Reakce na druhou dávku očkování Covid. Jak to bylo u vás?
Jak u vás probíhalo očkování na Covid? Měly jste reakci u první dávky? A jaké to potom bylo u druhé dávky?
Mě po první dávce bolela tři dny ruka a první večer jsem měla krátkou zimnici. Měla jste to některá také tak? Bylo to u druhé stejně? Ano, každý jsme jiný, u každého je reakce jinak... Chci jen vědět vaše zkušenosti.
@michele30 to je smutný. Já právě vše konzultovala se svou Dr, mám i papír z genetiky a o jakési detekci (nerozumím tomu, ale je to prý ok) a ta mi řekla, že jediné Pfiser.
Tak jsem čekala, co se mnou udělá 2.dávka, když první opravdu nebyla nic moc. Naočkovaná jsem byla v 8 ráno 5.7. Celý den jsem se snažila nepoužívat ruku a celkově jsem nic moc nedělala. V úterý ráno jsem se probudila s pocitem, že jsem protancovala noc - těžké, unavené nohy a tělo jak po fyzické námaze. Ruku jsem zvedla na 90% a místo vpichu téměř nebylo cítit. Celý den jsem měla těžké nohy, vyšla jsem do prvního patra a musela si sednout. Ve středu jsem o ruce téměř nevěděla, dávala jsem si na ni pozor. Nohy slabší, ale jen lehce. Ve čtvrtek jsme jeli na dovolenou, čekala nás delší cesta. To už jsem o očkování věděla jen tak, že jsem sbalila potvrzení o očkování. V pátek jsem už ani nevěděla, že nějaké očkování bylo. S první dávkou se to nedá srovnat. Samozřejmě se může stát cokoliv, ale za mě: jděte do toho! I na dovolené se to hodilo. Ostatní lítali na testy, běhali s rouškama a báli se, co si přivezou domů. My jen zamávali papírem a spali s klidným svědomím, že jsme hodně snížili pravděpodobnost nákazy nebo přenosu.
@vladenkamaminka je mi to hrozně moc líto,
mladý pán 😢😢😢
U první dávky bolest ruky (přiměřená) a mírná únava. Po druhé dávce ruka skoro nebolela, jen druhý den ráno žaludek na vodě, ale jen chvíli. Jinak nic. Manžel totéž.

@krasna_neznama86
@hojda Jsem spletla den, co mi ještě večer psala kamarádka, očkovaná byla její kolegyně ve středu, v pátek byli ještě na nějaké oslavě a už jí nebylo dobře, v sobotu zemřela na embolii. Očkovaná byla Astrou.