icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
12. dub 2021

@hojda nejvic se smeju tomu,jak se daji vodit lidi v diskuzi za nos,kdyz nic nevi a dedukuji nesmysly,to se pak clovek na jejich ucet bavi i nekolik dni,nez jim to dojde 😉 Proste je treba se smirit se s tim,ze pravdu nevis,tak spatne cilis...🙃
@hany84 tak ono to prozrazeni bylo uz mnohem driv,tak ze sebe nedelej blazna s dvemi prezdivkami,ju? 🙃 Zapomnela jsi pocitat s alternativni variantami,svet neni jen cerny nebo bily a kdo se neboji,vzdy najde cestu,ktera mu vyhovuje a je dokonce legalni. 🙃 Vlk se nazere a koza zustane cela,jen tem 🐑🐑🐑 to nedojde,pak se clovek bavi jeste vic...
Tak sladke sny devcatka o know-how se delit nebudu😀

sticker
hany84
12. dub 2021

@marcicek84 Já nemám potřebu mít dvě přezdívky, zas tak často tu nechodím...a moje cesta je opravdu legální, to nezměníš.

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 ajajaj Marci teče do bot.....a rozhodla se pro taktiku všechno popřu😂

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Chválím tvé rozhodnutí nešířit "tvé" know-how, protože všechny tvoje kličky jsou jen zkopírované z občanské neposlušnosti viz dnešní testovací místo😂

marcicek84
12. dub 2021

@hojda nevis a to me bavi,nafouk jsem jim hlavy ,uz i dedukce na taktiky a zase vedle...

sticker
marcicek84
12. dub 2021

@hojda jeee tos jeste nevytahla,nejake tvoje stranky 😂🤣😂🤣😂 a pak komu tece do bot 🤣🤣🤣🤣🤣

sticker
marcicek84
12. dub 2021

Tak zase zitra ju?Muzem jet dalsi kolo devcatka 😘

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Marci já mám naprosto opačný problém, nemám nedostatek informací, ale přebytek, už jsem se rozhodla nedohledávat žádné tvoje výroky, protože to co s tím vždy vyleze je fakt síla. No, budeš mít teď dost času, tak si někdy pročti svoje příspěvky. Budeš celkem v šoku, co všechno jsi sem naplácala 😉..

marcicek84
12. dub 2021

@hojda vsak si hledej jak je libo,kdyz se nudis a trpis psychickou poruchou...fakt se nekam vcas objednej,cim driv tim tip,cekaci lhuty jsou dlouhy a diky za potvrzeni,ze se ti zdroje vycerpaly,aspon si najdes k pronasledovani nekoho jineho 😀😀😀

sticker
hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Snad ti to někdy dojde, jak hloupě se chováš a čím dřív to bude, tím lépe pro tebe😘

marketa11112
12. dub 2021

@hojda nedojde.

marketa11112
12. dub 2021

@marcicek84 ta psychická porucha z tvych ust me fakt pobavila. 🙂))
Mozna to je tim cerstvym ostravskym vzduchem koncentrovanym ve tvem petivrstvem respiratoru. Sundej si ho alespon na spani. Ikdyz mozna pokryvka hlavy ti dopomuze k castejsimu sexu - a jak jsi psala, ten vyleci vse. 🙂.

hany84
12. dub 2021

@marcicek84 Ano, čekací lhůty jsou dlouhé, ale v Tvém případě,není na co čekat, příjdeš na řadu hned.

marge_s
12. dub 2021

@hany84 🤭 to je fakt

marcicek84
13. dub 2021

Napsala marketa11112 , marge_s , hojda vc.prozrazene hany84, ktere nesnesou jiny nazor,amen 🙈🙉🙊 Ano, zase se tady sletl roj utocnych vos,vsichni proti jednomu,jestli si nekdo mysli,ze jde o odvahu,tak za me zbabelost,damy 😂😂😂 Jedete v osobni rovine a jste OT,no co dodat,hloupe se chova obvykle ten,ktery si neuvedomuje,ze sam na hlave korunu hlupaku,ale diky za prednasku o hlouposti vazene korunovane 😉

marcicek84
13. dub 2021

https://www.lidovky.cz/domov/prvni-den-skolaku-... na to prisli az ted,ze to je na nic? Pasaci 🤦🏻‍♀️

marketa11112
Autor odpověď smazal
marketa11112
13. dub 2021

@marcicek84 jsi me zase pobavila. Ty tve podpasovky. Hrajes si neustale na ubohou chudinku. Pravda. Uboha jsi. Chudinka take.

hojda
13. dub 2021

Tak to víme dávno, že naše vláda je na dvě věci. SCIO školy testují PCR, to samé prý škola v Klánovicích odkud je Černý.

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 Názor, které podpoříš kvalitními daty ano, ale většina tvých prohlášení jsou bludy.

marcicek84
13. dub 2021

@hojda názor nemusíš podkládat daty, je to tvůj osobní postoj, daty se podkládají studie, pokud jsi zapomněla

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 V pořádku, pokud je z textu jasné, že se jedná o tvůj osobní postoj a názor, na toto jsi byla upozorněna několikrát😉

marcicek84
13. dub 2021

@hojda pořád ta samá písnička, pokud zase máš problém rozlišit nebo porozumět tomu, co je vědecká studie a co osobní názor (v diskuzi na MK nelze čekat odbornou diskuzi, tento server k tomu ani není určený), tak to není můj problém, už jsem ti to tady psala i minule 🙏 jestli už nic nemáš, tak by bylo dobré se držet tématu diskuze 😉

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 ano máš pravdu, pořád stejná písnička, stále neumíš použít třeba spojení: Já si myslím...., můj názor je...., místo toho prskneš nějaké tvrzení, které nejsi schopná doložit😉.

marcicek84
13. dub 2021

@hojda prosím tě, už dej lidem pokoj, začínáš být s tou svou natvrdlostí docela jako osina v zadku...pokud máš nějaký osobní problém, tak tím nezatěžuj diskuze a řeš si to přes SZ. Tímto bych to uzavřela.🙏

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 proč se stále nazýváš lidem? mluv za sebe, zkus to, máš na to, jak ráda používáš 😉

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 ale hojda ma pravdu, predsedo 🤣

marcicek84
13. dub 2021

@marge_s no jo, aby ty ses do neceho nepletla a neprispechala na pomoc kamaradce... 😂Tak ono ji to vice lidi uz napsalo,tak neni to jen muj nazor,ty pravdo💃a navic to nejsou jen osoby (nebo spis vosy) z teto diskuze 🤷🏻‍♀️

Strana