Co děláte, když jste už fakt na dně?

stralisek
23. led 2017

Ahojda, co děláte maminy, když jste už faakt na dně.. vše se borti..všechny sféry.. co pomáhá?
dejte mi tipy 😉

biedronka10
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
23. led 2017

Pokud je to deprese, nejde ti nic cítit, jen smutek, beznaděj, samý pláč, nespavost, nechutenství.. jdi k lékaři pro pomoc.

samaber
23. led 2017

@stralisek přátelé, upnout se na nějaký koníček a soustředit se co nejvíc na něj... Chodit mezi lidi, společenské akce...

stralisek
autor
23. led 2017

@lv na ad jsem uz skoro 8let.. tech problemu je aktialne vic nez jsrm schopna pojmout..nechci to psat tady vse verejne..

magdasan
23. led 2017

Já se co nejvíc šmrdlám s malou, ráda poslouchám svoji dvaaosmdesátiletou babičku jak se žilo dřív,jak žili její rodiče a taky si dělám v duchu seznam "alespoň" . A taky když kolikrát čtu jaké mají starosti maminky tady na mk, tak si hodně uvědomím...Ale mně je tak někdy spíš smutno, jsem unavená, na fakt deprese je potřeba odborná pomoc.

stralisek
autor
23. led 2017

@samaber kdyz me se moc mezii lidi nechce..nastesti me stejne vytahne ven prcek..Ale ..stejne je to na ...

lv
23. led 2017

@stralisek aha, říká se, že po 5 letech přestávají účinkovat jak mají, nebo pokud máš vyměněna, tak ti nesedí a je třeba hledat účinnější. A k psychologovi chodíš? Rozebírat aktuální potíže, pomoci se zpracováním starších..
Ono nepřidá ani zima, už aby bylo jaro..

verdos
25. bře 2019

Terapie, podpůrné ženské kruhy, ponoření se do sebe. Psychologové mi v minulosti moc nepomohli, tak už k nim nemám důvěru.

anakolut
25. bře 2019

Mně bohužel pomáhá jídlo a jídlo a zase jídlo. Ale existují údajně i šťastlivci, kterým pomáhá pohyb.