icon

Jak vybrat kočárek? Se kterým máte dobré zkušenosti?

radus90
7. led 2015

Ahoj holky 🙂, tak koukám po netu a snažím se najít vhodný kočárek, nejlépe asi trojkombinaci, pro červnové miminko. Můžete mi nějaké doporučit? Je lepší koupit dražší nebo i ty levnější mají podobné funkce a účinek 🙂 ?

Děkujii za jakékoliv odpovědi.

Strana
z2
zmrz_lina
12. led 2015

@primaska můj názor nevychází ze zkušenosti s vlastním dítětem, ale s dětmi a kočárky v rodině 😉

jituskaapavel
12. led 2015

@alalas ahoj 🙂 díky za odpovědˇ.Mi se na něm líbí právě ta velká korba houpací a že je celokoženkový.Kamaradka má nevím teda značku ale korba je malá, maly ma čtyři měsíce a začiná řešit kočar že malý se do něj nevleze s fusakem.

ladik1
12. led 2015

Vybírat musíš podle toho, kde budeš hlavně jezdit - terén, město, hromadné dopravní prostředky, jeslti často jezdíš autem, aby se ti podle toho snadno skládal, kolik vedle něj potřebuješ místo v kufru... pak taky jak jste velcí, aby se Vám prcek i v zimě vešel do korby, protože v zimě červnové mimi nejspíš ještě ve sporťáku nebude, taky jestli máte psa a jak velkýho (s velkým určitě ne 3kolku🙂 otočil by to. My máme kočáry momentálně 4. Začínala jsem s Quinnym Speedi - výhody: fakt velkej sporťák (uveze klidně 4 letý dítě), super nafukovací kola - projede snad všechno 😀, 2 brzdy - ruční i spodní jsou k nezaplacení /nevýhody: korba malinka (hl. úzká (děti mám květnový a na podzim už se mi tam nevešly - natož s fusakem), sporťák dost otevřenej (v létě musí připínat plíny a stínit, proti větru a sněhu naprd, madlo při větším odporu (např. při sněhu) zajíždí a zkracuje se. Druhýkočárek (když se už syn nevešel, museli jsme pořídit chtě nechtě) byl EasyWalker Quatro - výhody: lehoučký, korba velikánská, dá se sundat snadno (nosila jsem spící mimi v korbě do bytu a spodek nechávala dole), sporťák velikej, super sluneční clona proti slunci, sněhu i větru, snadno a rychle se skládá, kočár se vejde nejen do kufru, ale i do rakve na autě, dá se komplet vyprat/neváhody: podvozek má dobrý kola, ale přední dvě jsou na plastových částech a po pravdě už 4 roky čekám, kdy už se zlomí 😀 ale furt nic...madlo pro děti pitomej princip oddělávání, při praní se zatrhává síťka proti slunci, což nevypadá pak nejlíp...po 4 letech a tahání 2 dětí na 1 kočáře jsou od sebe 23 měsíců je v háji patentka na madle "řidiče" nejde to už nastavovat, prostě to zůstalo, tak jak to mám já a manžel má smůlu 🙂 - Quinny zůstal na chalupě do terénu (bezkonkurenční) EW mám doma a na přejezdy.. k tomu jsme pořídili golfky Inglesina supr věc na přejížění k doktorům a na rychlý nákupy - skladný, celkem si poradí s terénem (až překvapivě), ale pohodlí dítěte teda nic moc, 4 kočár je croozer kid for 2 - původně za kolo, ale my používáme na výlety a výšlapy do přírody s oběma dětma - výhody: uveze obě děti, psa, věci na celý den a ikolo staršího syna, nedá to kupodivu práci, díky velkejm kolům jede skoro samo, dlouho trvá ho složit, děti tam můžou jen sedět, takže když mladší dcerka usme, spí synovi v klíně... ufff. Toliko naše kočárky 😀 Podle mě není žádná volba 100% dobrá, vždycky něco na tom kočáru stojí za prd... kdybych si teď znova měla koupit kočár a neměla našeho obřího psa, koupila bych si Easy Walker tříkolku, je to pevná konstrukce, s velkýma kolama, korba i sporťák mi vyhovaly a hlavně je to lehounky a fajn na manipulaci i žízení... Hodně štěstí při výběru, sama si pamatuju, jak jsem z toho byla na prášky 😀

Strana
z2