Krém nebo gel na bolest zad? Co opravdu pomáhá?
Dobry den prosim potrebovala bych poradit co na bolest zad?nechci leky ale krem ci gel co vam pomaha?bolesti mam na zadkem.
@bublinkakocicka Voltaren + Olfen..
Mě pomáhá masáž, sama si bolestivá místa rozmasíruju, bývají to takové tvrdé boule
Aulin gel, Elmetacim spray
@te_reza tvrde boule to jsou tukove boule udelala se mi take jedna a ne a ne zmizet😈😈😈😈
@bublinkakocicka nemusí to být tukové boule, stačí to prostě rozmasírovat, klidně i s ibalginem
@bublinkakocicka hodně jsem trpěla na záda. Hlavně teda na bedra. Z krému mi jakztzak zabíral Olfen. Ale žádná sláva to úplně nebyla. Ségra mi tehdy nabidla tejpovani. A bylo to nejlepší rozhodnutí. Opravdu to zabralo a úleva to byla neskutečná. Zkus 🙂
@bublinkakocicka Akutně hlavně odpočívat, jinak koňský gel a jako prevence mi pomáhá i plank na zpevnění středu. Držím palce!
@nikoulinka to jsem jeste neslysela co to je jak se to dela?
@bublinkakocicka Jsou to jakoby barevné "lepící" pásky. Lepí je většinou fyzioterapeuti. Není to zase tak drahá sranda. Mě to dělá ségra jen za ty tejpy (pásky). Ale manžel byl tejpovat hrudník a platil cca 150,-. Většina těch fyzio si to počítá podle cm spotřebovaného tejpu.

@bublinkakocicka my máme voltaren gel a zabírá téměř hned. Máme i náplasti, ty se ale odlepí když jsou záda spocená.