icon

Fusak-pořídit jen zimní nebo i přechodný na jaro/podzim?

maki_j
20. črc 2015

Zdravím maminky,

plánuji koupi zimního fusaku - asi Emitex nějaký lepší, jelikož jezdíme hodně na výlety do hor apod, ne jen na procházky po městě. Podle čeho vybírat? Vím jen, že chci kryté zipy a aby se dal zvětšovat. Ale mám pořizovat i přechodný? Také jsem si vyhlídla Emitex.... nebo řešíte teplejšími dekami apod?

Děkuji za rady a zkušenosti

alisek
•
20. črc 2015

Já měla krom zimního ještě fleecový Lodger bunker a využívám ho skoro celoročně...

evab.
•
20. črc 2015

Krom zimního mam i fleesový jaro/podzim Emitex a super super super. Deky jsou na nic, akorát to všude padá, dítě se odkopává, toto drží krásně na kočáru. Kolikrát když je mírná zima zimní ani nevytahuju, i tento je krásně teplý

zuzikuzlik
•
20. črc 2015

Mela jsem jen deky,ale na nic.dost neprakticke priste radeji fusak jaro/podzim....🙂

betelgeuzz
•
20. črc 2015

Měla jsem zimní emitex a pak flisovou zavinovačku do autosedačky, která se dala použít i do kočárku. Jinak jsem používala deku, případně holky přiměřeně oblékla do fusaku.

antoinet
•
20. črc 2015

Když má zima rychlý nástup, stačí jeden teplý, jen do něj dáš dítě míň oblečené. Jinak je vždycky lepší fusak než deka.

svobodpetika
•
20. črc 2015

také uvažuji že koupím ještě jeden,jeden jsem dostala ke kočárku ale je spíše už na spoták je dost velký a bojím se že se mi do něj už v zimě do hluboké korbičky nevejde 🙂 uvažuji o Logeru bunker 🙂ale nevím jestli do toho mám investovat ☹

svobodpetika
•
20. črc 2015

taky mám ještě zavinovačku emitex ale je spíš jarní a je dobrá tak do autosedačky než do kočárku má moc děr 🙂

jaja01k
•
20. črc 2015

Mám přechodný Emitex a je super. Koupila jsem ho pro prvního syna a pak ten samý i pro druhého 🙂 Zimní mám taky Emitex a i s tím jsem moc spokojená 🙂

xcere100
•
20. črc 2015

Ahoj,
já tedy nemám Emitex, ale přímo ke kočárku TFK fusak a je jak zimní, tak přechodový v jednom. Dá se uvnitř oddělat taková fleecová vrstva a hned je přechodový. Neumím si moc představit mít jen jeden fusak. V přechodovém je v zimě fakt zima a v zimním třeba na jaře moc teplo.
Vyzkoušeli jsme ho na horách několikrát, už se dvěmi dětmi a nikdy nebyly prochlazené 🙂 Tak šťastnou ruku ve výběru 😉