Krvácení každých 14 dní po porodu. Máte zkušenost?
Holky, vim, ze nejste vestkyne, jen bych rada zjistila, zda tu mate nektera podobnou zkusenost. K doktorce jdu pristi tyden.
Jsem 5 mesicu po porodu, MS prisla dva mesice po porodu, plne kojim. Byla od zacatku takova slabsi, 2-3 dny, intenzitu bych prirovnala k zacatku MS. Vim, ze pri kojeni muze byt slabsi. Jenze ja krvacim kazdych 14 dni 🤦🏽♀️ Puvodne jsem myslela, ze to muze byt z ovulace, jenze to neni zadne spineni, ale vylozene menstruacni krev a i to pobolivani v podbrisku je stejne, jen ne tak intenzivni. Trva to fakt 2, maximalne 3 dny a ani vlozku nepotrebuju, postaci mi intimka 🙄 Prasky neberu, brala jsem je po sestinedeli, ale snizily mi laktaci, tak jsem je po porade po tydnu brani vysadila.
Když se mi vracela ms při kojení, krvácela jsem při ovulaci jasně červenou krví. Nasadila jsme čaj kontryhel + žebříček 1:1 ráno i večer, pila jsme ho 2 měsíce v kuse a krvácení zmizelo kompletně. Vrátilo se o půl roku později už v normálním rozestupu.
... nevím o tom, že by čaj měl efekt na kojení, ale po pravdě bylo to víc jak rok po porodu a malej už byl přikrmovanej, tak jsem už na tom mlíku tolik nelpěla (on na prsu jo O🙂 )
Mě po porodu zůstal v děloze kus flaxy, jak to moje doktorka nazvala. Šla jsem 6 měs. po porodu na hysteroskopii na dočištění. Ale je pravda, že to bylo něco mezi špiněním a krvácení, taky na intimku každých 10 - 14 dní

Může to být, jsi 5m po porodu a plně kojíš. Byla bych v klidu.