Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@werumka myslim,ze vse v klidu a v pohode i kdyz jsi rizikova skupina.
Vis kdysi by si clovek tukal na celo,kdyby se honila chripka,ted si z toho nekteri udelali zivotni styl a to naramne vyhovuje tem,kteri na tech testech,ockovani a ochrannych prostredcich vydelavaji.Uz tu mame i Indickou mutaci,jeste chybi ta Brazilska a na podzim je preockovani vsech odvazlivcu jiste.Vlastne se pak zjisti to,ze i ockovany siri nemoc a je treba se chranit.Vir je vir,nemas to jak vyhrat,jedine,ze si s tim poradi tvuj vlastni imunitni system...
Navic vis jak to je s trasovanim nebo karantenami,ani hygiena to uz davno nehroti.Bohuzel to neustale hroti nekteri postraseni jedinci a clenove vlady,bo jejich byznys se jim zalibil a nese to dost penizku...
@marcicek84 ty jsi ted i pomocna lekarska sila? 😂 asi si u tebe taky nejakou diagnostiku objednam, kolik by sis vzala za hodinu prace?
@marcicek84 moc hloupe.
@marge_s moc mimo
@marketa11112 moc opicive 🙃
@marcicek84 tak kolik? Nedelej drahoty. Mne se nechce ted litat po doktorech, tak by se mi to na dalku hodilo. Ale zadarmo to samo nechci.
Co se ti to stalo s oblicejem 😲
@marge_s stale moc mimo 😉
@marcicek84 ale werunce jsi pomohla, chci taky. Nedelej zagorku
@marge_s prosim, za tohle neutracej korunky. Navic by te to mohlo spis zabit. Jde o novou sektu s guru marcelka.
@marcicek84 Jak říkám, nechám na Tvé představivosti. Ostatně Ty sama se bavíš tím, že ostatní jen hádají, jestli jsi byla na testu nebo ne. Tak zase pochop Ty, že já se taky nemusím zpovídat ze zdravotních anamnéz na veřejném fóru. Domysli si. Anebo klidně hádej dál.
Jen jednu věc Ti řeknu - když jsem se znova nakazila, měla jsem ochranné protilátky pozitivní 😉 A vlastně ještě jedna věc. Pro covid nejsem z vyhlášky MZČR riziková skupina 🙂
@marcicek84 🙂. Moc trapne
@werumka vsak nerikej,ale pak si muzu myslet co chci 😉
@marketa11112 ano tve prispevky jsou cim dal trapnejsi
@marcicek84 Však mysli 🙂 Myslela by sis, i kdybych Ti to řekla, takže se nic nemění 🙂
@werumka myslim 😉 tady si kazdy mysli sve... 😂
@marcicek84 Jasně. A pak taky existují fakta, která nejsou názorem 🙂 To se občas na diskuzích stírá, pravda.
@werumka tady stira kazdy kazdeho posledni dobou a vsude jen same jedopichy a to jen staci mit jiny nazor,to si asi nevyberes 🤷🏻♀️
@marcicek84 jsi směšná.
@marketa11112 na tve vylevy nemam cas,sorry,zkus to jinde...
@marcicek84 🙂))
Nechápu, proč se tedy Marci nepromoří,.... na ostatní vyskakuje, že se mají nechat očkovat, když propagují očkování, tak dle této logiky by se ona měla promořit a na 3 měsíce má klid od všeho testování.....s její genetickou výbavou to přece není problém.
@hojda vzdyt jsem ji už kdysi nabizela, at si coronu vyzkousi. Dostala jsem sprchu,ze ji chci zabit. Ne nadarmo krici po super respiratorech a po nejlepsich testech. Holt lide se strachem bojuji ruzne.
Tak jedna co prala dychaci pristroj nejen me ale i mym pribuznym se tady drze obhajuje 🤦🏻♀️a druha si mysli,ze je jednoduche tu koronu chytit?A kde teda je,kdyz v mem okoli o ni min. od ledna nikdo poradne nevi,kdyby nebyly zpravy,tak jako by nebyla. Promoreni je prirozene prodelani nemoci a vzhledem k tomu,ze se da prodelat bezpriznakove,nikdo z nas ani nevi kolikrat to uz mel,bunecna imunita se bohuzel zmerit neda.😉 Hlavne,ze si tady nekteri hraji na to,jak je zajima veda a fakta a pak vyplodi trapne hlouposti na urovni zaka zakladni skoly.🙈🙉🙊
@marcicek84 trosku to zvelicujes. Bylo to trosku jinak a v jakesi souvislosti na tve pitome kecy. Ale to ty nejsi schopna pochopit.
Jinak kolem nas covid je, zemrelo nam nekolik znamych, prodelalo to nekolik rodin v mem blizkem okoli, aktualne ma covid muj bracha, jeho syn a cast rodiny timto smerem. Takze sory, covid je. Ne nadarmo se rikava, ze v dobe smuly, mivaji pitomci stesti. Bud rada, ze se te to nedotklo. Kdyby ano, mluvila by jsi jinak. A trvam na tom, ze lide jako ty, to potrebuji zazit. Protoze jinak jim to proste nedojde. A ne, neni to tvym skvelym genetickym materialem. Jen jsi proste mela stesti.
Nema cenu vysvetlovat neco takového ignorantovi jako jsi ty. Ale nebojim se, dozene te to. 🙂. Mozna jinak a jinde. 🙂.
@marketa11112 moc dlouhe a myslim,ze beztak i hloupe
@marcicek84 Bavíme se o výjimce z testování. V této výjimce se nic o buněčné imunitě nepíše😉:
Kdo na antigenní testování nemusí?
Provádí se u osob, u kterých:
uplynulo více něž 90 dní od posledního RT-PCR testu s pozitivním výsledkem.
uplynulo více než 3 dny (72hodin) od posledního POC negativního antigenního testu
Neprovádí se u osob, u kterých:
byl v posledních 3 dnech (72 hodin) proveden POC antigenní test
byl v posledních 90 dnech proveden PCR test s pozitivním výsledkem
a u osob v izolaci/karanténě

@marcicek84 nechám to na Tvé představivosti 🙂