Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@netopejr tady nejde o ochranu zdravi,ale o byznys s rouskani,respiratory,testy a ted i vakcninami,bez ohledu na lidske ztraty...
@jelenice_zavodnice tj dansko odepsalo ale vakciny si nechava? divneo
@jelenice_zavodnice No v tom případě pán bůh s námi a zlé pryč, protože ty hovada jsou schopné vzít ty vrácené vakcíny ze SR a dovézt je sem... Na hradě už očkování proběhlo, ale jak vidno ne proti blbosti, ta tam jen kvete 😂
@marketka_m Četla jsem na to v celku logické vysvětlení. Oni jí prozatím stahují, do prošetření nežádoucích účinků, protože se to jeví tak že je riziková jen pro určitou skupinu a ne globálně, takže v okamžiku kdy případně zjistí kontraindikaci pro podání (například že jí nelze podávat lidem s vysokým tlakem, nebo tak něco), tak počítají s tím že se k ní budou teoreticky moci vrátit ale bude se očkovat jen těm pro které nebude riziková... Z tohoto důvodu si jí chtějí zatím nechat, protože stále ještě nabídka nedosahuje poptávky a bylo by velmi krátkozraké se jí zbavit, pokud je možnost jí použít a stačí k tomu lepší cílení... Bohužel ten článek na novinkách a vůbec v českém tisku je poněkud zkratkovitě a senzacechtivě napsaný, což je poslední dobou velmi užívaná taktika, navíc nadpis prodává a ne každý si pak je schopný nejen přečíst celý článek (diskuse pod články je toho mnohdy důkazem), ale nedej bože i dohledat další informace, které se pravda v ČR hledají dost bídně, v tomto mám velkou výhodu že má rodina není tupoň jako já a mám možnost se dostat k informacím i mimo hlavní proud
@gramar nj..to chapu co pises..ale proc media hbed napisou ze hamacek to vezme...hruzaaaa
@hojda To si piš, Zeman opráší prvomájové vlaječky a na jeden den nařídí srocování davů na Ruzyni, kde budeme mávat za oslavného hučení přilétajícího letadla aeroflotu 😂
@marketka_m Protože Hamáček je prostě hovado a ve snaze udělat se krásným by vlezl do prdele i pštrosovi, jen aby dostal socany nad pět procent ve volbách. Takže místo toho aby taktně držel hubu, tak to hned tweetne a čeká ovace za hrdinský čin. Média to ještě hezky nazvou a prodejnost periodik či reklam vzrůstá... Toto jen vypovídá o tom co za hovada nám vládne... Dnes jsem projížděla kolem sněmovny a evidentně se jednalo, protože den ze dne mají větší a větší ochranku kolem budovy, asi už čekají že je někdo zmlátí až polezou ven 😂
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dalsi-otev...
Řekl někdo z jeho kolegů tomuto pánovi, že děti IZS a dalších vybraných profesí mohou normálně chodit do svých škol a školek?
@ilonne asi na to zapomel. Stava se. Ma toho chudak moc. Zadosti o dotace od statu na kde co zaberou spoustu casu.
Co se stalo? Dva dny a zadne hororove zpravy z novinek... je v poradku?
@marge_s Covid není, výbuch nebyl......😂 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/klaus-vrbe...
At je to jak chce,stejne mam pocit v te kauze s RF jsme jen za uzitecne idioty...
@marcicek84 proc myslis? 🙂
@marge_s počkej na další vývoj a uvidíš sama... 😉

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zakaz-akci... vsechno je zase u soudu...porad delaji ty same protiprávní kroky ..