Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda až na to, že ti to píše više více lidí na MK, že nikdy nepochopíš, no někdo má holt douhé vedení a to se nezmění, kdo chce, ten si to přečte, nebo jsi jsi za kovidem neudělala tečku? tak na co čekáš, je čas se posunout dále 😉 mmch, už jsi byla i naočkovat své děti?
@marcicek84 hm a tobě zase více lidí píše, že máš problém se slohovým vyjádřovanim a to výrazný....
@ilonne to mi píše pořád jedna a ta samá skupinka zde a obvykle, když dojdou argumenty, ale je mi to jedno, protože fakt na to uhlazovat sloh na nějaké takové bezvýznamné diskuzi je jaksi ztráta času, je to tu totiž stále dokola, jední a ti samí svědci covidovi, ti i kdyby se přišlo na to, že covid je kauza politická tomu neuvěří a pořád se budou opíchávat dál a dál...podívej, ty jsi po dvou dávkách, tak proč neuděláš za tím koronavirem konečně tečku? Vždyť ti ostatní už můžou být ukradení. Nebo je to snad závislost na diskuzi? 🙈
@marcicek84 marci, mne treba ostatni ukradeni jsou. Mam svych starosti az nad hlavu. Ale vzato objektivne ta neockovana skupina problem je, sama jsi to napsala, ze dava vzniknout mutacim. 🤷🏾♂️ Zvolni, ty kecy o opichavani apod jsou uplne zbytecny. To jsou osobni utoky mimo tema.
@marcicek84 Uhlazovat sloh😂😂😂. Bohatě bude stačit, když budeš psát srozumitelně, se slohem si nedělej starosti, to tu od tebe nikdo neočekává. Zkus pro začátek jednoduché věty, protože souvětí fakt nezvládáš.
@hojda jsi OT,ze by NU vakciny? 🤔 😂
@marge_s osobni a utocni zde zacali byt jini... Problem neockovanych to je ale globalni,u nas vyhled stale kolem 50 procent proockovanosti
https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky vsichni vime,ze by se dobrobolne museli naockovat vsichni dospeli a to neni realne,ockovani deti experimentalni vakcinou je velmi ozehave tema,to nebude lidmi jen tak odkyvano...jsme tedy porad v napul rozdelene spolecnosti...problem jediny,ktery tady je je,ze vakcina nema potrebne studie a proto neni plne schvalena a proto nemuze byt ani povinna...takze tak
@marcicek84 Mas vzacnou vlastnost, ty osobni utoky generovat, protoze neni prispevku, kde bys nekoho neurazela. Na teto strance se mi zobrazuji tri tve prispevky. Vsechny tri obsahuju neco jizliveho, skodolibeho, urazliveho. Kdybych polistovala zpet, skore bude stejne. Co nadelame. Mne to je jedno, jen prosim nepis lzi. 😎
@marge_s Holky proč s Marcelou ztrácíte čas. Vždyť ona se vyložené vyžívá v tom , Vás vyprovokovat ! Užívjete si toho, co nám život přináší. Né jen to negativní a děkujme, že mnohé z nás, nepotkalo to, co rodiny na jižní Moravě nebo v Německu. Užívejme si zdraví našich dětí a blízkých. To je to nejcennější, co si za peníze nekoupíme.
@marge_s vis co,mas dve davky,udelej za virem tecku a mas to vyresene,na ostatni se vykasli 😉
@marcicek84 Mě fakt baví, jak pořád potřebuješ vědět, kdo je očkovaný a kdo ne😂😂😂. Jsi fakt k smíchu. Bohužel jsi doteď nepochopila, že Covid je globální problém, jehož dopady mají vliv na život všech (očkovaných i neočkovaných) a zrovna ty budeš vždycky ta první, která bude řvát, když se jí cokoliv z těch důsledků dotkne.
@hojda ale ale,ten kdo to taji ma k tomu duvod,to je muj nazor a myslim si uz dlouho,ze by ses pekne odkopala,kdybys tu napsala,ze po vsech tech propagacnich ockovacich clancich vlastne na ockovani jeste nebyla ani nepujdes.Jde tady i o princip.A pokud nejsi toho schopna,tak si muze kazdy domyslet co chce...takze tak...no a dalsi vec huraaa konecne nekdo pochopil to o cem jsem tu psala,ze problem je globalni a tezko pak bastit info,kolik musi byt proockovanych v populaci bo mutace,kdyz ty budou vznikat v rozvojovem svete tak jak tak a stejne budou ohrozovat,Anglie uplne rozvolnila,tak uvidime co to prinese a jedou si dle sveho,takze tak a budou je za chvili nasledovat i ostatni zeme...takze pokud nejsi oockovana a mas strach,nejvyssi cas s tim neco udelat 😉 A posledni dotaz,ktery by zajimal na MK kdekoho kodo te za tu propagandu vlastne plati,pac to delas vsude kde do takoveho tematu vlezes,decka odrostle,ze tu nic takoveho resit ani nepotrebujes a porad a porad se toho tematu nemuzes nabazit,asi nejaky druh zavislosti,ne?😂🤔
@marge_s moc hloupe 🙈
@marcicek84 😂😂😂 Marci, jestli sis nevšimla, tak já tu hodně dlouhou dobu nebyla. Ten, kdo tu nejvíc straší jsi ty, já většinou reaguju pouze na ty tvoje zveřejněné nesmysly, které kolikrát nejsi asi schopná doložit, někde si něco přečteš, většinou blbě (protože číst neumíš), přidáš si k tomu svojí omáčku a tady to vydáváš za fakta......Fakt mě fascinuje u tebe absence jakékoliv logiky, protože jinak bys nemohla vypouštět nesmysly typu školy pro děti soudců. Chápala bych to u člověk bez vzdělání, ale vysokoškolák???Postě používej mozek před tím, než něco vypustíš, to je celé, ale zase chápu, že to bys tu neměla v podstatě,co psát.
@marcicek84 Neplatí mě nikdo, vadí mi, když někdo pouští do světa kraviny a to nemá s věkem dětí fakt nic společného. Btw. do jakého věku dětí sem tedy může člověk chodit????😂😂😂 Přečti si pravidla, kterými se tu dost oháníš a jestli to chce vědět, tak tu mám dost přátel už dlouho dobu, ale chápu, že to ty pochopit nemůžeš, protože ty sem chodíš lidí jen naštvat😉.
@hojda az na to,ze ses zacala navazet a utocit jako prvni,ale chapu,na sobe to nikdo nevidi,udelej uz za tim covidem tecku a nech ostatni zit,jsi jedina,ktere dela dobre prudit s ockovanim a dalsimi covid blbinami,mate svou skupinku,tak si je tim krm tam,mozna najdes potrebne posluchace,nech uz to tema umrit,kdybych vedela,ze se to tu zas tak vzkrisi,tak tu nepisu nic,pac uz to nikoho nezajima,kazdy at se zaridi podle sebe...
Poradim ti jedine,vubec si me nemusis vsimat ani reagovat,nebo to nad tve inteligencni sily se distancovat?Navic plno tebou oznacovanych hoxaxu je v dnesni dobe uz realita,mas odvahu si to aspon priznat?
Chodit tady prudis jen ty,jsi zavisla...je to s tebou stale dokola...
@marcicek84 jj, musim souhlasit, hloupe to je. Ale tak, kazdy jsme nejaky
@marcicek84 😂😂😂 Koukni se o stranu zpět, začala jsi psát ty mě, ne já tobě. Psala jsem Marge (posílala jsem jí odkazy na články, o kterých ti jsi mluvila a nebyla je schopná dodat) a pak s Markétka (o dávkách a očkování,že to není nic nového)😂😂😂.
@hojda ja si vzdycky vzpomenu na ten zdejsi "kodex" 😂 "Dej přednost povzbuzení před kritikou
Na stránce se snažíme šířit příjemnou atmosféru. Všichni si tu tykáme a jsme si rovni, ale to neznamená, že jsme stejní. Každý z nás je jiný a je důležité si uvědomit, že to, co vím já, nemusí vědět každý. " 😂
Názor jiný nežli můj, placený je stůj to stůj!😂 https://www.youtube.com/channel/UCGC8o-hW_TS-Up...
@hojda ja taky, hodne, prala bych jim to, ale.... no, neverim tomu, ze to bude uspech :/ A je jedna vec, ktera mi v teto strategii vrta hlavou. Do jake miry chrani ockovani proti long covidu? Vylucuje se stejnou pravdepodobnosti trvalejsi nasledky a v pripade, ze se jim to bude sirit mezi neockovanymi v nizsich vekovych skupinach - nedojde treba k pretizeni JIP, ale co ty zastupy tech longcovidaku. Pocitaji pry s narusty ke 100 000/denne, to uz bude muset byt znat na nasledne peci.
@hojda no,tak nejdriv jsi zacala psat ty o me ve 3 osobe,tudiz neprimo psato druhych to by ti slo a pak hrat hru ja nic ja muzikant,ale co od tebe cekat jineho,ty proste bez covidu nevydrzis...musela jsi smutnit,ze uz to tu nezije,tak je nejvyssi cas vratit se k todelu toro tema ignorovat,tak si to tu s marge_s uzijte,muzete se navzajem podporovat...stejne nic nevyresite,vsichni cekaji do podzimu co bude a nikdo nevi jestli vakciny jsou dostatecne ucinne,to se vsechno teprve uvidi...Britanie pokud dokaze,ze covid je jen bezne respiracni onemocneni,tak budou prukopnici k normalnimu zivotu a pak ta covid totalita padne vsude...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-otazce-ock...
Takze tak.