Hračky do začátku - co je dobré mít, když se dítě narodí?

marumarun
27. čer 2016

Co jste používaly pro nejmenší miminko? Co má pro nejmenší význam? Dejte tipy 🙂

digydigy
27. čer 2016

Treba kolotoc nebo mobile, zkus se podivat na mothering.cz, tam jsouzajimave a pekne tipy na hracky a zavesne prvky na kazdy mesic, plno se toho da i vyrobit. Nas ma 9mesicu a doted se rehoni na lustr, kterej vidal z postylky. Tema zavesnyma vecma se prispiva ke zlkepseni silhani.

jipe
27. čer 2016

úplně pro nejmenší asi jen kolotoč, jak začal trošku vnímat kupovala jsem kroužky, abych mohla věšet hračky na postýlku, na autosedačku,.. (hračky - lamazáky, různá chrastítka - spínací špendlík má rád ještě ted v 11 měsících) a hrazdičku (ta vydržela v oblibě dlouho). Jinak ještě třeba nějakého usínáčka, co hraje,..

no_title
27. čer 2016

Hrazdičky nad postýlku, později až bude brát věci do ruky tak štěrkátka. Ty hrazdičky by měly být ideálně v primárních barvách - žlutá, červená, modrá. Takovou růžovou nebo zelenou mimčo bohužel nevidí. Studovala jsem obor Tvorba hraček 🙂. Na profilu mám o tom album, tak můžeš mrknout.

lv
27. čer 2016

@no_title jéje, už několikrát mě napadlo u těch hraček v béžových odstínech, s pudrovými tóny, že to není moc kontrastní..
A postavičjy, plyšáci? Ti mají mít výrazný obličej, velké oči, úsměv, nepletu se?
Chrastítko "zavírací špendlík" miluje snad každé dítě, co znám.

krystalka
27. čer 2016

@marumarun - před narozením jsme kupovali jen nějaké závěsné hračky na kočárek a pár chrastítek....taky jsme měli ten hrací kolotoč nad postýlku, ale nakonec se ukázalo, že syn tyhle zvukové věci dost dlouho vyloženě nesnášel a brečel, jakmile to začalo hrát....takže většinou člověk zkouší, co zaujme.....