Zkušenosti s Tritico. Bude mi po něm hůř?
Zná někdo? Bude mi po něm hůř? A jak dlouho?
Také jsem kdysi užívala a pomohlo mi. Žádné nežádoucí účinky si nepamatuji.
Znám, účinkoval na mě dobře
Za me jeden z nejlepších léku na depresi a na spani…
Má ho tchán a sedí mu. Já to jednou Zobla na zkoušku a bylo mi z toho akorát divne.
@berushe14 takže by mi nemělo být zle?
Jedeme na dovolenou začnu to brát zítra tak mám strach abych tam neměla to jak všichni píšou ze je vám po tom 3 týdny hůř a pak se to uklidní měla bych to zrovna tam
@lv takže by mi nemělo být zle?
Jedeme na dovolenou začnu to brát zítra tak mám strach abych tam neměla to jak všichni píšou ze je vám po tom 3 týdny hůř a pak se to uklidní měla bych to zrovna tam
@lachipie to prý zabere ale abych neměla přes den ti úzkost
@svija bojím se pravé toho dneska to mám první den tak by mi to třeba pomohlo 🙄🙈 spala jsem dneska 4 hodiny
To je individuální, obvykle má mírnější nasazování, než jiná AD. Mě tedy hodně zpočátku tlumil, točila se mi hlava, byla jsem ospalá. ALE taky jsem musela fungovat, musela se starat o malé děti a dělal mi ze všech léků nejmenší potíže při nasazení, obtíže slábly v řádu dní. Takže pokud jsou potřeba, tak i s dovolenou, protože bez nich budeš v háji stejně, tady budeš aspoň spát. A ano, funguje zároveň na spaní, zároveň proti úzkosti/depresím přes den.
Jakou sílu, 50mg?
@lv to ještě nevím nedostala sem je měli zavřeno jdu pro ne zítra ale říkal snad 1/3 ze mám mít 🤷♀️ No já doufám ze mi zítra bude lip než dneska protože to je dneska první den :/
Me zabral hned za tři dny a všechno bylo ok. Ale to neznamena, ze na to budete reagovat stejně…
Brala jsem cca 2 roky a všechno bylo super ale pak jsem začla usínat v práci nebo prostě kdekoliv přez den....
Musela jsem přestat používat, tělu po čase přestal vyhovovat uměle navozeny spánek a reagovalo jako by po dobu účinků tritica vůbec nespalo.
Ale taky jsem chodila na tři směny do práce 🤷🏻♀️
@berushe14 no co bych za to dala 3 Dny bych vydržela 🫢
@ptule no tak hlavně ze to vůbec pomohlo to je hlavní!! A byl klid! Snad to bude to samé a za jak dlouho to zabralo)? Bojím se aby mi nebylo zle těch 14-3 co píšou 🙄
já ho brala jako doplněk k jiným antidepresivům a super. Kámoška ho brala na úzkosti (úzkostné ataky) a taky si ho chválila. Já neměla vůbec žádné zhoršení stavu, spíš naopak.
@konidana no tak to je super už jsem si to vyzvedla akorát mužů až večer před spaním tak do to musim vydržet
Já byla v hodně blbem stavu když jsem je začla brát a ještě jsem k tomu ze začátku ( asi měsíc) brala něco dalšího. Už přesně nevím co ale hodně mi to pomohlo dostat se z toho nejhoršího a časem se úplně vzpamatovat. Přeju ti ať je ti co nejdříve dobře 💛
@ptule mám to 2 den a už opravdu nemůžu jak se z toho mám dostat :(
Nechte si napsat triticco prolong, mělo by vám tlumit úzkost přes cely den…když berete vecer
@berushe14 přes den jsem dostala Helex 🫢 na uklidnění prý a na noc tohle. Usnula jsem asi ve 12 a v 6 jsem byla vzhůru ale lepší než 3 hodiny 🙈 takže pokrok jen to jídlo no mě děsí
Mě po něm nebylo dobre:(
@chimny a hbed ? Nebo až po delší době užívání?
Já hned od prvního prasku už spím dneska už jsem spala 9 hodin
No byla jsem hned první noc jak zmlacena a bylo mi špatně od žaludku...
@chimny já jak vůbec nejim tak nevím jestli je to z toho nebo spis ze mám hlad už :/ ale spím musím klepat ze fakt spím
Já jsem to brala kvůli spánku,ale neze bych trpěla nespavosti,i když jsem měla problém usnout,ale byla jsem namesicna a doufali že se zklidnim...
@chimny jo takhle tak to je mi moc líto :(

Mě ho dala doktorka na klidnější usínání. Zabral prakticky okamžitě.