icon

Baby design, jaký je rozdíl mezi Lupo, Husky a Dotty?

bru_cka
20. čer 2017

Ahoj holky,

mohla bych se zeptat těch, které mají tyto kočárky, nebo se v nich orientují - jaký je hlavní rozdíl mezi řadou Lupo, Husky a Dotty? Ráda bych pořídila tento kočárek, prý by měl dobře zvládnou terén, ale zároveň je prý celkem skladný? je to tak?
Jen se pořádně neorientuji v tom rozdílu (kromě designu).
Poradíte, prosím?

Strana
z2
terezia10
20. čer 2017

@margrethe5656 ten jsem myslela :D takže stojí za to mě se taky právě nejvíc líbí 🙂

margrethe5656
20. čer 2017

@terezia10 Momentální cenový rozdíl je teď asi 700, takže to určitě za to stojí 🙂. Je krásnej, elegantní, netradiční 🙂.

brrekeke
20. čer 2017

Máme Husky, malý se narodil na začátku listopadu a v korbě jezdil ještě na začátku června. Teď jsme ve sportaku a je taky perfektní. Ty pláštěnky fakt moc nepasuji, ale nové jsem nekupovala a zatím vše ok. Fusak a rukávnik super věc, hodně v zimě využite. Projedeme všechno, vůbec ho nešetřim, jezdíme i po lesních cestách a polnackach. Opravdu super kočár.... mám už třetí dítě, každé jsem vozila v jiném kočárku a tento se mi líbí nejvíc.

tanakin
21. čer 2017

@rennni pokud je dítko menší, dá se s tím fusakem narvat do korby a přečnívající zbytek fusaku zahnout, ale je fakt tuhý a tvrdý. pokud bude prcek už větší, tak se tam asi nevleze.

rennni
21. čer 2017

@tanakin aha, tak uvidíme.... má se narodit koncem října, takže bych korbu chtěla využívat tak do dubna až května....

simya
22. čer 2017

@rennni do korby se ti mimčo do května vleze, jenom ne v tom fusaku. Ten fusak sám o sobě je moc dlouhý a nepoddajný, opravdu spíš na tu sportovní korbu.

adelkaw
23. čer 2017

@veruskasimka naprosto totožná odpověď 🙂 jenom teda máme modrý denim potah a né šedou🙂 a podle mě je to super kočár jak vzhledově tak i recenzema tak doufám, že budeme obě spokojené🙂

nikuu
23. čer 2017

Máme husky, dcera se narodila v půlce listopadu. Fusak jsme měli do korby jiný, ale jen proto, že mi ho dala teta, jinak by to šlo i s tím origo. 100% jsme letos v těch mrazech využili i deku a rukávník, obal na láhev mam připnutý a mám v něm mobil, klíče a peníze, když chodíme na procházky. Co je super je ten celý zavřený kosik, hlavně pri ježdění v prachu/bahně. Tak y je bezva ta prodloužená stříška jak u korby tak i teď u sporťáku - v zimě chránila před mrazem, větrem, teď je super proti slunci, nemusím řešit ježdění pozadu apod. Sportak používáme asi měsíc a taky spokojenost. Kocar celkově vůbec nešetřime, polní cesty, lesy, sníh, bruslení na rybníku, téměř denně skládání do auta.. žádný problem. Za ty peníze včetně zimní výbavy jsem nadšená.

veruskasimka
23. čer 2017

@adelkaw jsem zvědavá a zároveň se těším, až budu vozit malou. Koupili jsme k tomu autosedačku maxi cosi cabriofix, samozřejmě máme i ten adaptér na tu konstrukci. Přikládám foto kočárek ještě odpočívá u tchyně 😉

adelkaw
24. čer 2017

@veruskasimka my jsme autosedačku podědili takže ani neshanim ty adaptéry, prostě budu doufat že to nebude třeba. Je krásný🙂 my ho máme taky u bráchy na baráku schovaný 🙂 a od března jsem ho neviděla☹

kinkin
24. čer 2017

Mám kočárek lupo comfort. Jezdím s ním už skoro rok a půl a zatím jsem nenašla ani jednu věc,která by mi vadila. Je super🙂

veruskasimka
24. čer 2017

@adelkaw my si ho nechali doručit před měsícem, aby nám zbytecne nebezela záruční doba. Takže zaplacený byl od ledna, ale záruční doba nám plyne od začátku cervna 😊 pokud ho mají u sebe na skladě, tak záruční doba ještě neběží 😊 já ho viděla po půl roce u tchyně a vrhla jsem se na něj jako dite na dárek 😂 vozila jsem ho prazdny po chodbe 😂 prostě blázen 😁 ale jsem do něj zamilovaná 💓

brrekeke
24. čer 2017

@veruskasimka s tou sedačkou jsi udělala dobře, nám k tomu doporučili Babydesign Leo a je z příšerně syntetického materiálu, takže se v ní prcek teď strašně potí, hrůza

veruskasimka
24. čer 2017

@brrekeke já se rozhodovala mezi maxi cosi peble a cabriofix a volala jsem do vice obchodu a doporučili mi cabriofix všichni. Peble prý hure sedí na te konstrukci, ale chtěla bych koupit ještě základnu familyfix, abychom mohli použít isofix a bylo to ještě bezpečnější, ale to si ještě chci pročíst a nastudovat.

adelkaw
24. čer 2017

@veruskasimka my ho kupovali jako posledni kus- bylo to období veletrhu a tak dávali ještě i slevu a hlavně nám se líbil a představa že bude vyprodaný a my bychom si měli vybrat z kolekce 2017??? Nepřipadalo v úvahu protože se nám hrozně líbily ty obrázky 🙂 a kdybychom asi čekali tak bych šla do mnohem dražšího kočárku - Jané s ruční brzdou a celkove více do hor.

tanakin
24. čer 2017

@veruskasimka máme k huskymu sedačku cabriofix a super (y)

bru_cka
autor
17. srp 2017

Ahoj,, ještě se zeptám, jak se LUPO čistí? Nejvíc se mi líbí béžový (myslím že rok 2015 - budeme kupovat z druhé ruky), ale mám obavy z ušpinění. Bydlíme na vesnici - prachové cesty, polňačky... na zahradě pes, který občas se špinavýma nohama skočí 🙂.. je to reálné? Dá se potom kočárku "ošmrdlat" hadříkem, případně i celý sundat a hodit do pračky? nebo se mám raději poohlížet po tmavě šedém, hnědém či černém 😀

astyna
19. srp 2017

@bru_cka

já mám právě béžový a normálně to myju ve vodě s pracím gelem - nachystám vodu, do toho kapnu gel, namočím kartáč a vydrhnu, na závěr ještě přetřu hadříkem z největší vody a hotovo. Někdy, když jsem spěchala, jsem to ještě vyfénovala. Ale uschne to samo poměrně rychle. Sundat nic a dát do pračky nejde, max z rukojeti u dítěte na sportovní verzi.

Pokud víš, že ti nato bude skákat pes, tak buď "zkrotit psa", aby na to fakt neskákal, protože ve sportovní verzi je sedátko světlé a to by ses umyla k smrti. Nebo jinou barvu.

Strana
z2