icon

Nejlepší vitamíny na podzim a zimu: Jaké jsou tipy?

lenuli89
1. lis 2023

Zdravím holky,
mám na vás dotaz, jaké vitamínky či doplňky stravy zobete přes podzim / zimu?
Děkuji a užívejte pěkných slunečních podzimních paprsků 🌞

jaja01k
1. lis 2023

@lenuli89 Já nic, děti probiotika.

dandaa
1. lis 2023

Vitamin D všichni , já ještě zázvor od Kittlu a hořčík.

klokanka31
1. lis 2023

@lenuli89 Já nic, max.když jsme u mých rodičů tak mě ukecají abych si vzala želatinový vitamíny (vibovit nebo spektrum) a malé jsem koupila Preventan sirup.

me_druhe_ja
1. lis 2023

Já vitamín C a D, děti multivitaminovy sirup.

konidana
2. lis 2023

Ja cecko 1000 sem tam podzim zima, deti(cca od 7 let) taky, ale jen pri nabehu na nemoc. Nemocny pak ani nejsou. Decko neberu, chodim se o slunecnych vikendech pres poledne opalovat😁 (brezen az rijen, listopad)

reeeza
2. lis 2023

Rozhodně D3, ne D.
Jinak jednou za tři dny ještě bereme ( ne naráz) Zinek, Železo, Vitamin C, Magnesium, B komplex a Éčko. Já ještě extra B6 a Kolagen

gdpr
2. lis 2023

D3 a ked ide na mňa choroba Hlívu nič iné. To iste aj deti.

tereza_hru
2. lis 2023

Vitamin D od Puravia, hořčík malát a H2 immunity 🙂 rýmu jsem teda měla, ale asi jen 2 dny a cítíla jsem se úplně v pohodě

dendy26
2. lis 2023

@lenuli89 osobně nic a děcka měly od pojišťovny Martanký a pak už taky nic. Zvládáme v pohodě jídlem.

mourovatakocka
2. lis 2023

@lenuli89 Hehe, já jsem a nadcházejícím podzimem uvažovala stejně. Zatím pokaždé, když jsem začala zobat déčko, abych byla jakože zdravá, v tu ránu jsem onemocněla. Chci to zase vyzkoušet, ale raději až po dceřiných narozeninách. To jen tak pro pobavení 🤭

fire85
3. lis 2023

@reeeza tolik vitmaninu? To nemuze telo ani zpracovat?

fire85
3. lis 2023

@dendy26 však ty detsky vitamíny typu Martanci jsou jen samý cukr, stačí správná strava.

dendy26
3. lis 2023

@fire85 Měli to kdysi jen spíše jako bonbon. Jsou už dospělí, Však i píšu, že zvládáme v pohodě s jídlem.

terkia28
16. črc 2025

Ahoj, holky jsem tu nová protože hledám informace. Poslední dobou jsem pořád nemocná ani nevím čím to ale je to tak.. tak jsem hledala nějaké řešení a informace a náhle jsem narazila na novou značku imuneo.cz a chtěla bych se zeptata zda někdo má ze značkou zkušenosti. Moc jsem toho na internetu nenašla ale vypadá to dobře a nějaká paní na Tiktoku tak hezky o tom mluvila že mě to zaujalo. Proto se ptám jestli už máte nějakou zkušenost nebo co na ní říkáte? Nebo Váš názor jestli to za to stojí?