Pohlavní styk po císaři. Kdy jste měly?

20. pro 2023

Ahoj, chtěla bych se zeptat po jaké době jste měli cca pohlavní styk po císaři? Jsem 8tydnu po a mám takové zvláštní pocity... S manželem jsme spolu nespali od 5 měsíce těhotenství protože jsem měla bolesti. A tak je to dlouhá doba 😶. On na mě netlačí a mám takový pocit, že to snad ani nevyžaduje. Já se na jednu stranu bojím, jaké to bude. Další věc je, že mám k sobě trochu odpor 😶 zůstalo mi pár kilo a nehezké, opravdu nehezké povislé břicho 😭 nehezké je možná slabé slovo. Chci začít pomalu cvičit až to půjde a nebudou ty blbý (nenažraný) vánoce 😂.

mollyweasley
20. pro 2023

Po 4 týdnech, ale prý tam něco tlačilo, zjevně je těch 6 týdnů fajn i na srovnání pánve 🙂
Já jsem nicméně nehezkou postavu měla už před těhotenstvím, tak jsem k sobě odpor po těhotenství nikdy neměla, no 👍

teryem
20. pro 2023

Já jsem po obou císařích hned po šestinedělí dostala ms, a hned jak skončila, šli jsme na to, nemohli jsme se dočkat. Trochu citlivější, ale hezké, byli jsme opatrní. Po druhém jsme nevydrželi ani pár dnů do šestinedělí a užili jsme si i jinak 😃😎 jo a pokud chlap chce, nějaký břicho je mu jedno...nevyzrala sis ho, porodila jsi mu dítě proboha 😏

katule1990
20. pro 2023

Po necelých 6 týdenech, chuť jsem měla už dřív, ale to je samozřejmě individuální. Každopádně jsou případně i jiné možnosti sexu 😁.

teryem
20. pro 2023

@katule1990 přesně 😃

zmrzlinka
20. pro 2023

Po prvním asi po dvou měsících a po druhém to bylo o něco dýl....