Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Já nemám potřebu mít dvě přezdívky, zas tak často tu nechodím...a moje cesta je opravdu legální, to nezměníš.
@marcicek84 ajajaj Marci teče do bot.....a rozhodla se pro taktiku všechno popřu😂
@marcicek84 Chválím tvé rozhodnutí nešířit "tvé" know-how, protože všechny tvoje kličky jsou jen zkopírované z občanské neposlušnosti viz dnešní testovací místo😂
@hojda nevis a to me bavi,nafouk jsem jim hlavy ,uz i dedukce na taktiky a zase vedle...

@hojda jeee tos jeste nevytahla,nejake tvoje stranky 😂🤣😂🤣😂 a pak komu tece do bot 🤣🤣🤣🤣🤣

Tak zase zitra ju?Muzem jet dalsi kolo devcatka 😘
@marcicek84 Marci já mám naprosto opačný problém, nemám nedostatek informací, ale přebytek, už jsem se rozhodla nedohledávat žádné tvoje výroky, protože to co s tím vždy vyleze je fakt síla. No, budeš mít teď dost času, tak si někdy pročti svoje příspěvky. Budeš celkem v šoku, co všechno jsi sem naplácala 😉..
@hojda vsak si hledej jak je libo,kdyz se nudis a trpis psychickou poruchou...fakt se nekam vcas objednej,cim driv tim tip,cekaci lhuty jsou dlouhy a diky za potvrzeni,ze se ti zdroje vycerpaly,aspon si najdes k pronasledovani nekoho jineho 😀😀😀

@marcicek84 Snad ti to někdy dojde, jak hloupě se chováš a čím dřív to bude, tím lépe pro tebe😘
@hojda nedojde.
@marcicek84 ta psychická porucha z tvych ust me fakt pobavila. 🙂))
Mozna to je tim cerstvym ostravskym vzduchem koncentrovanym ve tvem petivrstvem respiratoru. Sundej si ho alespon na spani. Ikdyz mozna pokryvka hlavy ti dopomuze k castejsimu sexu - a jak jsi psala, ten vyleci vse. 🙂.
@marcicek84 Ano, čekací lhůty jsou dlouhé, ale v Tvém případě,není na co čekat, příjdeš na řadu hned.
Napsala marketa11112 , marge_s , hojda vc.prozrazene hany84, ktere nesnesou jiny nazor,amen 🙈🙉🙊 Ano, zase se tady sletl roj utocnych vos,vsichni proti jednomu,jestli si nekdo mysli,ze jde o odvahu,tak za me zbabelost,damy 😂😂😂 Jedete v osobni rovine a jste OT,no co dodat,hloupe se chova obvykle ten,ktery si neuvedomuje,ze sam na hlave korunu hlupaku,ale diky za prednasku o hlouposti vazene korunovane 😉
https://www.lidovky.cz/domov/prvni-den-skolaku-... na to prisli az ted,ze to je na nic? Pasaci 🤦🏻♀️
@marcicek84 jsi me zase pobavila. Ty tve podpasovky. Hrajes si neustale na ubohou chudinku. Pravda. Uboha jsi. Chudinka take.
@marcicek84 Názor, které podpoříš kvalitními daty ano, ale většina tvých prohlášení jsou bludy.
Brazilská mutace.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/na-de...
@hojda názor nemusíš podkládat daty, je to tvůj osobní postoj, daty se podkládají studie, pokud jsi zapomněla
@marcicek84 V pořádku, pokud je z textu jasné, že se jedná o tvůj osobní postoj a názor, na toto jsi byla upozorněna několikrát😉
@hojda pořád ta samá písnička, pokud zase máš problém rozlišit nebo porozumět tomu, co je vědecká studie a co osobní názor (v diskuzi na MK nelze čekat odbornou diskuzi, tento server k tomu ani není určený), tak to není můj problém, už jsem ti to tady psala i minule 🙏 jestli už nic nemáš, tak by bylo dobré se držet tématu diskuze 😉
@marcicek84 ano máš pravdu, pořád stejná písnička, stále neumíš použít třeba spojení: Já si myslím...., můj názor je...., místo toho prskneš nějaké tvrzení, které nejsi schopná doložit😉.
@hojda prosím tě, už dej lidem pokoj, začínáš být s tou svou natvrdlostí docela jako osina v zadku...pokud máš nějaký osobní problém, tak tím nezatěžuj diskuze a řeš si to přes SZ. Tímto bych to uzavřela.🙏
@marcicek84 proč se stále nazýváš lidem? mluv za sebe, zkus to, máš na to, jak ráda používáš 😉
@marcicek84 ale hojda ma pravdu, predsedo 🤣
@marge_s no jo, aby ty ses do neceho nepletla a neprispechala na pomoc kamaradce... 😂Tak ono ji to vice lidi uz napsalo,tak neni to jen muj nazor,ty pravdo💃a navic to nejsou jen osoby (nebo spis vosy) z teto diskuze 🤷🏻♀️
Viděli jste?
https://www.youtube.com/watch?v=5QPPTkKU4P8

@hojda nejvic se smeju tomu,jak se daji vodit lidi v diskuzi za nos,kdyz nic nevi a dedukuji nesmysly,to se pak clovek na jejich ucet bavi i nekolik dni,nez jim to dojde 😉 Proste je treba se smirit se s tim,ze pravdu nevis,tak spatne cilis...🙃
@hany84 tak ono to prozrazeni bylo uz mnohem driv,tak ze sebe nedelej blazna s dvemi prezdivkami,ju? 🙃 Zapomnela jsi pocitat s alternativni variantami,svet neni jen cerny nebo bily a kdo se neboji,vzdy najde cestu,ktera mu vyhovuje a je dokonce legalni. 🙃 Vlk se nazere a koza zustane cela,jen tem 🐑🐑🐑 to nedojde,pak se clovek bavi jeste vic...
Tak sladke sny devcatka o know-how se delit nebudu😀