Baby design, jaký je rozdíl mezi Lupo, Husky a Dotty?
Ahoj holky,
mohla bych se zeptat těch, které mají tyto kočárky, nebo se v nich orientují - jaký je hlavní rozdíl mezi řadou Lupo, Husky a Dotty? Ráda bych pořídila tento kočárek, prý by měl dobře zvládnou terén, ale zároveň je prý celkem skladný? je to tak?
Jen se pořádně neorientuji v tom rozdílu (kromě designu).
Poradíte, prosím?
@terezia10 Momentální cenový rozdíl je teď asi 700, takže to určitě za to stojí 🙂. Je krásnej, elegantní, netradiční 🙂.
Máme Husky, malý se narodil na začátku listopadu a v korbě jezdil ještě na začátku června. Teď jsme ve sportaku a je taky perfektní. Ty pláštěnky fakt moc nepasuji, ale nové jsem nekupovala a zatím vše ok. Fusak a rukávnik super věc, hodně v zimě využite. Projedeme všechno, vůbec ho nešetřim, jezdíme i po lesních cestách a polnackach. Opravdu super kočár.... mám už třetí dítě, každé jsem vozila v jiném kočárku a tento se mi líbí nejvíc.
@veruskasimka naprosto totožná odpověď 🙂 jenom teda máme modrý denim potah a né šedou🙂 a podle mě je to super kočár jak vzhledově tak i recenzema tak doufám, že budeme obě spokojené🙂
Máme husky, dcera se narodila v půlce listopadu. Fusak jsme měli do korby jiný, ale jen proto, že mi ho dala teta, jinak by to šlo i s tím origo. 100% jsme letos v těch mrazech využili i deku a rukávník, obal na láhev mam připnutý a mám v něm mobil, klíče a peníze, když chodíme na procházky. Co je super je ten celý zavřený kosik, hlavně pri ježdění v prachu/bahně. Tak y je bezva ta prodloužená stříška jak u korby tak i teď u sporťáku - v zimě chránila před mrazem, větrem, teď je super proti slunci, nemusím řešit ježdění pozadu apod. Sportak používáme asi měsíc a taky spokojenost. Kocar celkově vůbec nešetřime, polní cesty, lesy, sníh, bruslení na rybníku, téměř denně skládání do auta.. žádný problem. Za ty peníze včetně zimní výbavy jsem nadšená.
@adelkaw jsem zvědavá a zároveň se těším, až budu vozit malou. Koupili jsme k tomu autosedačku maxi cosi cabriofix, samozřejmě máme i ten adaptér na tu konstrukci. Přikládám foto kočárek ještě odpočívá u tchyně 😉
@veruskasimka my jsme autosedačku podědili takže ani neshanim ty adaptéry, prostě budu doufat že to nebude třeba. Je krásný🙂 my ho máme taky u bráchy na baráku schovaný 🙂 a od března jsem ho neviděla☹
Mám kočárek lupo comfort. Jezdím s ním už skoro rok a půl a zatím jsem nenašla ani jednu věc,která by mi vadila. Je super🙂
@adelkaw my si ho nechali doručit před měsícem, aby nám zbytecne nebezela záruční doba. Takže zaplacený byl od ledna, ale záruční doba nám plyne od začátku cervna 😊 pokud ho mají u sebe na skladě, tak záruční doba ještě neběží 😊 já ho viděla po půl roce u tchyně a vrhla jsem se na něj jako dite na dárek 😂 vozila jsem ho prazdny po chodbe 😂 prostě blázen 😁 ale jsem do něj zamilovaná 💓
@veruskasimka s tou sedačkou jsi udělala dobře, nám k tomu doporučili Babydesign Leo a je z příšerně syntetického materiálu, takže se v ní prcek teď strašně potí, hrůza
@brrekeke já se rozhodovala mezi maxi cosi peble a cabriofix a volala jsem do vice obchodu a doporučili mi cabriofix všichni. Peble prý hure sedí na te konstrukci, ale chtěla bych koupit ještě základnu familyfix, abychom mohli použít isofix a bylo to ještě bezpečnější, ale to si ještě chci pročíst a nastudovat.
@veruskasimka my ho kupovali jako posledni kus- bylo to období veletrhu a tak dávali ještě i slevu a hlavně nám se líbil a představa že bude vyprodaný a my bychom si měli vybrat z kolekce 2017??? Nepřipadalo v úvahu protože se nám hrozně líbily ty obrázky 🙂 a kdybychom asi čekali tak bych šla do mnohem dražšího kočárku - Jané s ruční brzdou a celkove více do hor.
@veruskasimka máme k huskymu sedačku cabriofix a super (y)
Ahoj,, ještě se zeptám, jak se LUPO čistí? Nejvíc se mi líbí béžový (myslím že rok 2015 - budeme kupovat z druhé ruky), ale mám obavy z ušpinění. Bydlíme na vesnici - prachové cesty, polňačky... na zahradě pes, který občas se špinavýma nohama skočí 🙂.. je to reálné? Dá se potom kočárku "ošmrdlat" hadříkem, případně i celý sundat a hodit do pračky? nebo se mám raději poohlížet po tmavě šedém, hnědém či černém 😀
já mám právě béžový a normálně to myju ve vodě s pracím gelem - nachystám vodu, do toho kapnu gel, namočím kartáč a vydrhnu, na závěr ještě přetřu hadříkem z největší vody a hotovo. Někdy, když jsem spěchala, jsem to ještě vyfénovala. Ale uschne to samo poměrně rychle. Sundat nic a dát do pračky nejde, max z rukojeti u dítěte na sportovní verzi.
Pokud víš, že ti nato bude skákat pes, tak buď "zkrotit psa", aby na to fakt neskákal, protože ve sportovní verzi je sedátko světlé a to by ses umyla k smrti. Nebo jinou barvu.

@margrethe5656 ten jsem myslela :D takže stojí za to mě se taky právě nejvíc líbí 🙂