Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda Jj, matky se ohaneji stigmatizaci a psychickou ujmou - ze budou pod tlakem jako potencialne nakazeni. A presne tohle me napadlo, ze je rodice vylucuji a oni "o to prijdou".Pro to dite to casto bude prave to "stigma". Budou sedet doma. A nebudou se "s kamarady dloubat tyckou v nose".
Tak protizakonne testovani zamestnancu https://www.lidovky.cz/domov/povinne-vyzadovane... tak to jsem zvedava jak jim orojdou ty skoly...
@hojda a nebudes mit psychickou ujmu ty,ze soud zacne rusit jedno pritipravni testovaci opatreni za druhym? Budliky,budliky...😂mozna by bylo vhodne se zamyslet nad svyni hejty a prestat trepat hlouposti o testovani a ujmach,kdyz je to protizakonne,vypadas pak jako totalni blazen,nevim co si tady dokazujes,jo mozna to,ze by sis rada pravem vytrela zadek,takze za me znak nedostatecneho IQ cloveka... 🐑🐑🐑 a to ti reknu,ze zamestnanci vy pandemickem zakone jsou,ale ty skoly a decka ani tam.🙈🙉🙊
@marcicek84 Marci, ty sis nevšimla, že soud vzdy napadne jen odůvodnění, opatření nikdy nezruší. Vychází zřejmě vstříc některým méně chápavým jedincům, kteří ke všemu potrebuji mít dalekosáhlá odůvodnění. Ale je pravda, že i na takové občany je potřeba myslet.😀😂
@marulu a tys nepochopila,ze kdyz to nezduvodni,ze to bude neplatne? A kdyz to zduvodni vice,tak se to oduvodneni da napadnout,ze je to mimo?ale to uz zase nepochopi clovek jako ty,ty konsekvence,takze se uklidnuj dale,ale obavam se ze to je jen falesne uklidnovani se 😂😀😂
@marcicek84 neboj, neboj, já jsem klidná až až. Uklidňovat se nemusím a falešně už vůbec ne. Ale o tebe mám obavu. Ty moc klidně nepůsobíš. 😀
@marulu o mě se vůbec nemusíš bát, jsem klidná docela dlouho, to je druzí si vymýšlejí jak bych se měla dle nich cítit a bohužel jim to nevychází, ani tobě ne 🙂
@marcicek84 Bojim, bojim 😱.Marci, ukaz mi jediny prispevek, kde se hroutim, ze soud neco zrusi😉. Nekolik stran tu plni pouze tve vylevy ohledne testovani😂.
@hojda tak to nečti, ty náš výleve, nikdo tě nenutí 😉
@marcicek84 ty mas fakt zivot na hovno.
@marketa11112 spis to vypada,ze ty,ani slusne nedokazes psat prispevky 😂🤦🏻♀️
Tak v Nemecku jsou dal,tam uz maji rozsudek na dvou skolach,kde je zakazano noseni rousek i testovani deti https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?...
@marcicek84 Budesonid někteří lékaři již používají na léčbu koronaviru v ČR.
@hojda jj, ja si vzdycky delam srandu ze jsem za vodou. Cpu se jim horem dolem 🤣 rikali to uz davno, uvidime, az budou sirsi studie. Ale takovych prulomu bylo. (Trosku si rikam “ze by si nikdo nevsiml driv a jednoznacne?”. Ten lek je hodne rozsireny, byla by tu velka skupina astmatiku a chopn pacosu, kteri z koronace vybruslili)
@marcicek84 🙂. S clovekem jako jsi ty, se slusne mluvit neda. 🙂.
@marketa11112 no je to tvoje vizitka,umis byt jen sprosta,tak je asi na case te zase odignorovat,vybijej si spatnou naladu na nekom jinem...
@marcicek84 ja mam skvelou naladu. 🙂).
Návrat do škol:
https://cnn.iprima.cz/vsichni-zaci-by-se-do-sko...
@hojda koukam, ze se neschodnou ani v tomhle. Jeste rano jsem cetla, ze vyuka tak jak je ted, pobezi az do prazdnin.
@marketa11112 situace se meni kazdym dnem, obcas i kazdou hodinou😂
@hojda jojo, jeden nevi, co rika druhy. Dokonce nekdy i tataz osoba zapomene, co rikala rano a odpoledne je vse jinak. V cr je tohle fakt velmi zabavne. Ale tak vzhledem k veku vetsiny panu.... A to je presne ono, proc si myslim, ze to chce v politice mlade lidi. Ale kde je vzit a nekrast.
@hojda
@marketa11112 podle mě je tím myšleno, že rotační výuka i testy budou do konce roku. Že naskočí další ročníky se počítá.
@ilonne hm, asi mas pravdu. Ted jsem precetla clanek
Fakt lituji ucitelu. Budou to mit stale narocne. Jsem moc rada, ze syn jde do skoly az od zari, ze az ted ma sest let. A trosku doufam, ze uz bude lepe.
Viděli jste to včerejší info? Dánsko odepsalo astrazenecu jako nebezpečnou a Hamáček se rozhodl ji získat pro ČR 😀 nevím co hulí, ale chci to taky :D
@marketka_m Jojo, kazdy lidský zivot je unikatni a cenny (Boze, kdyz tohle rikaji komunistiy to zni...) musi se chránit..... ten jediný na ukor vseho a vsech.... , ale u očkování jsou povolený ztraty, to je v normě, přijatelný. Nejak tomu nerozumím.
@marketka_m No a taky odjíždí do Moskvy jednat o Sputniku V, doufám že bude chytřejší než Matovič a nekoupí to někde u stánku na tržišti 😂
@marketka_m Mně spíš zajímá, kdo má zájem o ten sputnik, když lidi odmítají i Astru
@marketka_m Dansko odepsalo ale zadna zeme se ji i presto nezbavuje, nerozprodava ani nelikviduje. To jsou zase populisticke reci pana ministra.
Taky nepobezim za sousedkou, ktera prave zaparkovala pred barakem svoji oktavku s nabidkou at mi ji proda, kdyz ji prave zaparkovala, ze asi tedy na ni uz jezdit nebude 🤔
@gramar Dle zprav si sebou bere ale byvaleho slovenskeho sefa parlamentu, ktery udajne ten slovensky nakup Sputniku dojednal. Takze to vidim na ten samy stanek. Ale zase treba tady nebude vlada delat takove obstrukce kolem te vakciny jako na SR kdyz si ji Rusko vyzadalo zpet do posledni ampule. Treba to tady projde bez kecu a nikdo to zpet chtit nebude. Treba se s ockovanim zacne na Hrade. Nebo tam uz nejake vlastne probehlo, nebo ne? Nevim...

@marcicek84 Marci, ono to spíš vypadá,že psychickou újmu budou mít ty děti, které na to testování nechodí😂, protože o tu srandu přijdou https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-skoly-n...