Golfky od 6 měsíců

saryk1996
10. kvě 2016

Zdravím maminky mam tu takový problém malému bude 24.5. 6 měsíců a je dlouhý už se mi nevejde do Korbičky tak bych chtěla přejít na sporťák v 6 měsíci mám Takko Laret ,ale malému se v té sportovní verzy absolutně nelibí ,když sem to zkoušela řval co sem ho tam dala i při jízdě a td. nic nepomohlo až ,když sem ho vyndala. :( Tak sem koupila Golfky (4Baby Shape foto) a v těch se mu tam libí,ale myslím si ,že na Gofky je dost času co myslíte vy ?

tulikiss
10. kvě 2016

na netu jsem nasla ze jdou do uplneho lehu, takze by to nemel byt problem.

evcann
10. kvě 2016

@saryk1996 ahoj, ja mam 4baby, ale teda Rapid 2016 a super, ale opravdu slouzi jako golfky, coz znamena prevazne na cestovani a ruzne prevozy. Klasicky kocar sportovni verze to nevynahradi. Je krasne lehky, skladny, je v nej hodne prostoru (malej je velkej), ma v tom krasne mist, bouda je prodlouzena takze mu nesviti slunicko. Jsem s nim moc spokojena, ale tedy ne kazdodenni jezdeni to neni to urcite ne. Na normalni jezdeni, teren a prochazky mame sportak na nafukovacich kolech. To se neda srovnat.

lucyp13
11. kvě 2016

@saryk1996 určitě ano..nevidím problém, do lehu jsou a pokud syn nesedí tak je to důležité jinak, pokud je máte jen po měste tak nevidím důvod proč je nemít..

xbatm06
16. říj 2016

@evcann Dobrý den, mohu se vás zeptat, zda jde kočárek Rapid 2016 do úplného sedu? Slyšela jsem, že u starší verze či u Atomic není úplně přímý sef, spíše takový polosed, tak by mě zajímalo, jak je to tadx. Uvažuji nad koupí tohoto kočárku a bojím se toho sedu, protože z tohoto důvodu jsem jeden kočárek prodala. Děkuji

evcann
17. říj 2016

@xbatm06 do uplne kolmeho sedu nejde, ale nejak nevim jake dite sedi uplne v kolmem sedu teda, to si nejak neumim predstavit, pololeh to ale taky urcite neni, ja jsem s nim spokojena, ja si ho sla vyzkouset do obchodu nez jsem ho koupila