icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
23. dub 2021

@gramar jenze ono je zajimave,ze i ja mam taktez pravo na svuj nazorale i pres to jsem neustale porad temi samymi napadana...nejlip si tedy najit jineho otloukanka...ano,at kazdy dela vse pri svem nejlepsi vedomi a svedomi,ale by fajn udrzet formu diskuze na obou stranach,to se tady nedeje dlouhodobe a pak se kazdy divi,no marne...

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 ja ti proste nerozumim, tak proc to sem pises, ja myslela, ze tady ventilujeme co nas tesi a co nas prudi 😅 ,
A ani jinak ti nerozumim 😂 tak nejdriv do me hucis, aniz by se te nekdo na neco ptal,, ze se urcite ockovat nenecham a chci to po druhych. Kdyz se necham naockovat a jsem rada, ze tu prilezitost mam (prestoze to proste riziko je), tak me urazis za to, ze se ockuju. Tvl, marci, ono to fakt vypada, ze chces jen negovat kdo co rekl a udelal. Kdybych ti napsala, ze je venku super den, napises, ze jsem ovce, protoze je tam hnusna noc 😂
Nemyslim, ze by se tu nekdo kvuli ockovani hadal, maximalne diskutoval. A že lide meni nazory? Je fakt, ze mame zase o neco vic informaci nez pred par mesici. Ja jsem taky myslela, ze je to podezrele rychle vyvinute, pak ze to nepujde, pak, ze kdyz, tak jedine Astru, pak jsem si o tom dost veci precetla a RNA vakcina je jasnou volbou. Vzdyt to vidis, ze tyden co tyden mame nove a nove statistiky, informace, upresnuji se NU, atd...Nedivim se, ze sousta lidi nazory meni.

gramar
23. dub 2021

@marcicek84 No měla jsme dojem že jsme si své vyříkali, ale prakticky z každého příspěvku v mém směru to nese podtón urážky... Mě je jedno jestli se necháš šťourat, očkovat, izolovat nebo ne tvá věc... Ale co nechápu je to urážení a relativně rychlé otočky a tvrzení u kterých není vždy jasné zda jde o tvůj názor nebo prezentaci nějakého faktu a na základě toho se pak dost často dostaneš do sporu úplně zbytečně... Hele já tvůj život nežiju, ale některé tvé vyjádření prostě nechápu, což je můj problém pokud u toho na mě neútočíš (a opačně samozřejmě).

marcicek84
23. dub 2021

@gramar opravdu nemám důvod útočit, tak to nech plavat, zbytečné se v tom hnípat...

marcicek84
23. dub 2021

@marge_s ale ano, ať změní, ale logicky já na to nemám nárok, tak právě bych třeba uvítala, aby se některé osazenstvo této diskuze chytlo za nos a taky se nad sebou trochu zamyslelo, ale že je to nereálné, to je mi jasné... jinak prostě ty opět vynášíš nepravdivé soudy, možná kdyby ses toho vyvarovala bylo by to lepší, ale ty tež vždy přidáš do skupinky útočných vos, tak to je těžko no...ale jinak se neboj, tež tvým příspěvků poslední dobou absolutně nerozumím...asi to nech koňovi, ten má větší hlavu...

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 marci ty mas pamet deravou, ja nikdy jsem nerikala, ze se NIKDY nedam ockovat! Rikala jsem, ze nemam problem s testem a ze testem muzu ockovani pripadne nehradit. K ockovani jsem psala, ze mam postoj neutralni! Rozhodnu se az to bude pro me aktualni, coz zatim neni. Delas tu ze sebe blazna.

marcicek84
23. dub 2021

@hojda nebo spíš ty, když to teda pro tebe není aktuální, tak proč napadáš ostatní, kteří taky nemají zájem...už fakt nevíš co bys napsala...prosím tě, už mě neoslovuj ani se mnou nekomunikuji, konverzace s tebou je opravdu duševní utrpení, zkus to někde jinde, ju?

sticker
hojda
23. dub 2021

@marcicek84 Protoze sirus bludy, ktere nejsi schopna nikdy dolozit relevantnimi informacemi, ale to uz jsem ti psala 100x..... Vadi mi zpusob, jakym pracujes s informacemi, ktery je naprosto otresny, stejne jako tvuj styl komunikace.

marcicek84
23. dub 2021

božeee, tady někdo nerozumí česky .....

marcicek84
23. dub 2021

@hojda to je tvůj osobní problém, přestaň mě tedy pronásledovat a reagovat na mě a budeš mít klid - simply clever a pokud to nedokážeš tak to už je pak posedlost...🙈

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 Někdo tu nerozumí česky? Ty už si neříkáš lidi, ale někdo? Napíšu ti, že mám postoj k očkování neutrální a ty obratem napíšeš, že TAKY nemám zájem o očkování...... Koukám, že jsem narazila na tvůj strop v oblasti chápání psané textu. Kdybys nepsala bludy, že jsem řekla, že se nikdy nenechám očkovat, tak bych ti nepsala. Srovnej si v hlavě, co je příčina a co je následek 😘. Jinak role pronásledované chudinky ti jde velmi dobře, jen tady se nemusíš tolik unavovat s tímto divadelním vystoupením, tady ti na to nikdo neskočí.....

marcicek84
23. dub 2021

@hojda moc dlouhé 😘

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 Tak ve zkratce: Ty nechapat psaný text - stop - Ty ze sebe delat chudinku - stop - my ti to nezrat - stop.

marcicek84
23. dub 2021

@hojda moc hloupé 😘

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 hloupe a pravdive 🤣

marge_s
23. dub 2021

@hojda toz to je prave ten problem-cesky nerozumi, ani nepise 🤷🏾‍♂️
Odhlednuto od toho co si o sobe myslime, naprosto bez emoci musim rict, ze se mi to fakt blbe cte 🤷🏾‍♂️

marcicek84
23. dub 2021

Marketa se zase neudrzela 🙈🙉🙊 Ten vybuch byl slyset az k nam,snad to jeji manzel prezil 💃

marcicek84
23. dub 2021

@marge_s ztrata casu a energie, se ti divim,ze se zase do neceho pletes,uz bys mela mit rozum meesho 🤷🏻‍♀️

hany84
23. dub 2021

@marcicek84 No tak jasně, že to muselo být slyšet až k Vám, protože má pravdu.

marcicek84
23. dub 2021

@hany84 hele ty uz jsi provarena,zkus to jinak 😉

hany84
23. dub 2021

@marcicek84 A můžeš mi sdělit, čím jsem provařená Ty nádhero ?

ilonne
23. dub 2021

@marcicek84 Podivej, já mám to neockovane kamarádky/učitelky a vzájemně se respektujeme. Prostě každá máme své důvody proč jsme se ockovaly/neockovaly a nemáme potřebu se kvůli tomu do sebe navázet. Proč to nezvládnes slušně i ty?

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 ja si to muzu dovolit, mam ted spoustu volneho casu 😜 heč

ilonne
23. dub 2021

@marketa11112
@marcicek84 neblaznete, určitě to obě zvládnete slušně.

marketa11112
23. dub 2021

@ilonne omlouvam se. Ale tohle je clovek,kteremu bych fakt rada skocila do ksichtu. Ta stala frontu na blbost dvakrat. Cist neumi, souvislosti nechape, lze, prekrucuje skutecnosti. Kde se tohle bere....

marcicek84
23. dub 2021

@ilonne jak se do lesa vola,tak se z nej ozyva,vsak vis co,ze se marketa zas neudrzela,fakt nejsem povinna tyto jeji vylevy neustale snaset,nakonec se vzdy dozere sama a pak je zase nejakou dobu klid 😉

marketa11112
23. dub 2021

@marcicek84 stejne jsi to nepochopila.

marcicek84
23. dub 2021

@marge_s na konovi je nuda vid,no co naplat...💃

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 to nevim, nesleduju, nevim jak to s tim souvisi 🤷🏾‍♂️

Strana