icon

Zhubl z Vás někdo povislou kůži po dětech?

zdenamestan
2. led 2020

Chtěla bych se optat, jestli z Vás nějaká zkubla povyslé bříško? včera jsem začla cvičit a to břicho musí prýč. Jenže když běhám, tak to břicho se houpe a docela to bolí... má někdo zkušenost? za jak douho se zpevní? děkuji

natysnovec
2. led 2020

Ja se pripichnu📌

zelenoockaa
2. led 2020

V první řadě si zjisti zda nemáš diastázu a nejlépe si nech poradit od trenéra cviky.

pathan
2. led 2020

@zdenamestan Zaměř se na to, abys dala dokupy střed těla. Když jakoby uděláš sed-leh, tak v té střední části, v maximálním zatnutí předních břišních svalů bys v úrovni pupíku neměla být schopná mezi svaly dát vic než jeden prst. Pokud jich dáš víc, máš nejspíš rozestup.
Jinak já se diastázy zbavila, svaly posílené, po prvním dítěti zhubla fakt dost, ale bohužel mi zůstal tuk a povislá kůže na břiše a nic se s tím nedalo dělat.

jirovapa
2. led 2020

@zdenamestan po prvním porodu mi trvalo cca 10 měsíců než jsem se dostala do formy a pak jsem zase otěhotněla, teď mám 2 měsíční dceru a zase mám,, špeky,,. Zatím si občas zacvičím (cca na 15minut), ale spíš mám zatím plné ruce práce s dětmi 🤷‍♀️. Jinak jsem chodila na dlouhé procházky, začala zdravěji jíst a posilovat tělo.

klea81
2. led 2020

Vysaď nebo omez lepek, to jediné mi s břichem pomohlo. Za 2 měsíce jsem zhubla 4 kg jen z břicha.

jade85
2. led 2020

V první řadě bych se asi obrátila na fyzioterapeuta, který má zkušenosti s ženami po porodu. A potom ideálně na trenéra, co cvičí funkční trénink. Břicho je hrozná věda, chce to odborníky. Jinak já vyloženě povislou kůži neměla, ale shodila jsem během roku a půl skoro 20 kg v porovnání s váhou před tehu a 3 konfekční velikosti.

hankaros
2. led 2020

Povislou kuzi cvičením odstranit nelze, kůže ztratila elasticita. Povisle břicho=ochablé svalstvo cvičením, stravou.

zdenamestan
autor
2. led 2020

@hankaros asi blbá otázka ale jaký je rozdíl mezi povislá kůže a povislé břicho? 🙂

katgatoo
2. led 2020

Zkuste coreyoga.cz. Zaměřuje se na diastázu. Je to kamarádka od nás z vesnice, je skvělá.