Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
moje dnešní literatura: https://www.otevrisvoumysl.cz/plandemic-skryta-...
tak jsem se koukla na ten dokument dámy.. a jsem v šoku.. i když celou dobu jsem spíše na straně, že se jedná o manipulaci, tk tento dokument ve mně zanechal obrovský šok... jsem zvědavá, co řeknete na to vy...
a ještě drsnější je, že bylo staženo již z youtuba... cenzura jedeeeeeee..... je mi líto té paní.. asi brzy spadne z okna, nebo ji někdo zastřelí, nebo pro ameriku kdoví co ji čeká...
@marketka_m ja tomu vůbec nerozumím 🤪
@odula to jsme dvě 😂
.
Doporučuju dnešní tiskovku po jednání vlády, k 25.5. příchází rozvolnění roušek na veřejném prostranství.....a hlavně si poslechnou pana Prymulu, jak maminky, které se bojí dát dítě do školy tak učitele, riziko nakažení ve školách a školkách je velmi nízké blížící se nule...opravdu zajímavý obrat v názorech s postupem epidemiologické situace, ale už to bylo třeba, národ na to čekal dlouho... 🙂
@marcicek84 je to celé zajímavé...
@marcicek84 Jinymi slovy, za 14 dni zacne platit to, co neoficialne existuje na mnoha mistech prakticky od zacatku (napr. v prirode bez rousky, nasadim, kdyz míjím nekoho jineho). Jen ofiko budeme moct chodit bez rousek i bezne po ulici, to si ted lajzl malokdo (alespon zde v Brne, max. to kamuflovali zmrzlinou u pusy, ze konzumují a tedy rousky netreba). Ted jeste aby se i pocet nove nakazenych dlouhodobe blizil nule, aby i ve vnitrnich prostorech to zustalo pouze dobrovolne (to bohuzel zatim nejspis jen tak nebude)
@ninive211 přesně tak, ale tak aspoň nějaký posun, byť pozdě, ale přece, nicméně platí už měsíc v rámci kolegiality, že v rámci firem se od roušek taky upouští, na to přijdou taky časem, ale až tak v půlce nebo koncem června počítám 🙂 mně je to už buřt, řídím se selským rozumem 🙂 do davu se neženu ale na procházce to mít nebudu, v MHD to chápu a nemám problém...
Je to celé ujeté... Manžel byl v sobotu v obchodě a říkal, že už o víkendu tam nepáchne. Nebylo místo na zaparkování, u kas fronty až kdo ví kam a lidí víc než na Vánoce a to byl jen blbý Kaufland na maloměstě... Lidem snad pošibalo či co... Roušky už se všude nosí jen na oko. Někteří už se ani neobtěžují. Mimochodem, od kdy platí, že venku už roušky nemusí být, jen když někoho člověk potká? Ať nechodíme s rouškou, když nemusíme 😅 upřímně jak jsem byla nalepena nonstop na aktuálně.cz, tak už skoro měsíc se na to vůbec nekoukám a nevím nic. A je mi líp a už bych byla ráda, kdyby to vše skončilo.
Nevíte ale jak to je s hranicemi? Jak dlouho budou zavřené? Zmínili se?
anonymni : se obavam, ze diskuse se plynule presunula na vlakno https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/koronavirus-uz-toho-mam-dost/ tak se mrkni tam 😉
@odula já vím 😅
@alcar dokud si to autorka nerozmyslí a diskuze se zase nesmaže 😅
I to je mozne 😁
@jitulasek 😂👍
Speciálně pro @marcicek84:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/rousky...
Blbý, co? 😁😁😁🤣🤣🤣
@pajula123 😂😂😂😂 spi dal,vzdyt tam je uvedene to,co tvrdim stale,rousky nikoho ze 100 procent neochrani,dokonce ti co se nakazili,tak ty procenta o kolik jim to pomohlo, jsou smesne...🤦🏻♀️ Asi jsme taky dle nekterych krecci v kleci,ze chce mit rousky do smrti.Nicmene dale nevidim,ze by se tam psalo o tom,ze by to bylo na verejnem prostranstvi...Takze dost mimo,jeste zkus dat ten o te klimatizaci v hospode a v open space kancelari,ani tam te rouska neochrani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😜😜😜 diskuze je presunuta jinde,jak je popsano vyse,tedy pokud neco mas,tak prosim tam 😜
@marcicek84 kam byla prosím přesunuta diskuse o rouškach?
@odula o všem co lidi štve je přesunuto Koronavirus - už toho mám dost...tak bych řekla že lidé se více vyjadřovali k těmto věcem tam...
@marcicek84 jo takhle. Aha . Dík 🙂
@marcicek84 mě by zajímalo, kdo rozhodnul o tom přesunutí 😂😂😂 každý si může psát kam chce a co chce, ne? 😂😂😂
@odula Tys zabila 😂😂😂 křečci alergici a křečci, co patlaj na roušky a pak sahají na klec a běhátko 😂😂😂😂😂
anonymní psalo se o tom výše, tím jsem brala, že je to za rozhodnuté :D

@marulu No,k doktoru nechci 🙂 Ani do divadla se mi s náhubkem nechce. U nás lidi dost často říkají,že než aby chodili jako vzteklí psi,že radši dřepí doma. Do obchodu chodí jen muž . Tak jedině do MHD,tak někdy musím. 🙂