icon

Užívání Gynexu - rady, tipy, zkušenosti

orchidis
12. zář 2014

Ahoj holky, byl mi doporučen Gynex. Jen tak, pro krásu a lepší zdraví 🙂. Ne aby vedl k lepšímu otěhotnění.
Máte s ním zkušenosti? Jak je nejlepší jej užívat? Mudr. mi pověděla o přidávání kapek a týdenní pauze a to bylo vše, ale mě by zajímalo, zda je třeba nejlepší začít jej užívat po menstruaci, atd.
Zhubla jste po něm některá? V čem vám pomohl?
Otěhotnět nepotřebuju 🙂.

Předem díky.

jakata
16. zář 2014

ahoj, gynex jsem brala, když jsme se snažili o první mimi. Podařilo se na první pokus po vysazení antikoncepce. Dnes máme krásnou dvouletou holčičku. Brala jsem 3krát denně 6 kapek. Tři týdny se bere, týden pauza. Bere se tři měsíce, pak měsíc pauza, aby si tělo nezvyklo. Teď se snažíme podruhé o mimčo, ale Gynex tentokrát nepomohl. Snažíme se třetí měsíc. Jinak když jsem ho brala poprvé, tak na mě měl pozitivní vliv i na psychiku, takže doporučuju. Dvě kamarádky taky po něm otěhotněla na první pokus, další třetí měsíc užívání. Někomu zabere někomu ne. Vzhledem k první pozitivní zkušennosti doporučuju. Jinak jsem po něm nezhubla, ani žádný vliv na pleť nebo vlasy.
Moc držím palce, aby ti pomohl.

sandraza
6. bře 2015

Ahojte. ak mate zaujem o gynex, kludne sa mi ozvite do spravy.

guinea
6. bře 2015

@orchidis Já na Gynex pěju chválu, kudy chodím. Po asi dvou měsících užívání mi srovnal MS na přesně 28 dní (a to už mi bylo dost přes 30 a bylo to POPRVÉ V ŽIVOTĚ, co jsem to měla pravidelně). Před tím můj cyklus trval 20 - 55 dní, pokaždé jinak, gynekologové nad tím mávali rukou, že jinak jsem zdravá, tak co. Od Gynexu jsem měla MS naprosto pravidelnou asi 5 let, do otěhotnění.

Jiné účinky (pleť, váha) jsem nepozorovala, ale já jsem ho brala čistě kvůli té MS, tak jsem ani nic jiného neočekávala,