icon

Jaké venkovní hračky pořídit pro roční dítě?

12. kvě 2025

Ahojky,
ráda bych koupila něco na zahradu , s čím by si syn vyhrál nebo ho to zaujalo. Doma ho hračky nezajímají. Spíš věci, které používáme my. Doma vedou uklízecí předměty jako mop, koště, prachovka, hadry, vysavač atd…
Ale venku nevím… pískoviště asi takhle malé ještě úplně nevyužije, nebo nevím a pak třeba nějaké dětské nařadí, sekačky, atp?

Díky za tipy

radkazenklava
12. kvě 2025

Já bych doporučila vodní stolek a menší skluzavku.

jaja01k
12. kvě 2025

Já doporučuju kolečko a velkou tatru, v tomhle věku u nás byla nejoblíbenější činnost přeprava materiálu 😄

autor
12. kvě 2025
@jaja01k

Já doporučuju kolečko a velkou tatru, v tomhle věku u nás byla nejoblíbenější činnost přeprava materiálu 😄

@jaja01k a to máte kovové nebo plastové?

lis6
12. kvě 2025

Zkusila bych i to pískoviště. U nás tedy vede houpačka a pak něco vozit

malytlustyhroch
12. kvě 2025

A balón a kyblíček. A postupne male detske verze naradi, co casto pouzivate...

xcassiopea
12. kvě 2025

u nás vedla sekačka se zvukem, velká tatra, malý dětský bazének a pískoviště, jinak na dece ve stínu cokoli co vydávalo zvuky. A děti milovali hnízdo, natáhla jsem přes stůl a pod stůl látku od závěsu a nahoře zauzlovala, dá se použít jakákoli pevná látka a pod stolem se vytvořilo hnízdo kam rádi lezli. A ještě velký úspěch měla hadice s rozprašovacím koncem a konývka.

biciklissie
12. kvě 2025

Pískoviště, kyblíky, lopatka a tatra.

autor
12. kvě 2025

Děkuji… objednala jsem mu zahradní kolečko s nářadím, hrábě atd.. podle mě asi super nápad 👍 on dost napodobuje vše co děláme a držíme my.. kupovala jsem mu na doma ten uklízecí set… já vím, že je to asi spíše pro holky, ale syn je z toho nadšený a když jdu uklízet já tak on si bere ten svůj mop a jde semnou 😀👍

martulka88
12. kvě 2025

Za nás určitě tatrovka - tu dostal k 1 roku a dodnes (3roky) ji neustále tahá 😁 Pak sekačka je taky top a kolečko. Pro ročního bych pořídila jen to plastové. A hlavně je to i tom, zda chodí. Pokud ne, kolečko mu bude k ničemu, tam potřebuje stabilitu. A pak je fajn ho zapojit - sázení, okopávání apod... Časem kyblík a pískoviště. Časem pak bagr. A samozřejmě i náčiní 😊

me_druhe_ja
12. kvě 2025

Pokud je vedro tak vodní stoleček je super. Hlavně to vydrží dlouho. Malá skluzavka je tak na sezónu, vodní stolek vydrží několik lét. 😀 pískoviště určitě jo, ale my to osobně doma nemáme, ja nesnáším, jak jsou pak cely od písku a tahaj to do baráku. 😀