icon

Pád malé vázy na hlavu. Je třeba se obávat?

mili11111111
1. pro 2025

Ahoj ch i se jen zeptat snažím se neplasit a být v klidu jen pro uklidneni dnes mi že skříně jak sem ležela spadla na hlavu z vrchu mala vazicka nemoc velká maličkaa lehčí ale dost sem se lekla a bolelo to dost ,říkám si zeby to mělo být v pohodě ale trochu nejistota tam je jestli třeba otřes mozku nebo nedejbože krvaceni ale pořád si říkám že ne zeto bude v pohodě stalo se někomu něco podobného zemu neco z výšky spadlo na hlavu,já nechci platit jen zítra mám jet na velnes tak právě trochu nejistota tam je jestli to bude v pohodě jestli normálně muzu jet

1pomnenka
1. pro 2025

Už zase? To není normální, že na tebe neustále něco padá, o něco se boucháš, do něčeho narážíš. Otřes mozku snad poznáš, ne? Zvracíš, točí se ti hlava, bolí tě, co zorničky? Nic, tak jeď. A ne, ty se vůbec nesnažíš být v klidu, nervuješ se kvůli každé prkotině.

miryp
1. pro 2025

Že já ti posledně o té truhle, co mi ze skříně kocour hodil v noci na obličej, psala, viď? Jen jsem ti dala námět na další báchorku. Jdi už na to psychiatrické oddělení a nech se hospitalizovat, tvé volání po pozornosti není zdravé.
Ale abych ti odpověděla - ano, stalo a ne, neměla jsem otřes mozku ani vnitřní krvácení. Jen jsem chodila s monoklem, malou tržnou rankou a oteklým obličejem...

martina8084
1. pro 2025

taková vázička, co spadne na hlavu, by možná pomohla v tý hlavně rozsvítit. Ne ublížit.

tereza0111
2. pro 2025

pokud stale neberes zadnou medikaci, je to velka chyba a patris do pece psychiatra

(opravdu ne kvuli te vazicce)

kolibricek36
2. pro 2025

Jako vážně, bud jsi slon v porcelánu, nebo se nudis, nebo možná potřebuješ pomoc, protože ti někdo ubližuje.

rebe
2. pro 2025

Od kdy chodíš k psycholožce? Kdy máš další sezení? Ví o tom, že se tvůj stav zhoršuje? Bereš nějakou medikaci?