Hračka pro miminko. Jakou vybrat?

dianawonder
5. pro 2022

Ahoj. Rodiče po mě chtějí abych dceři (1měsíc) vybrala na Vánoce hračku. Je to první dítě a já vůbec nevím s čím si ty děti hrají 😅 Je mi jasné že měsíční mimčo nic moc nevyužije a tak bych chtěla vybrat něco co bude používat až ve 3-4 měsících. Limit mám cca 1000kč ale klidně bych ještě připlatila. Poradíte prosím něco co děti zaujalo, co pomůže rozvíjet dovednosti?

emillyhk
5. pro 2022

Knížku s kontrastními obrázky, öball, špendlík (chrastítko)...

gdpr
5. pro 2022

Mne sa najviac osvedčili na prvé týždne-mesiace kontrastné kartičky, ktoré malého viac zaujímali ako iné pestrofarebné veci a neskôr sme ich využili na učenie zvieratiek. Potom veľmi u nás išila hrkálka na ruku (toto https://www.mall.cz/chrastitka-hracky-kousani/l... ale tie ponožky nemal rád) a všetko, čo šušťalo.

jaja01k
5. pro 2022

Naše děti milovaly hračky Lamaze. A oball je taky super.

annk4
5. pro 2022

Mojí dali plyšové chrastitko, decku, muchlaciho plyšáka do kočárku, kontrastní měkké kostky, hrazdicku… 😀 dal uz si to nepamatuju.

shirilka
5. pro 2022

@dianawonder Asi bych si tím teď úplně nelámala hlavu a koupila třeba ty kontrastní kartičky (u nás teda někdy nefrčely) zavírací špendlík nebo hezkou hrazdičku, kterou za chvilku využije.

jako_mala_holka
5. pro 2022

Já teď kupovala ještě nenarozenému synovi na vánoce takové kontrastní piskatko se zrcátkem od Canpol babies, u dcery byl oblíbený oball, jsou i autíčka s tím oballem, pak kontrastní leporelo, nějaké kousatko, chrastítko, hodně oblíbený byl šustící méďa (taková plyšová placka), s tím si hrála hodně... I nějaké hračky od Lamaze nebo Fisher Price určitě budou pro ten věk kolem 3 měsíců, to přesně nevím... Ještě mě napadlo usínáček, máme ježka od FP a ten měl taky velký úspěch, používali jsme ho hodně dlouho a teď u syna budeme snad taky

jako_mala_holka
5. pro 2022

A deka s hrazdou je taky super 🙂

zoyee
5. pro 2022

U obou děti měla úspěch tahle knížka https://www.mall.cz/hracky-plysove-textilni/taf...

jana_zofie
5. pro 2022

to kontrastni chrastitko s piskatkem a zrcatkem od Canpolu je pecka (maj ho treba v DMku), oball, spendliky (pozor, nektere znacky blbe chrasti), Lamaze nebo Fisher Price plysaky. Hrazdicka (ale ty jsou obvykle nad limit)

pipi_puncocha
5. pro 2022

Za mě úplně super tenhle "hranol" pro hru na bříšku od Little Dutch, mám syna 5 měsíců a miluje to. https://www.elisdesign.cz/polstarek-s-aktivitam...

fyii
5. pro 2022

@dianawonder nase deti milovaly pianko-knizkunod fisher price. Stala cca 6-700 a jeste dneska si s ni zpivaji..uz jako mimina si to otacely..

martulka88
5. pro 2022

@dianawonder U nás vyhrály kontrastní kartičky a hračky. A pak hrazdička.

biciklissie
5. pro 2022

Hrazdicku nebo kolotoč nad postýlku. Ale u nás TOP hrazdicka, ideálně taková, kam jsou věšet různé hracky.

me_druhe_ja
5. pro 2022

Určitě top hrazdička a špendlík. 🙂 A pak je ještě fajn lama od Fisher Price pro hru na bříšku. 🙂

veronicka89
5. pro 2022

Oball
Nattou
Navlekani krouzku ( drzeni krouzku )
Hrazdicka
Hracky haba a hape dle veku na obalu 🙂

martulka88
6. pro 2022

A ještě bych zapomněla na nejoblíbenější úchopový balónek. Díky tomu se naučil rychle vše držet.

sorboni30
6. pro 2022

@dianawonder pro miminko usinacka z mušelìnu. Když si ho pak maminka dá do podprsenky na pár hod a dá k Mimi k hlavičce, miminko je klidné a krásne spinká, protože cítí maminku. Dcera má 9 měsíců a bez něj neusne. Kdykoli kdykoli ho má u sebe. Jinak hračky v tu dobu nejlépe vidí barvy a reaguje na ně cerveno -cerno-bile 😉 Sustici knížečky, plyšácci

jjasmina
6. pro 2022

@dianawonder hraci deka s hrazdickou, vodní podložka, chrastitko, míček s chrastici kuličkou na uchopení do ruky, já dost vyuzila i houpatko, leporelo