Vyplatí se přechod na Vodafone Neomezený Basic tarif?
Dlouhodobě mám starší tarif u O2 a platím docela dost, teď koukám na Vodafone Neomezený Basic a cenově to vypadá lépe, jen si nejsem jistá jak je to s rychlostí dat a pokrytím. Zkoušela jsem porovnávače ale rády bych reálnou zkušenost. Kdo to používá můžete napsat jak jste spokojení? Díky
@anonym_autor A nevím jestli budeš chtít paušál jen pro sebe nebo další členy rodiny, ale operátoři se o člověka rádi přetahují, a dovedou nabízet "podpultové" ceny.
Tak jestli máš starý tarif, tak je jasný, že není nic moc. Prvně bych kontaktovala O2, co mi můžou nabídnout. My u nich máme nějaký balíček s internetem, TV a mobilem a vychází to dobře.
každý operátor má tzv. udržovací, retenční, oddělení, které má možnost při zmínce odchodu cenu stáhnout, tím bych určitě začala. Stačí zmínit, že kvůli nevyhovujícímu tarifu zvažuješ přechod ke konkurenci. Jinak já mám VF a Tmobile už spoustu let. Jednu soukromou a druhou osobní a s pokrytím a rychlostí jsou na tom +- stejně. Někde je na tom lépe tmb někde vf

@anonym_autor My jsme teď byli 3 měsíce u vodafonu a nic moc,tak jsme přešli zpátky k t-mobilu. Ten se nám zdá prostě jako nejlepší.