Co s kočárkem v zimě...Jak to řešíte?

kamilakozakova
4. pro 2020

Ahoj, resim problem s kocarkem, resp. s kolecky, ktere jsou od snehu a spolu s tim tam jsou kaminky a posypova sul. Kocarek musim vozit az do bytu tak mam pak v chodne pekbe ten vsechen bordel. Mate taky podobny problem, resite to nejak? Dekuji!

fouskovi
4. pro 2020

Já tam měla podložku pod kočárek

maminkaha
4. pro 2020

Otřít kolečka z nejhoršího a dát na ně návleky na kolečka - dá se to koupit.

deaneira29
4. pro 2020

Mívala jsem normálně na zemi silnější igelit

michalelka
4. pro 2020

Pod kočárem jsem měla velkou rohožku, ale to mi úplně nevyhovovalo. Pak jsem dávala na kola návleky.

zuzkasim
4. pro 2020

Otírala jsem vždy hadrou, popř. na kola pak ještě dala návleky. Tak jako psovi člověk utírá tlapky, než vejde do bytu (tedy vídala jsem to vždy u známých, tak snad je to samozřejmost), tak jsem to roky dělala s kočárkem.

hezz17
4. pro 2020

Mame tam starou osusku.

muchomuurka
4. pro 2020

Očistila jsem smetákem a trochu otřela hadrem. 🙂

lenerka1
4. pro 2020

Měla jsem pod kočárkem staré cíchy a prostěradla, ale parkujeme v nevyužívaná místnosti, tak nereprezentativní vzhled nevadil.

daasqua
4. pro 2020

My taky musíme vozit kočárek do bytu a předsíň je navíc na houby řešená - je to dlouhá úzká nudle a ze strany pokoje, vzadu obývák. Vyřešili jsme to tak, že jsme úroveň čisté a špinavé podlahy posunuli - zajedu tedy s kočárkem, zavřu dveře, prokmitnu se v úzkoučké mezeře mezi kočárkem a vestavěnými skříněmi (s pupkem a dítětem super), zujeme boty a pak teprve je "čistá" podlaha. Když chci do komory/špajzu, který je hned u vchodových dveří, tak se přezouvám do špinavých bot. Jinak to bohužel u nás vyřešit nešlo, nemám kde kočárek nechávat. Čas od času bordýlek uklidím, je tam naštěstí dlažba. Jinak se samozřejmě snažím co nejvíce kočárek vyčistit předtím, než zajedu, na rohožkách či případně hadrem.

barmil
4. pro 2020

@kamilakozakova výborná je wapka, osprchovat před zajetím domu, pokud jsi v paneláku, tak se stavit u myčky, kde si auto myjes sama, a za 5kc ta kolečka krasne očistís..
Jinak velká gumová rohož, taková "vana" jako se dává do kufru auta..