Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Ostravsky se řekne otázka: Nechceš se mnou kamarádit? jako Kdo na antigenní testování nemusí? 😨😲😨 No to je tedy záludný jazyk, to ti tedy řeknu.......
Jj hodně lidí si tu myslí, že jsi slušný člověk...třeba ty a pak ještě....počkej chvilku.....už to bude....ještě minutku.......ne, tak ne.....promiň......., tak už nikdo😔.
@hojda moc trapne
@hany84 a proc jsi v kauzdem svem vstupu mimo tema?provarena,tak si zase prisla zaprudit...
Vic uz tem lidem z Mostecka opravdu nepomuzu,tak aspon kontakt na odborniky,myslim,ze tam leci jak hysterii,tak agresivitu a dalsi poruchy,tak snad se to potka 🙂
https://www.kzcr.eu/cz/mo/pro-pacienty/zdravotn...
@marcicek84 nemas co delat, vid? To se hned pozna. Ti to uzavreni kramu leze na mozek. 🙂))
Deprivace- dlouho trvajici frustrace- zklamani, zmarene vyhlidky, prekazka fyzicka i psychicka, dlouho neuspokojovana potreba, nejistota, vyrovnavani se situaci- vytesneni problemu do pozadi, agrese fyzicka i verbalni, vlastni negativni vlastnosti pripisujeme druhym, presun zdroje frustrace na jinou cinnost- v tomto pripade mk a coronavir, vyvolavani konfliktu, agrese vuci jiinym nazorum, snaha najit kompenzaci, nizky stupen odolnostil vuci frustraci- pozor na zhrouceni, nutnost navstivit lekare- hrozi deprese.
Casto souvisejici poruchy emoci ( afekty, poruchy nalad, poruchy vyssich citu- napriklad socialni tupost)
A budeš s tím něco dělat Market? Pěkně sis to našla a dokonce i kontakty už na odborníky tady jsou 🙂
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pediatr-de... tak snad jim to do září dojde, de facto jestli zavedou ty PCR ze slin, jak se o tom stále mluví, tak fakt nechápu na co ty roušky ve třídách...
@marcicek84 Nemusela jsem hledat. Jde o me zaverecne zkousky. 🙂))
Uz kdysi jsem ti psala, ze jsi skvely vzorek vyzkumu.
@marketa11112 to se divím, že jsi vůbec prolezla...ale aspoň se můžu od srdce zasmát, na tvé příspěvky se tlemím neustále a dlouhodobě, nikdy nezklameš 😉

@marcicek84 To, co tu predvadis, neni normalni. Ale je videt, ze si to vubec neuvedomujes.
Skola opravdu neni problem. 🙂. Je videt, ze mas velmi malou predstavivost. Nikdy nevis, kdo sedi na druhe strane pc a jaky je jeho zamer. Každopádně dekuji, poslouzila jsi mi velmi dobre.
@marketa11112 možná by ses měla zamyslet sama nad sebou, zda ti přijde normální dávat lidem na internetu diagnózy, ještě, když většinou ani nepochopíš smysl jejich příspěvku, nadsázku či sarkasmus. Navíc, když si k těm větám vymyslíš ve své hlavince podtón, který nemá. Protože nejsi schopna odhlédnout od své antipatie, tak nedokážeš mít potřebný odstup. Nevidíš, ani gesta člověka při komunikaci, to asi budeš mít nějakou ezo ordinaci, že? 🙈 Proto tvé příspěvky bohužel na mě nemůžou působit jinak než neprofesionálně až směšně.🙊 Opravdový oborník by si tohle nedovolil vypustit z pusy ani náhodou. Každopádně o těch tvých údajných odbornostech a schopnostech pochybuji již velmi dlouho, ty mě každým dalším svým výlevem pouze utvrdíš v tom, že jsem se v tobě nepletla. No a pokud nic jiného nemáš, asi zase přejdu do ignorace tvé osoby, protože normálně komunikovat se s tebou opravdu nedá, většinou mi píšeš samé urážky, což jak vidím z výmazu tvých příspěvků admin měl asi v noci co dělat... 🙉 💃
@marcicek84 opet jsi to nepochopila : uz te nepotřebuji. A kamaradit se s tebou nechci. Nepis mi ani sz. Dekuji.
Ps: alespon jsi se nenudila a mela jsi co cist a nahlasovat. 🙂). A o to slo,ne?
@marketa11112 jééé, konečně od tebe bude klid, 3 x hurá...hele jestli ti pohrozili BANánem, tak zas se třeba držet že? 😀 Mmch, já ti kamarádství nenabízela 😀

@marcicek84 🙂. Nikdo mi nicim nepohrozil. Kde na tohle chodis?
Ty jsi se stala i vedmou?
A take koukam, ze jsi pres noc ziskala doktorat z psychologie. 🙂
Fakt s tebou byla sranda. Ale vse jednou konci. Diskuse je zaplevelena az dost a je to trosku skoda, protoze zcela zmizely prinosne komentáře.
K tematu : verim, ze diky testovani, ockovani i respikum, se zase vrati zivot ,,temer,, do beznych koleji. Ale stejny uz nebude, budou ruzna opatreni a restrikce. Ale clovek je ze sve podstaty tvor velmi prizpusobivy a zvladne to.
Bu bu bu bu bu 🤣🤣🤣🤣🤣

@hojda tak se tesis,ne?aspon si muzou deti vyzkouset testy...ale testy brzy dojdou,nevysel jim tendr...
@marketka_m Hele co na mě kouklo teď na FB jak jsem se bavili o těch daních z nemovitosti https://www.facebook.com/ceska.piratska.strana/...
@gramar Vasi diskuzi o danich jsem nepochytila ale tedy to jsou procenta... Nebytovym prostorem je i garaz, ne?
No tak to prodame tu nasi co nejdriv a koupime radeji pulku moravske vesnice, nez platit ty budouci dane 😉.
@gramar nj

@gramar jedno procento by byla strasna palka. Kde jaky stary barak ma hodnotu nekolik milionu. Kde by na to ty lidi vzali. To by snad mohlo dojit i nasi vlade. Takze fakt nevěřím, ze by nekdo neco takoveho byt jen navrhl.
Jsem zvedava, kdy a jak budou dal otevirat skoly. Deti se urcite moc tesi. Pak uz jen doufat, ze ockovani zabere a bude vse ok. Ale vecne nekde ctu nebo mi nějakej znamej hlasi jak jsou nebezpečné mutace a že určitě ještě neni konec. Byla bych ráda, kdyby se mylili.
@marcicek84 Nekonečný seriál - Marci a testování díl 2568 😴
@hojda to se tyka vas a testovani ve 2.stupni,to je dil prvni 😘

@hojda nevim o tom,ze bych se s tebou o necem bavila,tak prosim te neobtezuj slusne lidi, jo a kamaradku si hledej nekde jinde,nemam zajem 😉