icon

Pozor na homeopatku Brigitu Gasparovou

markulinkarohata
10. srp 2019

Dobrý den
k pani homeopatce jsem byla objednana na dnešek na deset hodin.Bohužel ráno s dcerkou jsem moc nestihala a přítel se chtěl po dlouhe době trochu vyspat.Nicmene si vzal kvuli memu ,,sezeni,,s paní volno v praci,protože nyní děláva i soboty...

Dala jsem si časový odstup hodinu.Pani bydlí v Lipuvce.Dojela jsem na nádraží do Krpole ,ale ,protože jsem si nezjistila přesně nástupiště odjezdu tak mi to ujelo před nosem.Má chyba.Uznávám.Volala jsem pani ale nebrala to , nechala jsem ji tedy vzkaz na záznamníku s tim,že se omlouvam a,že to nestihnu a,že mě to moc mrzí.
Pani mi volala asi za 20 min,že měla nepřijaty hovor.Omlouvala jsem se ji a ona jen suše řekla.,že s tim měla počítat...a zavěsila.
Napsala jsem jí tedy,že takovou reakci jsem nečekala.,a,že se snad může stat,ze Vam ujede autobus.Pani,ale nevahala a vše s čím jsem se ji soukromě svěřila v emailovych rozhovorech použila proti mě a to dost nevybiravym zpusobem.Kvuli tomu,že mi ujel autobus takhle odsoudit člověka mi teda nepřijde fer,na víc, kdyz mě ani pani neviděla osobně. Tak,že za mě tuhle paní nedoporocuji.Duševně vyrovnany clovek by tohle pochopil a domluvil se na jinem terminu a rozhodně by takto nereagoval.

Strana
z3
markulinkarohata
autor
17. lis 2019

@vitezove to vše beru,ale neprijde mi moc profesionalni pouzit proti mě vše to s čím jsem se ji soukromě svěřila.To mi prijde proste neeticke,neprofesionalni...Lecim se už radeji sama,koupila jsem si knížku a studuji si sama po večerech...

Strana
z3