Kterou příchuť Rajce máte nejradši?
Milé maminky, který Rajec je váš nejoblíbenější? Chutnají vám naše bylinkové nebo spíše ovocné příchutě? Nebo máte nejradši některou z řady "Tajemství stromů"? Jsme zvědaví, jaká příchuť u vás vede 😉
U mě vede stále pampeliška....ale jinak mi chutnají všechny, až na to, že některé příchutě nejsou tak dostupné a takřka nikde ne všechny...
@altoda já, protože mi trnou zuby, piju nevychlazené všechny neperlivé vody 😅 ...krom citrusových, ty dobré nechlazené nejsou, ale ty bylinkové atp.od Rajce jdou všechny bez ledničky 🙂
Tak já bohužel zatím jsem nevyzkoušela žádný ochucený Rajec, ale mám oblíbený neperlivý a koukala jsem na ty příchutě a jak se natrefím, tak bych asi ochutnala angrešt, ten vypadá lákavě 🙂
nejraději mám bylinkové - nejvíc mi asi chutnala pampeliška a pak hned mateřídouška... Ještě i kaštan byl dobrý, ale připadal mi dost sladký...
Víte, co by mě zajímalo? Jestli vyrábíte nějakou příchuť, která je oslazená jen stévií. Tu bych případně ráda zkusila 😉

Pokud se chcete podívat na přehled příchutí, které Rajec má, můžete zde: www.rajec.com/produkty-cz/ochucene 🙂