icon

Gmini Grand. Jste spokojeni?

pucka08
24. kvě 2020

Prosím jste s ním spokojený děkuji

theuska29
•
24. kvě 2020

Mám a jsem naprosto spokojená 🙂
Mně naprosto vyhovuje lehkost a hlavně to, že je 2v1 a mohu kdykoliv na cestě změnit korbu do polosedu či sedu.
Jako každý kočárek má své výhody i nevýhody. Takže na jedné straně slýchám, že je kočárek strašný a hned ho někdo vyměnil. Na druhé straně jsou tací, co vymění nějaký drahý kočárek právě za tento.
Sama ho mám jako nový z druhé ruky za 2000 Kč. A za tu cenu mě ani nebude mrzet, když malému přestane vyhovovat.
A přiznám se, že si užívám i cestování, kdy mě občas někdo osloví, že mám nádherný kočárek. A nebo takovou "závist", kdy maminky řeší, jestli už dítě dát do sportovního kočárku (nechce být v korbě, špatně vidí, ale ještě nesedí) a vytáhnout další díl z 3v1. Já si ho v klidu (jak jsem psala) předělám jak potřebuji 🙂

pe_tu_ss_ka
•
24. kvě 2020

@pucka08 máme jako druhý kočárek na balkón také z druhé ruky za 1500.. Jako hlavní bych ho nechtěla kvůli tomu, jak je těžký při nakládání do auta.. 🙂 jinak venku jsme s jim nejezdili. Také mi vyhovuje, že je 2v1, protože skladovat sportovní část by se nám nechtelo 🙂

pavlinar
•
24. kvě 2020

Taky mam a jsem spokojena. Hledali jsme skladny do maleho auta a vytahu, levny, lehky. A designove se nam zalibil obema. Za me dobry. Ale fakt, ze jsem spis nenarocna a treba 20k bych za kocarek proste nedala. Zvlada i lehky teren. Mam ho tez z 2. ruky, kdy jim nevyhovoval.na tezsi teren, tak na to fakt neni

zoyee
•
24. kvě 2020

My teda měli lorda, ale to je podobný. Za mě super, já nechtěla kupovat 3kombinaci. Využila jsem hlavně hlubokou korbu, ač to nevypadá, je veliká a prostorná. Dcera červencová, veliká a v zimě v pohodě s fusakem. Sportovní sezení jsme moc nevyužili, dcera je obr, takže v 9 měsících šla do bm4+. Záleží, na jak dlouho s ním počítáš a jak velký dítě budeš mít. Já věděla, že drobka mít nebudeme a chtěla jsem hlavně kvalitní sporťák, protože s ním pak jezdíš dlouho. U gmini je v sedu kratší zádová opěrka, ale mám známé, které v něm vozí i menší dvouletaky.

ondul
•
24. kvě 2020

Za mě supr, nachodím s ním hodně, spíše po městě a pevnějších cestách. Ale nijak náročná na to nejsem a všehcny kočáry mi přijdou prašť jak uhoď vlastně :D má to kolečka a dává se do toho dítě, no :D

leniczka23
•
25. kvě 2020

Mela svagrova a letel z domu..ja bych to nechtela ani zadarmo. Za me je to krap. Latka slaboucka, v terenu strasny a na nase velky deti dost malej. Ta cena tam je dost dost znat. Ale pokud nejsi narocna proc ne.

pucka08
autor
•
25. kvě 2020

@theuska29 děkuji

pucka08
autor
•
25. kvě 2020

@zoyee no Emma má 10 kg a 8mes tak se bojím jak dlouho tam bude jinak mám ještě joolz Day a oyster jen se mi prostě líbí a kdyby vyhovoval prodám jeden z mých

theuska29
•
25. kvě 2020

@pucka08 Když čtu předešlý příspěvek, tak bych kvůli stáří dítka koupila max použitý do 2 tisíc. Od narození vydrží dlouho, ale u staršího bych se obávala, že bude brzy malý.
Na fotce je můj malý, má 7. měsíců, 6645 g a 64 cm. Ať máte představu velikosti ;)

zoyee
•
25. kvě 2020

@pucka08 u nás v těch cca 8/9 měsících takhle, za chvíli ji couhaly nohy, v roce měla 80 cm a 11,45kg.

pucka08
autor
•
26. kvě 2020

@zoyee děkuji pořídila jsem ho za 1800 v záruce a zatím tam sedí hezky uvidíme jak dlouho