icon

Krém nebo gel na bolest zad? Co opravdu pomáhá?

bublinkakocicka
25. zář 2021

Dobry den prosim potrebovala bych poradit co na bolest zad?nechci leky ale krem ci gel co vam pomaha?bolesti mam na zadkem.

palja
25. zář 2021

@bublinkakocicka my máme voltaren gel a zabírá téměř hned. Máme i náplasti, ty se ale odlepí když jsou záda spocená.

tasimia
25. zář 2021

@bublinkakocicka Voltaren + Olfen..

te_reza
25. zář 2021

Mě pomáhá masáž, sama si bolestivá místa rozmasíruju, bývají to takové tvrdé boule

lv
25. zář 2021

Aulin gel, Elmetacim spray

bublinkakocicka
autor
25. zář 2021

@te_reza tvrde boule to jsou tukove boule udelala se mi take jedna a ne a ne zmizet😈😈😈😈

te_reza
25. zář 2021

@bublinkakocicka nemusí to být tukové boule, stačí to prostě rozmasírovat, klidně i s ibalginem

nikoulinka
25. zář 2021

@bublinkakocicka hodně jsem trpěla na záda. Hlavně teda na bedra. Z krému mi jakztzak zabíral Olfen. Ale žádná sláva to úplně nebyla. Ségra mi tehdy nabidla tejpovani. A bylo to nejlepší rozhodnutí. Opravdu to zabralo a úleva to byla neskutečná. Zkus 🙂

lennus
25. zář 2021

@bublinkakocicka Akutně hlavně odpočívat, jinak koňský gel a jako prevence mi pomáhá i plank na zpevnění středu. Držím palce!

bublinkakocicka
autor
26. zář 2021

@nikoulinka to jsem jeste neslysela co to je jak se to dela?

nikoulinka
26. zář 2021

@bublinkakocicka Jsou to jakoby barevné "lepící" pásky. Lepí je většinou fyzioterapeuti. Není to zase tak drahá sranda. Mě to dělá ségra jen za ty tejpy (pásky). Ale manžel byl tejpovat hrudník a platil cca 150,-. Většina těch fyzio si to počítá podle cm spotřebovaného tejpu.