Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketa11112 no pravé , takhle to začíná a diktaturou jako v Číně ( nebo u nás za komancu ) to konci . Ono pravé je to docela rizikové - úmyslné zneužití , hackeři , nebo psychologicky nátlak , ale to vlastně už trochu probíhá .
@marcicek84 PCR test je možný, ovšem záleží jestli ho zřizovatel pořídí. Jinak se pleteš, je to pár ojedinělých škol, možná jen jedna, která nestestuje a to ta waldorfská v Semilech a její postup už řeší hygiena. Pokud víš o dalších školách, tak je napis. V opačném případě je to informace "jedna paní povídala...". Co se týká tvého tvrzení "lpění na funkci" opět jsi vedle. Uvědom si, že ředitel/ka také živí rodinu a svůj plat potřebuje k zajištění jejich potřeb.
@marcicek84 hele, zase ta ochrana být nějaká musí . Teda asi by nemuselo být tolik opatření , kdyby poradně fungovalo trasování a testování . Jenže lidi blbci radši moc nikoho nehlásí , protože přeci nejsou bonzaci . Jenže takhle se to všechno jen prodlužuje . A protože v bezpečí není nikdo , je třeba aspoň něco udělat .
@sahrazad1 ochrana ale musí být smysluplná, což teď není a že lidi nehlásí, no naučila je to vláda, když si rodiny zkusily být bez příjmu a díky počtu pozitivních se nesmělo nikam, opatření se přepálily a už nefungují.
@marcicek84 no jo , a pak jsme kde jsme a s podporou našeho pana prezidenta směřujeme stále do ..... Číny , včetně jejich systému .
@ilonne zdroje tvrzení jsem postupně vkládala...jinak jsi to ty, cos psala, že učitele chybí a je jich málo, že by si ředitel nenašel učitelskou pozici je k nevíře, takže ano, je to lpění na funkci...
@sahrazad1 všeho do času 😉
@marcicek84 nevim koho myslis tim “vam nic neni dobre”, ale vez, ze i ty mas moznost volby. A zaridit se podle sebe. Bud se dite otestuje nebo sedi doma. Easy.
(Jestli par testu stavis na roven, ze treba nejaka babicka uz nikdy neuvidi vnoucata bez respiratoru a potravu bude prijimat oknem, a k doktorovi nevyleze ani nahodou, prptpze tak se ma podle tebe izolovat, tak me to neprekvapuje. Tvoje rouskove utrpeni je prece nejvetsi na svete)
http://www.pedagogicke.info/2021/04/testovani-z...
https://denikn.cz/595616/necekany-problem-pred-...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/lide-venku...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/testovani-ve...
https://domaci.ihned.cz/c1-66907910-semilska-sk...
https://www.lidovky.cz/domov/prvni-den-skolaku-...
@marcicek84 Tak hele, dala jsem si práci a od strany 665 jsem hledala ty tvoje podložené tvrzení, že "školy netestuji". Jediné, které jsi dodala je i mnou zmiňovaná waldorfská semilská škola. Takže buď svoje tvrzení podloz, nebo je to opět "jedna paní povídala"...
Btw, to jsou všechny odkazy, které jsi od strany 665 vkládala, vyjma toho videa s Hamplovou.
@ilonne tak si přečti obsah, hned v prvním městská část Prahy 9 dělá raději PCR ze slin, že se na tom co vymyslela vláda podílet nechtějí, dále v tom videu té právničky jsou zmíněny další běžné základní školy, dále kromě semilské školy v odkaze pak to byla i montessori škola. Prostě ty školy tady jsou...
@marge_s a proč by s ochrannými pomůckami nemohl někdo z rizikové skupiny bezpečně jít k lékaři? Navíc ty babičky už jsou povětšinou očkované, takže ještě něco?
@marcicek84 Marci to bylo obrazně😉, ale chápu, že něco takového na tebe na pochopení už moc.
@marcicek84 Začíná to fungovat trošku jinak, firmy jsou tlačeny svými odběrateli, aby dělali opatření proti šíření koronaviru, takže firma, která vyrábí součástky a svému odběrateli neprokáže jasný systém ochrany proti Covidu přestává být pro odběratele spolehlivá a najdou si raději jinou, kde budou mít jistotu, že ten výpadek v dodávkách nehrozí. Nevyplatí se jim zastavovat výrobu kvůli jedné součástce, kterou berou od firmy, která hrdinně kašle na opatření.....
@sahrazad1 Ten pas a spoustu jiného si nakonec lidé prosadí, už jsem to tu psala je to vždy v návaznosti na něco 11. září - kontrola na letištích, teroristické útoky - kamery na každém kroku, covid - pas a lidé to budou chtít, protože za tím uvidí své bezpečí, nebo jeho iluzi... A ano pokud si nedáme pozor tak to můžeme jednou dotáhnout do kreditového systému jako v Číně, stačí si pustit film Demolition man a mnoho dalších sci-fi které v době svého vzniku působili neuvěřitelně a mnoho věcí z těchto věcí už je naprosto normálních...
@marcicek84 Takže ty chceš PCR testy jako Praha 9???? Ale to je flégrovina, to víš, ne?😂
@hojda ani obrazně nelze pochopit, jak můžeš srovnávat majetek se zdravím, ani to není vhodné...no ostatně je to jako vždy s hojdou...
když už, tak je logické chtít smysluplné neivazivní testy, holka, ne nějaké čínské štětky, Flégr je autorem těch testů a já myslela, že pan Žďárský, zase mu nedávej zásluhy za všechno, i když chápu, jsi jeho fanatik, tak se asi nedivím...
@marcicek84 No, ale Flégr o nich mluví už od podzimu a po půl roce vláda a Marci dojde k závěru, že je to dobré😂
@marcicek84 Ano, PCR testy jednou týdně jsou možné, ale musí je pořídit zřizovatel, od státu dostaneš jen antigenní testy. To jsem ti ostatně už psala. Waldorfské a Montessori školy jsou alternativní školy, což je i ta semilská. Ty tvrdíš, že netestuji běžné ZŠ, tak toto tvrzení podloz. Pokud toto podložené nemáš, jento pořád "jedna paní povídala"... O nic víc mi nejde.
@ilonne pusť si to video té právničky 😉 tam ti to řekne... 🙂 já už ti to jinak napsat nedokážu, pokud teda nerozumíš psanému textu, tak nedokážu sloužit 💃
@gramar byť s alternativním proudem nesouznim, tak ne každá waldorfská škola je apriori špatná. Ale musíš mít návaznost. Měla jsem cest několik alternativních škol v rámci diplomové práce poznat a je hodně znát, kdo tu školu vede a co od ní očekává. Waldorf se dal ještě uchopit, Montessori byla pro mě hodně divna zkušenost.
@hojda ad firmy - možná ty německé a velké koncerny, jinak ve chvíli kdy se ve firmách povinně testuje tak není už moc na co tlačit...
ad Flegr - zajímavé, že jsem tady vkládala příspěvek ještě než o tom Flégr mluvil, ach jo, fanatismu třeba ubrat...
@marcicek84 Já ho viděla, pořád je to "jedna paní povídala", ale o co se snažím, ty nedokážeš přiznat chybu....
@ilonne chtěla jsi zdroj, dostala jsi jej, neakceptovala, právník nemůže mít postaveny při rozhovoru do TV argumenty na jedna paní povídala, to bych přibrzdila a k tomu co byla její nepodložena domněnka, to tam jasně řekla... 😉 chybu lze přiznat pokud nemáš ten zdroj a ten evidentně je tady celou dobu...
@marcicek84 Stačí, když do těch firem dodávají😉.
Na podzim jsi tu razila teorii zasláblého viru a promořování....Nepamatuješ?
@hojda ale prdlačky, papír snese všechno...
na podzim tak jako většina odborníků, nepamatuješ? Jo vlastně Fegr předpovídal masové hroby a mražáky a to pak přiznal, že to záměrně nafoukl a strašil...
To je pořád dokola, fakt si najdi na povídání někoho jiného, ju? už jsi jak žvýkačka na botě 🙏
@marcicek84 Hamplova o žádné běžné ZŠ nemluví. Pořád jsme tam, kde jsme - jedna paní povídala.
Btw - právník ti může říkat cokoliv, co je v jeho zájmu 🤣🤣🤣🤣, to je jejich práce překrucovat a uzpůsobovat si pravdu k obrazu, který se jim hodí 😉
@ilonne Ano je pravda že na tom kdo školu vede a jak, hodně záleží. Má osobní zkušenost je taková že jediná škola která fungovala opravdu dobře byla v Drážďanech, ty v ČR už se dělili jen na hodně velká katastrofa a menší zlo... Tajně doufám že se to postupem let zlepšilo, ale bohužel má trpká pachuť mě od alternativ hodně odrazuje a v tomto je můj postoj dost odmítaví, přesto že se mi mnoho věcí z toho líbí, ale... Inu v tomto směru nepatřím k objektivním 😂
@ilonne ta paní ti vzala krapet vítr z plachet. Hele právník volí v TV rozhovoru slova tak, aby nemohl být žalován, hlavně pokud jede proti systému, ta si musí být vědoma případného nahánění a že se ji mstít můžou o tom nepochybuji 😉

@sahrazad1 tak když tomu jdou lidé naproti a ještě tomu tleskají...samotným se jim to nebude líbit, ale budou si za to moct sami, jedině bojkot to může zvrátit...ale jak vidíš jde o tu zábavnější část života, než o zamyšlení se nad tím, jestli toto opravdu chceme...