icon

Soutež s vodou Lucka

lucka_cz
10. zář 2011

Pošlite nám fotku na tému "Moje dieťa miluje vodu" a my každý deň potešíme
tri z vás CDčkom s pesničkami od Jitky Molavcovej, Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho – Pec nám spadla.
Výhercov z predošlého dňa zverejníme v nasledujúci deň do 10:00 hodiny.
Fantázii sa medze nekladú - potešíme sa fotkám detí behajúcich pod záhradným rozprašovačom, kúpajúcich sa v mori, pijúcich vodu, hrajúcich sa vo vani... A ak žiadnu vhodnú fotku nemáte - nič to, urobte ju hneď teraz.
Zo všetkých fotografií nakoniec vyberieme jednu, ktorej autor/ka získa pitný režim Lucka na 3 mesiace.

Ako sa zapojiť do súťaže:
1. Fotografie pridávajte priamo do fóra, priamo do diskusnej témy s názvom: Súťaž s vodou Lucka
2. Môžete pridať neobmedzený počet fotografií. Nemôžu sa opakovať. Pridávajte ich priebežne, aby ste mali väčšiu šancu vyhrať.
3. Každý deň vyhrávajú 3 súťažiace/súťažiaci. Výhercov vyberá porota z Lucky na základe originálnosti vašich fotografií a popiskov k nim.
4. Na záver súťaže bude vybraná jedna fotografia, ktorej autor/ka získa pitný režim na 3 mesiace, t.j. 90 ks 1,5l fliaš Lucka podľa vlastného výberu.
5. Sútaž sa končí vo štvrtok 29. septembra o 24:00. Výhercovia CD budú zverejnený 30. septembra do 10:00 a výherca pitného režimu bude zverejnený 30. septembera do16:00 hodiny.

Rada do súťaže: Váš úspech záleží od kvality fotografií, ktoré zverejňujete v albume.
Kvalitné popisky k fotografiám taktiež zvyšujú popularitu albumu.

Pravidlá súťaže:
1. Môžete pridávať ľubovoľný počet fotografií.

Strana
luckamb
10. zář 2011

1. konečně jsem dostala svůj bazén :D
2. poprvé ve velké vaně - JUPÍÍÍÍÍ!!!!

luckamb
10. zář 2011

3.Čert ve vodě 🙂

crca
10. zář 2011

Tááákhlee máme rádi vooodůůůů 😅

crca
10. zář 2011

😀 A já blbec koupila bazén za 500kč

pusolamy
10. zář 2011

Takhle plavu ve vaničce, jen nevím proč mi mamka drží hlavu nad vodou když ta voda tak dobře chutná 😝

bubliinka
10. zář 2011

Voda je můj živel , stačí mi vanička venku a sluníčko a já řádím jak malá čertice 😀 🙂 🙂

bubliinka
10. zář 2011

Ve vodičce je tak moc super 🙂 Držím v ručičce teploměr na teplotu vody a měřím , co kdyby byla studená? 😕 Ale je pěkně teploučká 😵 🙂

ined77
10. zář 2011

jo tak slunce a vodu, to já můžu 😵 😀

ined77
10. zář 2011

tak voda se to jmenuje?dobré je to 🙂

kopretinka26
10. zář 2011

Ty naše sluníčka vodičku milují, smějou se v ní, vyhřívají, pobaví je a unaví je 🙂

niikkyy
10. zář 2011

vody neni nikdy dost 🙂

kopretinka26
10. zář 2011

Čím více vody tím lépe 🙂

vojtaxx
10. zář 2011

Miluji jakou koliv vodu co teče...🙂 hlavně když je neperlivá 😀

alfice
10. zář 2011

Malá špína, malá "vana" 😉

alfice
10. zář 2011

Tak znova 😅 malá špína, malá "vana" 😉

eldzej
10. zář 2011

Pocákám všechny v okolí 1 kilometru. 😎

pusolamy
10. zář 2011

moje prvni povoden a babicka ktera me nechtela utopit, ale chtela abych mela pamatku 😀

lucka_cz
autor
11. zář 2011

VÝHERCOVIA ZO SOBOTY 10.9.2011
Srdečne blahoželáme týmto trom autorkám fotografií @bubliinka @crca @kopretinka26. Prezrite si aj víťazné fotografie. Výherkyne poprosím o zaslanie poštovej adresy do mojej IP, aby sme vedeli, kam zaslať výhru. Vopred ďakujem.

tkanicka
11. zář 2011

tatínku, ne že mě utopíš!!!

verusinek
11. zář 2011

náš malý plaváček 🙂

lucka13
11. zář 2011

naši milovníci vody 🙂 Pepíček a Andrejka....

alfice
11. zář 2011

Když už se mám koupat v krmící židličce, tak i s baštou...sice je gumová, ale stačí 😉

ffiinnkkaa
11. zář 2011

Na velikosti kde se koupeš záleží 😀

kjajule
11. zář 2011

První koupání v bazénku 🙂

eldzej
11. zář 2011

Koupání v kýblíku je fajn...

patri22
11. zář 2011

Tatínek mamince rád pomáhá a tak koupeme i pereme zároveň aneb jak to vypadá když chvátáme do vany 😀

michamicha
11. zář 2011

Vanička byla fajn, ale velká vana je lepší 😉

bajcik007
12. zář 2011

Už bez ní ani neusnema 🙂

evinka
12. zář 2011

máme malý bazén, nedosáhnu do vody 🙂

lucka_cz
autor
12. zář 2011

VÝHERCOVIA Z NEDELE 11.9.2011
Srdečne blahoželáme týmto trom autorkám fotografií @verusinek @lucka13 @ffiinnkkaa. Prezrite si aj víťazné fotografie. Výherkyne poprosím o zaslanie poštovej adresy do mojej IP, aby sme vedeli, kam zaslať výhru. Vopred ďakujem.

Strana