidech a jejich pristupu a vzhledem k tomu, ze ti co opatreni dodrzuji uz je vic dodrzovat nemuzou, je to tedy na tom zbytku lidi, jak se k tomu postavi. Cisla jsou stale dost vysoka, tak je mozne, ze uz zadne dalsi rozvolnovani ani neprijde...
@hojda jestli to spis nezalezi na brazilce 🤷🏻♀️
@marcicek84 a brazilka se šíří přes mravence??? šíří se přes lidi, je to stále stejné, co na tom nechápeš?
@hojda kdyz nejsou schopni vytrasovat odkud,tak ani nevi kolik ji tu je,to je prece prace hygieny 😉 a sekvenaci vzorku si delaji lidi sami? Ale ano,pak se zase neschopnost statniho aparatu svede na lidi,uz s tim sebemrskacstvim prestan,Ferdo,ju? 😉
Holky, slavte, k dnešnímu večeru tu je 20 000 příspěvků.
@marcicek84 Ti uz toho napovidali. V úterý se dozvime,co platilo v pondělí.
Co s3 tyka tech testu pro skoly, tak záleží, jakej maji plan. Vyjimka na ten samotest plati jen do konce dubna.
A je supery ze jejich bezpečnost a funkční způsobilost budou vyhodnocovat azbpo opakovanem pouziti detma. 🙄
"S ohledem na potřebu dalšího vyhodnocování z hlediska bezpečnosti a funkční způsobilosti testů je výjimka z procesu posouzení shody udělena do 30. 4. 2021."
@netopejr jo to je fakt super,ze to teprve budou testovat pro pouziti na detech,tez mi to prijde na hlavu,myslim,ze kdyz neni nouzovy stav,ze to snad ani nemuzou dovolit,ale jak vidno muzou a nekteri rodice jim za to jeste tleskaji... 🤷🏻♀️
@hany84 a kolik od Marketky11112?Muzes to spocitat,aspon nebudes OT 😉
@ilonne to musím nesouhlasit. Plivací testy jsou pohoda na odběr. Není to žádná prasárna.... Naopak je tam menší riziko, že se vzorek blbě odebere. Navíc existují ve formě lízátek, většina testů má dvojí použití. Co je na těchto testech špatně je jejich nízká senzitivita....
@blondynka400 Aha, tak to jo. Já čerpala od kamarádky, co mají nějaké vyloženě plovací v práci a je z toho dost na větvi 😱. Každopádně díky.
@ilonne tak ono máš většinou dva postupy. První je, že si uděláš papírový kornout, do toho plivneš, pipetou odebereš sliny a dáš je do zkumavky s roztokem. Druhá možnost je přes takové lízátko s houbičkou, kterou převaluješ v puse až změkne, a pak opět do zkumavky s roztokem vyždímáš. Za mne to není nic hrozného, prostě sliny no. Chápu. že pro někoho to může být nechutné. Ale opět přirovnám těhu test, něco počůrat je za mne tedy horší....
@marcicek84 🙂. Nepruď 🙂.
Ale prekvapko nastalo. Ty se nechavas v praci testovavat? Ty? Vsak jsi rikala, ze ty to NIKDY podstupovat nebudes. NIKDY. A dceru si tedy nechas doma? Chudinka. Vzdyt tolik potrebuje kolektiv, ne? Vsak ty ji do te skolky rada soupnes, vid?
Ps : spocitej to, prosim. Prosim. 🙂. Bohuzel prohraju. Nebudu ani prvni, druha , treti.....se mi zhrouti svet.

@marcicek84 No, tak to by tebou popisované problémy muselo mít každé dítě, neboť každé dítě se stoura v nose několikrát denně a to pořádně hluboko - rozhodně hlouběji než zmiňovaný test.