Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@ilonne za mne je toto ten horší způsob.... Ale zase je to rychlejší. Ta houbička v puse má hnusnou chuť a hlavně jak to měkne.... 😀
@marcicek84 Trasovat jsou schopní až od mnohem nižšího počtu nakažených a navíc jsou odkázání na spolupráci lidí. A tobě přijdou ok, ty následky pro covidu? To pro tebe není vůbec žádný problém? https://www.wn24.cz/kazdy-paty-pacient-ktery-pr...
@blondynka400 Bezva, tak to by se ještě zvracelo 🤣
@ilonne no každé má své pro a proti 😀
@hojda nechci být ošklivá, ale při kvalitě našich pracovnic na hygieně nejsou schopní trasovat vůbec nikdy....
@blondynka400 hygiena netrasuje, volají externí zaměstnanci, přes call centrum, hygiena nemá na toto kapacity, ani zkušenosti 😉 Jinak s ohledem na to jak bude v některých školách probíhat testování (ve třídě), si asi nedovedu představit jak tam 20 děti plive, když pominu to že bych asi vrhla já, co by učitel, tak z hlediska přenosu kapének to asi nebude no 1 🤣 Ale věřím že děti by to bavilo 🤔🤣
@marcicek84 Bože buď od té dobroty a nes...r se už do mého stěhování a pokud už tu potřebu máš, tak si alespoň přečti co jsem ti k tomu už několikrát psala...
Jinak ještě chvíli tímto způsobem "bojuj" proti nefunkčnímu systému. Vymýšlej jak, jako tichý nesouhlas budeš testy provádět špatně a přesně kvůli takovým jako ty budou každé pondělí/neděli muset chodit děti do covid centra na PCR. Pak budete i s Havlíčkem spokojení, fixlovat nepůjde a bude ještě více vytočených lidí a děti z těch pěti dnů ve škole, jednou za čtrnáct dní, budou jen čtyři. Že to stojí za prd asi víme všichni že...? Ale je neuvěřitelné že hlavně v ČR se z jedné nudle dělá takový problém... Nechceš testovat dítě, netestuje, tvé svaté právo, ale nech ostatní ať se taky rozhodnou. Jestli se ti nelíbí práce politiků a víš že bys to dělala lépe, kandiduj a dělej to správně dle svého, tu možnost má každý, můžeš se poradit třeba s paní Peterkovou, třeba ti udělá PR...
@gramar uklidni se,ja tve "stehovani" tady nevytahla,places na spatnem hrobe... A uklidni se podruhe,ty testy nejsou schopny nic u bezpriznakovych detekovat,detekuji az na dite aspon rymu,aspon si o tom neco zjisti,nez zacnes psat,ze nas nevhodne testy z neceho vysekaji.Navic pokud nejsou urceny do rukou detem a az po 14 dennim pouzivani ma byt vyhnovena jejich vhodnost a bezpecnost pro deti,ale nektere matky sve deti klidne daji vsanc vlade na jejich experimenty. A covid centra na PCR ty deti budou chodit tak i tak,staci si vylosovat chybny test,ja jim ty testy nerozdavam,tak to rozdychavej a namir svou nespokojenost tam,kde to vymysleli tyto nesmysly,ju 😉 Pokud te to PCR desi,mas si deti nechat doma,jednoduche 🤷🏻♀️ Peterkovou neznam,ale jestli je to tva kamoska,tak ji pozdravuj 🤣
@marketa11112 jake prekvapko,vzdyt nemas informace,vubec nevis,zda jsem se nechala otestovat a ani nevis jak u nas se skolkou,na zaklade ceho stavis sve zavery?Treba prestat stavet sve zavery na neoverenych dedukcich 😉
Tak Vita je otestovány a ve školce. Podle očekávání se žádné drama nedělo. V klidu jsem mu vytrela obě nosní dírky a za 15 minut šla domů. Takže chce to klid.
@hojda trasovat nebyli schopni nikdy,ale treba u te brazilske mutace by si to potrasovat meli,ze jo.A pokud mas komunitni prenos,tak je to docela vtipne,hlavne kdyz ani poradne nesekvenuji vzorky. Chapes vubec,ze ten vir si ani nevsiml,ze s nim bojujeme? To se chces schovat do sklepa,nebo prestat zit,nestovat sebe i decka,az budes mit rypak do krve? V lete se dusit v respiratoru a uz nikdy se nenadechnout cerstveho vzduchu? A neprijde ti divne,ze u normalnich testu mas zakuklene lidi ve skafandrech od hlavy az k pate a u deti ve skolach neni nic pri odberu vzorku treba?To mi prijde docela usmevne,pac o virus tady nejde.Tim zpusobem se nakazi vic lidi nez by muselo.Jestli se bojis nasledku nejake nemoci,muzes se nechat ockovat 😉 To je jak bys resila,ze nebudes chodit pres silnici,ze te muze prejet auto,nebo,ze bys resila,ze i pri viroze muzes mit zanet mozkovych blan ci dalsi lahudky,resila jsi to predtim?Neresila a pritom takove pripady byly. Podlehnout hysterii a manipulaci je snadne,ty jsi vladni pomahac,razis jejich teorii,ale koukni kolem sebe jak se lidi bouri v Rakousku,Belgii,Nizozemi vse proti tem vladnim opatrenim,lide ze zahranici si tukaji na celo,co to mame za buzeraci rousky ve skolach a testovani deti a proc si to nechame libit,hlava jim to nebere...Ja doufam,ze kazde protipravni jednani bude jednou potrestano a ze se pak i vam pomahacum rozsviti,no snad uz na to probuzeni nebude prilis pozde...
Tak snad budou mit rodice rozum a neposlou tam ve ctvrtek dite ani s rymou na test,uvidime kolik bude nastvanych rodicu po ctvrtku... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/testovani-ve...
@marcicek84 psala jsi, ze tebe i manzela v praci testuje zdravotnicky personal. Takze se nechavas testovat. Uz se opravdu nekontrolujes. 🙂
Nadech, vydech, čerstvý vzduch. Ono to chce doma obcas otevrit okno a vyvětrat. Okyslici se tak mozek 🙂. Takova vychazka do parku ci vylet do lesa , je take fajn. A vzduch tam fakt je uuuuplne vsude.
Nekdy mi pripada, ze nektere damy neustále drzi dietu nebo maji pms. Jak může byt někdo neustále tak nas...y na cely svet? Fakt tezky zivot. 😉
@marketa11112 Ano,takto to maji obe nase firmy zarizene u vsech zamestnancu,nikde jsem vsak nepsala,ze jsem se toho testovani osobne ucastnila 😉 Takze dedukuj dale...bez informaci tezko neco vydedukujes
@marcicek84 hm, tak bud mas test nebo sedis doma. Pripadne jsi dala vypoved. Defakto jina moznost ted neni. 🙂. Kazdopadne ,kdyz napises, ze vas ve firme takto testuji, tak mluvis i o sobe, o vas. Holt se zamotavas do vlastniho slovickareni. Hele, jak to mas, je celkem tvuj problem. Kazdy se musi zaridit sam. Jen mi leze krkem to vymysleni a lhani.
Tak skoda, ze to nakonec neproslo, treba by to marci vyhovovalo, to vubec nenininvazivni 🤔
https://neovlivni.cz/arenberger-povolil-rektaln...
Ale jinak beze srandy, to jsou tragedi, straslive. Tezko hledam slova.
A Arenberger to dneska rano “upravil”.
@marge_s 🙂)))). Mazec.
@marcicek84 Na odběrových místech si provádíš samotest?
@marketa11112 Tak o testování už toho tu Marci naplkala, Nikdy se testovat svoje dítě nenechá...... Nejdřív tvrdila, že se si u manžela v práci berou testy domu, teď je testuje zdravotní personál...... Naprosto přesně ví, jak je odběr nepříjemný a přitom ho nikdy nezažila😂......já se fakt bavím a největší problém je udělat samotest, který je blbuvzdorný.....
@marketa11112 slovíček se chytáš tady ty, protože nic bližšího nevíš, tak jen dedukuješ, aspoň se dobře bavím :D
@hojda prosím tě, nelži, já chápu, že se tonoucí stébla chytá, když nemáš relevantní info, ale jen mě utvrdilo v tom, že je správně, že jej nemáš, své příběhy mimo realitu nemáš pořádně o co opřít...A to je jenom u takových lidí, jako jsi ty, dobře 🙂
@marcicek84 proste jsi mistni cvok.
@hojda zamotava se ve vlastni blbosti.
@marketa11112 ano, každý, kdo má jiný názor je označen za dezinformátora, teď už i cvoka, ještě něco? proč mě máš potřebu urážet, pokud ty souhlasíš s tím jak to je, tak se o druhé nestarej, ju? Uděláš líp 😉 Pošli děti do školky, ať na nich zkoušejí bezpečnost testů, však proč by ne, vždyť jde jen o tvoje děti... 🙂
@marcicek84 test je bezpecny. Samozrejme, ze deti do skolky pujdou. Potrebuji kolektiv, navic predskolni rok je, jak jsi tu vyrvavala, povinny. 🙂.
Kdyby slo vzdy jen o mrnavej stetecek v nose, to by byla parada. Asi jsi toho v zivote jeste moc nezazila. Jak jsi mohla prezit tehotenstvi a porod?
Je rozdil mit jiny nazor a placat nesmysly. Nekoho takhle po.....ho jsem nevidela hodne dlouho. Nechapu, jak jsi s takovym silenym strachem totalne ze vseho, shopna zit a fungovat.
Ps: ty nemas narok byt urazena po tom co tu predvadis.

@blondynka400 Oni vyloženě do něčeho plivou, tak asi ten kornout.