icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

ilonne
7. srp 2021

@knuffel počkej já ti ho najdu, je to prostě o statistice, čím víc lidí máš očkovaných, tím je logičtější, že nákazu najdeš mezi nimi. A Izrael má velikou proockovanost. Stejně jako s tou nemocnici, tím, že se přednostně očkují rizikoví s přidruženými chorobami a přestárlí, tak někdo z nich v nemocnici končí. Je to matematika, nic jiného. Prostě očkování chrání proti nákaze (samozrejmr v určitých procentech), ale především proti těžkému průběhu.

hojda
7. srp 2021

@ilonne procenta se uci uz na zakladce a je to zakladni vec, vubec nechapu, proc s tim ma tolik ludi problem to pochopit. Asi bychom misto ockovaci kampane meli investivat do zvyseni matematicke vzdelanosti obyvatel, aby si byli schopni veci spocitat.

marcicek84
7. srp 2021

@knuffel Ten Izreal ma proockovanost kolem 60 procent,takze tvrdit,ze ma masovou proockovanost je trochu liche,nemyslis @ilonne ? Ano je logicke,ze pokud budou proockovani temer vsichni,ze v nemocnici budou koncit jen ockovani,ale 90 procent ockovanych tam nemaji,takze opravdu k zamysleni...

Logicke mysleni s matematikou nema nic spolecneho,pocitat se da a porovnavat jen statisticky stejne vzorky a vysledky u stejne mutace,aby to melo vypovidajici schopnost a pokud se tu nekdo odvolava na matematickou gramotnost,tak by mel vedet,ze to je vzdy o uvaze a promennych a dle toho dostaneme vysledek,kazdopadne Izrael je pilot,Delta neni Alfa,pokud porovnavaji cisla z nemocnic nakazenych Alfou a ted Deltou a prisuzuji to ockovani,tak to klidne muze byt i tim,co rikl Prymula,ze virus Delta zeslabl a tudiz i kdyby se lidi neockovali,ze by jich v nemocnich skoncilo mene...Ja chapu,ze ti vakcinovani potrebuji necemu verit,bohuzel pravdu ukaze az cas,vakcinu si jde dat vzdy,ale kdyz uz ji v sobe mas a nevis co v tam v ni mas,tak uz to zpet nevezmes...

ilonne
7. srp 2021

@marcicek84 logika je jedna z matematických disciplin

marge_s
7. srp 2021

@ilonne nepochopi, to uz jsme zkousely, marna snaha

marcicek84
7. srp 2021

@ilonne vyrokova logika mozna,ale ta zase nema nic spolecneho s prirozene logickym uvazovanim cloveka,ale chapu,nektere to premysleni boli,ve chvili,kdy je vice vedeckych nazoru ma prijit na radu overovani hypotez,ale k tomu tady nedochazi,vyberou se jen ty,ktere se urcite skupine lidi hodi do kramu a ty jsou prezentovany a propagovany,ostatni jsou oznaceni za konspiratory,to tady fakt jeste nebylo a kdyz se prijde,ze druha strana mela pravdu,tak ticho po pesine,aby se to nahodou nerozmazlo,politicka pandemie to je,nic jineho.Az bude opravdu velky problem,tak politici se zavrou do bunkru aby to preckali a narodu budou vysilat z nej,ty venku nepotkas.Takze tak...

marcicek84
7. srp 2021

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clane... a jsme u toho,data o nakazenych ockovanych se prestaly sbirat,fakt vtipne...

marge_s
7. srp 2021

@ilonne ani s bazalni logikou tady nepochodis 🤣 clanek je o tom, ze kdysi v kvetnu prestali sbirat v USA data, ale ze odbornici mysli, ze je to chyba. Marci si z toho vydedukovala “a jsme u toho” 🤣 zjevne cte jen nadpisy. 🤷🏾‍♂️ A rak je to furt, nechala bych to na jeji samomluve 🙂

marcicek84
7. srp 2021

@marge_s vsak ty to uvidis na podzim na vlastni oci,to uz ani tvoje bazalni dedukce nebudou stacit...Delta neni puvodni virus,hlavne,ze jste za to strhali Pekovou,ze tomu nerozumi a uz to rika i Fauci 😂, by ses nad sebou uz mohla zamyset a ne zase dehonestovat ostatni,neponaucitelna...🤷🏻‍♀️

marge_s
7. srp 2021

@marcicek84 bububu 🤣

marcicek84
7. srp 2021

A tady se zase nekdo s elixirem nesmrtelnosti prestal bat 😂😂😂 ale ono to zase na ty lidi s podzimem prijde...

marge_s
7. srp 2021

@marcicek84 tak ja nevim mam se bat nebo se nemam bat? Co by ti udelalo radost? 🤣

marcicek84
7. srp 2021

@marge_s mne je to uplne jedno,delej si co chces,ale obvykle jsi cerna kronika plna strachu,tak jsem rikala,ze by uz ta vakcina zacala pusobit 😂😂😂

marge_s
7. srp 2021

@marcicek84 mylis se, techto emoci jsem fakt prosta 👋

marketa11112
8. srp 2021

Pozor, vznikla tu nova odbornice na coronavirus, vedkyne vseho druhu, marcelka. Sakra, verte ji. 😉).

marcicek84
8. srp 2021

Jeee,Marketka asi neumi cist,v tech clancich ma totiz vse,i to,co nechce slyset.😂

marcicek84
12. srp 2021

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zavadime-res... a tady vidime tu marnost ohledne vakcinace...

marketka_m
12. srp 2021

@marcicek84 nj...akorat ze porad vetsi natlak.v listopadu ocekavam to co se deje kolem dokola.statni zanestnanci povinne ocko nebo vyhazov

marcicek84
12. srp 2021

@marketka_m natlak neni na miste,kdyz jim to jaksi nefunguje,ale urcite u urcitych skupin profesi to povinne daji,protoze po nich budou chtit dalsi 3.davku (a to budou zdravotnici,soc.sluzby,mozna i ucitele,mozna i nektere sluzby)...

marketka_m
12. srp 2021

@marcicek84 jsem zvedava

marcicek84
12. srp 2021

@marketka_m no az to nastane,tak jsem zvedava jak se tady pred rokem hadalo zdejsi osazenstvo,ze to povinne urcite profese mit nebudou,zda se opet chytnou za nos nebo opet bude ticho po pesine.A myslim,ze 3.davkou to nekonci,to muze byt dalsi a dalsi davka co rok a opatreni stejne pojedou v opatrenich dal a dal,zalibilo se jim to...

marcicek84
13. srp 2021

@marketka_m videla jsi,to zas bezi na fcb...pry to ta pani dr.ma i na svych strankach...🤔

marcicek84
13. srp 2021

Ta pani MUDr. To ma dokonce i na svych strankach http://m.mudrannaurbanova.cz/ockovani/

marketka_m
13. srp 2021

@marcicek84 myslim ze ji brzy za to nekdo bude postihovat.nehraje jim to do karet

marcicek84
13. srp 2021

@marketka_m ale ona tam nic co neni pravda nepise...ono se nevi co z toho bude a ona to ockovat detem nechce...

knuffel
13. srp 2021

@marcicek84 Je úplně jedno, jestli říká, nebo neříká pravdu, dostane klepec, to jsem si jistá. Ona je tu totiž svoboda projevu, nikoli ale svoboda PO projevu, bohužel.

marcicek84
13. srp 2021

@knuffel ano,opacne hlasy jsou umlcovany,to vime,o to vic mi ta ockovaci blamaz smrdi...

hojda
Autor odpověď smazal
hojda
17. srp 2021

Studie vlivu očkování na plodnost
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC81...

marcicek84
18. srp 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/koronavire... ha,takze neuraduje u nas ockovani,ale prosta a obycejna promorenost...

Strana