Výtok po sexu 8. týden po porodu

puresin
9. únor 2017

Mám choulostivý dotaz: setkaly jste se s problémem výtoku po sexu v poporodním období? Chci se zeptat nejdřív takhle, než poletím zase k doktorce, byla jsem tam před týdnem na kontrole po šestinedělí a vše bylo naprosto OK.
Není to běžné "zašpinění kalhotek", musela jsem si vzít i slipovou vložku a k tomu není výtok čirý. Z předešlých těhotenství si nic takového nepamatuju a stalo se mi to jen teď - po 2. styku od porodu, po prvním jsem jen lehce zašpinila. Díky za zkušenosti!

chocolady
9. únor 2017

Mi se to taky stalo, po sestinedeli kdy uz jsem ani nespinila se mi po sexu spustila jakoby naredena ale jasne cervena krev, coz me vydesilo, bez nejakeho zapachu nebo bolesti, drive se mi to nestalo, teklo to asi 2 dny a pak konec - rikala jsem si jestli uz to neni spis nejaka demo verze menstruace...

puresin
autor
9. únor 2017

@chocolady To jsem měla po 1. sexu, jen zlehka na toaleťáku a klid. Teď to je ale nekrvavý výtok, ale taky nic nepálí, nesvědí, není cítit... 😒

chocolady
9. únor 2017

Napoprve se mi nestalo nic, to se spustilo az naponekolikate.. Treba se ta deloha jeste nejak docistuje a kdyz se stahuje tak to tomu pomuze, nevim..